Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhabalar
"Yıkım Ekibi 💪" takım arkadaşlarım :KK200:
:KK5:🌸
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Melegimkorusun Melegimkorusun
Lori Lori
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Chocolita Chocolita
En Büyük TÜRKİYEVoleybol bayan milli takımımızın azmi ve kararlılığının aynısını içimizde hissedersek başaramayacağımız mücadele, yenemeyeceğimiz maç olmaz.
Hepinize başarılar diliyorum.En Büyük TÜRKİYE:KK73::KK200:
Tabikisi bizim takımımız cok guzel kilolar verir aplamla da ayrılmamisiz bu arada Ucmelekannesi Ucmelekannesi :KK50:

Aldım kabul etttim 🤣🤣🤣 cezam nekadar bu arada

Ayy bana kalırsa da voldemort havuzuna dalmam gerekirdi 🤣🙈 ama bunun pazartesisi var.

Tekrar geçmiş olsun seducum 🙏🏻 inş bir an önce iyileşir 🙏🏻
Ya cezayı bilgisayara yazdım ama muhtemelen 10000 adımdır yine kontrol ederim o zaman söylerim olur mu

Bugün resmen full uyudum
Şimdi kalktım ne yemek var ne çay 🙈
Hâlâ uykum var inşallah gece uyuyabilirim menü de yok ha uyku uyku+uyku 😂
ben köfteci yusuf’tan 2-3 kilo köfte alıp dondurucuya atıyorum. böyle zamanlar hemen çıkarıp atıyorum air fry e 6-7 dk da mis gibi yemek oluyor. tavada da aynı şekilde. tavsiye ederim canım. kurtarıcı

ben köfteci yusuf’tan 2-3 kilo köfte alıp dondurucuya atıyorum. böyle zamanlar hemen çıkarıp atıyorum air fry e 6-7 dk da mis gibi yemek oluyor. tavada da aynı şekilde. tavsiye ederim canım. kurtarıcı
Köfte gerçekten kurtarici yemek ozellikle diyette

Eşim annesine gitmiş inşallah güzel yemek vardır da yer gelir 😂
Kızıma yaparım biseyler.
Köfteyi yeni yaptım da buzlukta köfte olması kurtarıcı oluyor.
Kereviz salatası,bulgur pilavı ve yeşil fasulye düşünmüştüm fasulye kaldı artık.

Back