Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ben sabah yürüdüm 6.5 k olmuş
Ceza olunca adım sayısı da artmiyo biliyon mu
Eşimin zoru ile market dolaştık 1500 adım atmışım şimdi baktım günde 7 kere market gezsem olacak bu iş

Ah ben nerelere gidem,
Bana covid bulastiran is arkadasina yuruteyim ahahaha

11k yapayim bugun bari de ortamlarda adimim olsun
Geçmiş olsun zorlama kendini bol sıvı tuket
Ben kovid olduğumda bacaklarım tutmamisti yatalak gibi yaşadım bir hafta resmen bacaklarıma vurdu pis hastalik

Eşimin zoru ile market dolaştık 1500 adım atmışım şimdi baktım günde 7 kere market gezsem olacak bu iş

Benim gibi yap,
Ne zaman tek basima ciksam, birseyleri unutur geri donerim, gecen gun ise gittim, arabayi park edip ofise gidicem, 3 kez arabaya geri dondum yok telefonu unutmusum, yok yemegi unutmusum

Geçmiş olsun zorlama kendini bol sıvı tuket
Ben kovid olduğumda bacaklarım tutmamisti yatalak gibi yaşadım bir hafta resmen bacaklarıma vurdu pis hastalik

Ilk seferi cok feciydi benim de, bu sefer hafif atlatiyorum, bugun sirt agrim bas agrim gitti, bacaklarda biraz agrim var ama engel degil.
Bogazim hala kotu ama onun iyilesmesi zaten uzun suruyor bende hep. O yuzden iyilesmis sayiyorum kendimi.

ben bu tabloyu niye anlamadım

Benim gibi yap,
Ne zaman tek basima ciksam, birseyleri unutur geri donerim, gecen gun ise gittim, arabayi park edip ofise gidicem, 3 kez arabaya geri dondum yok telefonu unutmusum, yok yemegi unutmusum
Benim sorunum tek adım kaydı yapan telefon ..ev içerisinde üstümde taşımıyorum. O yüzden az çıkıyor

Mesela sabah ben hepsimi okula gönderene kadar o kadar çok hareket ediyorum ki 2 bin kesin vardır ama cebim yok cep olsa tel düşüyor falan hep masa üzerinde duruyor ..yıksa hepinizi geçerim

31 Ekim salı
11.00
1 tane ev yapımı lahmacun
2 yumurta omlet olarak
Domates biber
Peynir zeytin

14.30
Sütlü yulaf lapası içine bal ekledim canım tatlı istedi acayippp

18.30
2 servis kaşığı makarna
Salata
1 bardak erik suyu

Su 2 litre
Sporu akşam yapıp ekleyeceğim
Cemoos Chocolita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…