Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Alfa kadinlari olacak kasip kavuracaz ortaligi💃
Benim tek korkum antibiotik etkileye bilir mi diye?
En son 10 sene once kullandim herhal antibiotik. Tek hatirladigim circir oluyorum 😂
Onun icin simdiden hap aldim,onune gecmek icin.

Gerci benim is yogunlugum Boyle devam ederse if e devam ederim

Teşekkürler. Sana da kolay gelsin. Bir ara deneyeceğim senin tarifi. Merak ettim.
Normalde lezzetini bilmediğim şeyleri karıştırmam da eşim sever böyle denemeleri ama güzel oldu .bir paket mantara,1 soğan, 2 yaprak lahana :) ona göre ölçüyü ayarlarsin

Grup yıldızları belirlendi!
Az sonra yüzdeleri listeye gireceğim

Yıkım Ekibi 💪 Fit mutlu anne Fit mutlu anne ⭐ -1.672
Grup Alfa 👊🏻 Arrietty_ Arrietty_ ⭐ -1.726
Sexual Chocolates 💋 @Smiile ⭐ -3.593
Grup Süpernova 🦸 Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy ⭐ -1.001

Tebrik ederim kızlar eksiler çok iyi ❤️

Rakipler de belli oldu tabi

Yıkıma gelen Fit mutlu anne Fit mutlu anne ⚔️ Alfaligini konuşturan Arrietty_ Arrietty_ karşı 💪

Sexy ve öfkeli @Smiile ⚔️ Süper Kadın Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy 'ye karşı 💪

Kazanan gücünü gösterecek 👑

6 Kasım pazartesi günü için yerlerimizi alalım 🍿
Aman Allahim aklımı delireceğim ilk kez böyle birsey başıma geliyor. :KK57:

Çabuk eksilelim de bizi seksi çikolata yapsınlar :sus:
Bence de 😂
Grup yıldızları belirlendi!
Az sonra yüzdeleri listeye gireceğim

Yıkım Ekibi 💪 Fit mutlu anne Fit mutlu anne ⭐ -1.672
Grup Alfa 👊🏻 Arrietty_ Arrietty_ ⭐ -1.726
Sexual Chocolates 💋 @Smiile ⭐ -3.593
Grup Süpernova 🦸 Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy ⭐ -1.001

Tebrik ederim kızlar eksiler çok iyi ❤️

Rakipler de belli oldu tabi

Yıkıma gelen Fit mutlu anne Fit mutlu anne ⚔️ Alfaligini konuşturan Arrietty_ Arrietty_ karşı 💪

Sexy ve öfkeli @Smiile ⚔️ Süper Kadın Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy 'ye karşı 💪

Kazanan gücünü gösterecek 👑

6 Kasım pazartesi günü için yerlerimizi alalım 🍿
Arrietty_ Arrietty_ :KK55:

Benim tek korkum antibiotik etkileye bilir mi diye?
En son 10 sene once kullandim herhal antibiotik. Tek hatirladigim circir oluyorum 😂
Onun icin simdiden hap aldim,onune gecmek icin.

Gerci benim is yogunlugum Boyle devam ederse if e devam ederim
En son 10 sene önce mi kullandin😳sadece bu cümlenden Türkiye dışında yasadigini anlayabilirim😅Kanada'da antibiyotik bagimlisi Türkler olarak doktorlara yalvariyoruz ne olur yazin diye ama gercekten her kis birileri zaturre oluyor buralarda doktorlar bagisiklik sistemimizin atlatacagini dusunuyor ama bebeklikten beri antibiyotige aliskin oldugumuz icin kullanmadigimiz zaman daha kötü hastaliklar ile karsilasiyoruz.Gel de bunu burdaki doktorlora anlat.Odem yapar antibiyotik bana yapiyordu belki herkese farkli etkisi vardir bilemem

En son 10 sene önce mi kullandin😳sadece bu cümlenden Türkiye dışında yasadigini anlayabilirim😅Kanada'da antibiyotik bagimlisi Türkler olarak doktorlara yalvariyoruz ne olur yazin diye ama gercekten her kis birileri zaturre oluyor buralarda doktorlar bagisiklik sistemimizin atlatacagini dusunuyor ama bebeklikten beri antibiyotige aliskin oldugumuz icin kullanmadigimiz zaman daha kötü hastaliklar ile karsilasiyoruz.Gel de bunu burdaki doktorlora anlat.Odem yapar antibiyotik bana yapiyordu belki herkese farkli etkisi vardir bilemem
Benim ilk iki çocuğum antibiyotik aldı ilk 2 yaş icerisinde..tabi bu durim normal ya

Kızım doğdu bir yaş civarındayken öksürük baslad ateşten yanıyor öksürük var .
Sadece ates düşürücü verdiler.
Dediler iki gün geçecek ateşi

Ates geçti ama ciğere indi öksürük antibiyotik yazın dedim ne acil ne çocuk doktoru yazmadı. Aile hekimi de uygun görmedi..hatta çocuk öksürdükcek kanli balgam çıkardı:(

Ne ağladım o zamanlar ama öyle sağlam bağışıklığı var ki ev de en az hasta olan o ..ateşlenen bile bir kez surup verme ile atlatiyor herseyi .
Gerçekten bebeklikte bağışıklık güçleniyor temelden yapılmalı bunlar

Ama biz açıyoruz o.O

Kızlar gün biterken bende günü kapatıyorum. menümü paylaşayım.

sabah
filtre kahve + 1 hurma

öğle
tarhana çorbası

ara
türk kahvesi + 1 avuç leblebi
soda

akşam yani az önce
meyveli yoğurt (evden kendim yapıp getirdim. içinde yoğurt+muz+çilek+1 ceviz+1 tk fıstık ezmesi ve 1 kaşık granola var)

su 2,5 lt bitti yatana kadar 3 lt olur
spor 30 dk tk500
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Back