Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alfa kadinlari olarak kasip kavuracaz ortaligiKiz cok begendim ismimizi.
Alfayim ben![]()
Ben de ilk cezamı tamamladım, sporumu yaptım, alışverişe çıkacağım. Akşam yemeğine protein lazım.İyi bende yemek yapıyorum bir yandan uyku bastırdı![]()
GuzeeelllBen de ilk cezamı tamamladım, sporumu yaptım, alışverişe çıkacağım. Akşam yemeğine protein lazım.
Benim tek korkum antibiotik etkileye bilir mi diye?Alfa kadinlari olacak kasip kavuracaz ortaligi![]()
Teşekkürler. Sana da kolay gelsin. Bir ara deneyeceğim senin tarifi. Merak ettim.Guzeeelllkolay gelsin sana da
![]()
Normalde lezzetini bilmediğim şeyleri karıştırmam da eşim sever böyle denemeleri ama güzel oldu .bir paket mantara,1 soğan, 2 yaprak lahana :) ona göre ölçüyü ayarlarsinTeşekkürler. Sana da kolay gelsin. Bir ara deneyeceğim senin tarifi. Merak ettim.
Grup simgesini kurt yapacaktım ama hoşunuza gider mi çok mu erkeksi kalır dedim sexualin yanındaKiz cok begendim ismimizi.
Alfayim ben![]()
Alfaya uygun bence. Diger arkadaslari ne der bilmemGrup simgesini kurt yapacaktım ama hoşunuza gider mi çok mu erkeksi kalır dedim sexualin yanında![]()
Bencede iyi düşünmüşsün kadınsı olsun mesela şu ;Grup simgesini kurt yapacaktım ama hoşunuza gider mi çok mu erkeksi kalır dedim sexualin yanında![]()
Aman Allahim aklımı delireceğim ilk kez böyle birsey başıma geliyor.Grup yıldızları belirlendi!
Az sonra yüzdeleri listeye gireceğim
Yıkım Ekibi![]()
Fit mutlu anne
-1.672
Grup Alfa![]()
Arrietty_
-1.726
Sexual Chocolates@Smiile
-3.593
Grup Süpernova![]()
Istenmeyentuyy
-1.001
Tebrik ederim kızlar eksiler çok iyi
Rakipler de belli oldu tabi
Yıkıma gelenFit mutlu anne
Alfaligini konuşturan
Arrietty_ karşı
Sexy ve öfkeli @SmiileSüper Kadın
Istenmeyentuyy 'ye karşı
Kazanan gücünü gösterecek
6 Kasım pazartesi günü için yerlerimizi alalım![]()
Ay ben çok mutlu oldum senin adınaAman Allahim aklımı delireceğim ilk kez böyle birsey başıma geliyor.![]()
Tamam yaptımBencede iyi düşünmüşsün kadınsı olsun mesela şu ;![]()
Bence deÇabuk eksilelim de bizi seksi çikolata yapsınlar![]()
Grup yıldızları belirlendi!
Az sonra yüzdeleri listeye gireceğim
Yıkım Ekibi![]()
Fit mutlu anne
-1.672
Grup Alfa![]()
Arrietty_
-1.726
Sexual Chocolates@Smiile
-3.593
Grup Süpernova![]()
Istenmeyentuyy
-1.001
Tebrik ederim kızlar eksiler çok iyi
Rakipler de belli oldu tabi
Yıkıma gelenFit mutlu anne
Alfaligini konuşturan
Arrietty_ karşı
Sexy ve öfkeli @SmiileSüper Kadın
Istenmeyentuyy 'ye karşı
Kazanan gücünü gösterecek
6 Kasım pazartesi günü için yerlerimizi alalım![]()
En son 10 sene önce mi kullandinBenim tek korkum antibiotik etkileye bilir mi diye?
En son 10 sene once kullandim herhal antibiotik. Tek hatirladigim circir oluyorum
Onun icin simdiden hap aldim,onune gecmek icin.
Gerci benim is yogunlugum Boyle devam ederse if e devam ederim
Benim ilk iki çocuğum antibiyotik aldı ilk 2 yaş icerisinde..tabi bu durim normal yaEn son 10 sene önce mi kullandinsadece bu cümlenden Türkiye dışında yasadigini anlayabilirim
Kanada'da antibiyotik bagimlisi Türkler olarak doktorlara yalvariyoruz ne olur yazin diye ama gercekten her kis birileri zaturre oluyor buralarda doktorlar bagisiklik sistemimizin atlatacagini dusunuyor ama bebeklikten beri antibiyotige aliskin oldugumuz icin kullanmadigimiz zaman daha kötü hastaliklar ile karsilasiyoruz.Gel de bunu burdaki doktorlora anlat.Odem yapar antibiyotik bana yapiyordu belki herkese farkli etkisi vardir bilemem