Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Yani olmazsa 2 gün tartı yapalım farkı görürüz.
Ben haftaicinden değil de haftasonundan korkuyorum

Hafta sonu ma aile kahvaltı yapiliyor.sonracigima dışarı çıkma olayları falan hafta içi verdiğimi alıyorum sanki

Hafta içi dikkat ediyoruz. İşte cumartesi gezmee oluyor genelde çocuklara tatil diye. Pazar zaten kahvaltıdan fiyasko. Bı pazar kahvaltisi çıkartmışlar başımıza
Kontrol tartısı gibi mi diyorsun

Aslinda bikkinlik olmamasi acisindan bir gun veya haftasonu seklinde diyet modundan cikmakta zarar yok, tabi ki gidip tum gun diyet disi her seyi gommekten bahsetmiyorum da, atiyorum 200-300 kaloriye kadar uygun saatte bir sey eklemek gibi, ornek verip ceza almayayim simdi durduk yere, anladiniz siz

Gerçekten istiyomusun

Pazartesi asil tarti ise,
Cuma veya cumartesi kontrol tartisi mantikli olabilir, ama zorunlu olmasin. Bazen zorunlu gunde bile insanin bahanesi oluyor. Istege bagli olup deneyebiliriz bir sure.

Bizim takimda cumartesi tartiliyorduk biz zaten, ben muhtemelen yarin tartilirim ayni sekilde.

Benim fikrim bu düzende motive düşürebilecegi yönünde. Pazartesi günkü sonuç çok tahmin edilebilir oluyor. Yarışlar pazartesi yapılacağı için bu şekilde düşünüyorum. Siz önceden yarışmaları cuma yapıp cumartesi kontrol tartısı yaptığınız için mantıklı olmuş

2 hafta düzenli kilo veren bir gün ödül günü kullanıyor.
O da ilk sayfada odullerde yazıyor onu mu kast ediyorsun

Aslinda ayni gun tek kez tartilmak en mantiklisi, sporunu ogununu uykunu vs ona gore ayarlarsin kafan karismaz.
Mesela ben agirlik calistigim gunun ertesi gunu +yarim kg fazla cikiyorum. Direk vucut su tutuyor. Bir suru sey var, dedigin gibi moral bozmamak lazim.

Ama fark ettim kaloriyi yüksek tutuyorsunuz 1600 kaloriyi görünce kimde onu unuttum şaşırdım
Gerçi sporla desteklenince normal

Evet,
Haftalik 300 gr hedefliyorum ortalama.
Gecen hafta regl falandim, cok sisiktim, o yuzden bu hafta hedefe 1kg yazdim da, normalde oyle hedeflemiyorum. Az olsun devamli olsun

Boşuna sıkı tutmuyoruz
2 hafta kilo ver ödülü kap gerçi yıldız olunca da ödül var yeter ki kilo ver
Bir de 200+ olunca diyet dışı cezası veriyoruz. Yani aslında 200 kalorilik fazladan hakkın hep var. Bana göre de bu kullanılmamalı. Ama beslenme biçimini bir anda değiştirmek mümkün olmadigindan insanlarında şevki kırılmasın diye böyle düşündük. Adını vermiyoruz ama 200 kalori fazla yapabilirsin demek bir kase diyet dışının yarısını yemek demek. Gayet makul

Tabi tercihim kek, poğaça, börek, çörek. Bisküvi de olur. Ama sağlıklı olsun diye kuru üzüm, çiğ fındık, badem, leblebi tercih ediyorum ama kalorileri inanılmaz yüksek. Üstelik bayılmıyorum. Sevmediğin bir şeyi yiyip kalori almak da haksızlık. O yüzden çayı bıraksam iyi olacak. Keşke sade çay içebilsem.

Oh ohh daha yok mu adı yazilmayacaklardan yazacağınız bir şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…