Canım diyet dışı olduğu için ceza yazıyorum sana da
Perşembe menüsü eksik canım onu yazdım cezanı yapmışsın zaten başka bişey yok.Selam
Gececiydim sabah geldim eve.
Kusura bakmayin.
Gececi olmadigim zamanlar daha duzenliyim.
Cemoos
persembe gunu ne vardi. Onu kacirmisim
Cezami da cektim
Canım sana da ceza yazdım 190 kalori de yüksek 100 kalori zaten bir ceviz ediyor senin için daha iyi tartidan önce.27 Ekim cuma
10.30
2 dlm ekmek
1 yemek kaşığı tahin pekmez karimisimi
Peynir
15.00
190 kalori civarı diyet dışı besin
16.30
Türk kahvesi
1 tane kahve yani
19.30
Salata içine peynir attım .
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Chocolita Cemoos
30 dk Leslie Eki Görüntüle 3324810
Kız cezaya eyvallah artık iyiyim spora başladim zati de. Diyet dışına eklediğimin biri kisirdi zaten diğerinin adı lazım değilCanım diyet dışı olduğu için ceza yazıyorum sana da
Perşembe menüsü eksik canım onu yazdım cezanı yapmışsın zaten başka bişey yok.
Canım sana da ceza yazdım 190 kalori de yüksek 100 kalori zaten bir ceviz ediyor senin için daha iyi tartidan önce.
Bebeğin var zaten 10000 olmasa da olur 30 dk Leslie yeterli yada başka bişey istersen evde onu yap.
dün yemistim bugün 20bin adimım var yarin bi daha mi 10 bin atmaliyim yoksa bugun cezami cekmis sayılır miyum canimCanım diyet dışı olduğu için ceza yazıyorum sana da
Gel gel bacım kız cezasız gün geciremiycem ben heraldün yemistim bugün 20bin adimım var yarin bi daha mi 10 bin atmaliyim yoksa bugun cezami cekmis sayılır miyum canim
Kısır yasak değil canım tabii oturup bir leğen yemeyin.Kız cezaya eyvallah artık iyiyim spora başladim zati de. Diyet dışına eklediğimin biri kisirdi zaten diğerinin adı lazım değilsporu sabah yaptiydim cezamı da şimdi yapam bari
Kimdi o ceza geliyo diyenLori
Dun yedin bugün söyledin yarın bı daha yürüdün yemistim bugün 20bin adimım var yarin bi daha mi 10 bin atmaliyim yoksa bugun cezami cekmis sayılır miyum canim
Tamam canım bi dahası olmamasi icin cabaliycam mutlakaDun yedin bugün söyledin yarın bı daha yürü
Yok yok yeter ama listeye bir gün cezalı diye yazıldın.
Nasıl korktumsa yazmamisim orayaKısır yasak değil canım tabii oturup bir leğen yemeyin.
Onu yazabilirsiniz menülere.
O ismi lazım değil kalorisine bak azsa 15-30 dk spor yap yeter.
Zaten senin tartıda etkilenmemen önemli 2 gün var hallet kilo ver
Malesef öyle yaValla kızlar hafta sonu yediğimiz herşey tartıda çıkıyor.
Bak hafta içi o kadar etkili değil ama haftasonu çok etkili
Yani olmazsa 2 gün tartı yapalım farkı görürüz.Malesef öyle ya
Hafta sonu ma aile kahvaltı yapiliyor.sonracigima dışarı çıkma olayları falan hafta içi verdiğimi alıyorum sankiValla kızlar hafta sonu yediğimiz herşey tartıda çıkıyor.
Bak hafta içi o kadar etkili değil ama haftasonu çok etkili
Hafta içi dikkat ediyoruz. İşte cumartesi gezmee oluyor genelde çocuklara tatil diye. Pazar zaten kahvaltıdan fiyasko. Bı pazar kahvaltisi çıkartmışlar başımızaYani olmazsa 2 gün tartı yapalım farkı görürüz.
Ben haftaicinden değil de haftasonundan korkuyorum
Yok kontrol tartısı yapmayalım komple motivasyonumuz düşerHafta içi dikkat ediyoruz. İşte cumartesi gezmee oluyor genelde çocuklara tatil diye. Pazar zaten kahvaltıdan fiyasko. Bı pazar kahvaltisi çıkartmışlar başımıza
Kontrol tartısı gibi mi diyorsun
Evet.Yani olmazsa 2 gün tartı yapalım farkı görürüz.
Ben haftaicinden değil de haftasonundan korkuyorum
Yani kimine motivasyon kiminede ters tepiyor gercektenYok kontrol tartısı yapmayalım komple motivasyonumuz düşer
Bu seferde iyice haftasonu salıp bütün hafta onu toparlamaya ugrasmayalim.Evet.
Hafta içi tartı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?