Neysem ortaligi az biraz karistirdim. Ben gece mesaime gidem
NapimBaaaaaaaneeebende lokum yazdim. Belkide 50 kalorilik. Ama cezayi yedimm
Biri de ya herro yada merro yapiyor
665 kalori ne laaaa
Kolay gelsin kuzumNeysem ortaligi az biraz karistirdim. Ben gece mesaime gidem
Napim
Annemdeyim. En ucuz boyle atlatirim aksami diye bunlari yedim. Neler getirmis Tr den haberin var mi
İşte ondan yazmadım cicimBaaaaaaaneeebende lokum yazdim. Belkide 50 kalorilik. Ama cezayi yedimm
Pis bamyaHayirli isler loris,
Ben senin icin uyurum cicegim
AnlatmaaaaaaaNapim
Annemdeyim. En ucuz boyle atlatirim aksami diye bunlari yedim. Neler getirmis Tr den haberin var mi
Dersimi aldim canimmmİşte ondan yazmadım cicimşimdide yazdığını sil hemen yine ceza yemem tatlım. Kahve yani yazmak en mantıklısı geldi
Kolay gelsin nerde çalışıyorsun canım. Sordumsada hatırlamıyorumNeysem ortaligi az biraz karistirdim. Ben gece mesaime gidem
Ruh gibi cikiyorum sabah. Uyudum 3 saat simdi hersey cift goruyorumKolay gelsin kuzumnasil dayaniyorsun
Ah ah bende aldım saniyom başka bir yerden vuruyor hayatDersimi aldim canimmm
Kahve yani ne ola kiİşte ondan yazmadım cicimşimdide yazdığını sil hemen yine ceza yeme tatlım. Kahve yani yazmak en mantıklısı geldi
Ben gece isi sonrasi hep alt ust oluyorum. Aksam da oyle. Ama gece kötü yahuRuh gibi cikiyorum sabah. Uyudum 3 saat simdi hersey cift goruyorum
Cok tesekkur ederimCalorie Calculator
This calorie calculator estimates the number of calories needed each day to maintain, lose, or gain weight. Learn the kinds of calories and their effects.www.calculator.net
Buraya bilgilerini yazmayi denesene bi.
Mesela ben yaziyorum
Haftada 1-3 hafif egzersiz sectim
Soyle diyor benim icin
Eki Görüntüle 3324821
Haftada 0.5 kg vermek icin 1412 kalori tuketmem lazim
Birde iki cesit haftalik kalori ornegi yapmis.
Bir sonraki ise altdailkini takip etmek daha basit. Kendin icin hangisi uygun diye bulmam icin 1 hafta kalori sayip karsilastirma yapilmasi bence.
Hergun 1912 kalori alip hafif spor yaparsam haftada 200 gram verirmissim.
Hiiy tarzi ile dahada cok
Eki Görüntüle 3324823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?