Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

@Cemoss Chocolita Chocolita 1 -2 haftalik izin kullanabiliyor muyuz ?
Şöyle, gruptan çıkarırız seni listede kalırsın. Ama tekrar geri alabilmek için sayıların eşitlenmesini bekleriz. Şimdi pazartesi gruba girecek arkadaşlar var ya o yüzden söylüyorum. Pazartesi gününe bakmak lazım

Şöyle, gruptan çıkarırız seni listede kalırsın. Ama tekrar geri alabilmek için sayıların eşitlenmesini bekleriz. Şimdi pazartesi gruba girecek arkadaşlar var ya o yüzden söylüyorum. Pazartesi gününe bakmak lazım
Tamam cnm sagol sayilarin esitlenmesi uzun surebilir neyse kalayim böyle ya bugun tartildim da canim sıkıldi biraz cok yavas gidiyor coookkk daha ne yapayim aclik grevine mi baslayayim

Tamam cnm sagol sayilarin esitlenmesi uzun surebilir neyse kalayim böyle ya bugun tartildim da canim sıkıldi biraz cok yavas gidiyor coookkk daha ne yapayim aclik grevine mi baslayayim
Topik sahibi olarak kendimi beklemeye alabilsem alırdım biliyor musun. Ama almak istemiyorum hepten kendimi kaybederim. Sende çıkma. Pazartesiden sonra her şey daha güzel olacak

Topik sahibi olarak kendimi beklemeye alabilsem alırdım biliyor musun. Ama almak istemiyorum hepten kendimi kaybederim. Sende çıkma. Pazartesiden sonra her şey daha güzel olacak
Aynen canim ogleden sonra doktora gidecem belki beni d vitaminine demire bogar da bi can gelir insanin canı sıkılıyor yani nefsimi tutuyorum aksam yatarken canim binturlu sey istiyor sabir leylak diyorum ve gercekten cok zor dayaniyorum yinede giden -200 o ne ya millet -200 u sagindan soluna donerken veriyor hatta yarisma disinda olsam sabit sayarim kendimi ben -200 tarti yanilmasi bile olabilir 😔ya bu yeni gelen arkadaslarin isimlerini hatirlamadim simdi ne guzel enerjisi var oyle Fit mutlu anne Fit mutlu anne de oyle spora falan usenme yok vslla cok özeniyorum .Haset yok kizlar gıpta var😅

Aynen canim ogleden sonra doktora gidecem belki beni d vitaminine demire bogar da bi can gelir insanin canı sıkılıyor yani nefsimi tutuyorum aksam yatarken canim binturlu sey istiyor sabir leylak diyorum ve gercekten cok zor dayaniyorum yinede giden -200 o ne ya millet -200 u sagindan soluna donerken veriyor hatta yarisma disinda olsam sabit sayarim kendimi ben -200 tarti yanilmasi bile olabilir 😔ya bu yeni gelen arkadaslarin isimlerini hatirlamadim simdi ne guzel enerjisi var oyle Fit mutlu anne Fit mutlu anne de oyle spora falan usenme yok vslla cok özeniyorum .Haset yok kizlar gıpta var😅

Ahaha biz ‘fit club’ dan geliyoruz, o kadar olsun 😀

Cok acim, menu yazayim da gunu kapatayim, aksam yemegi daha firinda 🥹

Sabah
Yulaf lapasi, meyveli

Ogle
1 tatli 1 tuzlu ekmek

Ara
Elma

Aksam
Firinda tavuk patates, yanina marul
+
1600 kalori,
5 k adim
+
Aksam yemeginden sonra enerji bulup kalan 5 k adimi tamamlarim ins 😀
Yatmadan once 20 dak yoga

Cok acim, menu yazayim da gunu kapatayim, aksam yemegi daha firinda 🥹

Sabah
Yulaf lapasi, meyveli

Ogle
1 tatli 1 tuzlu ekmek

Ara
Elma

Aksam
Firinda tavuk patates, yanina marul
+
1600 kalori,
5 k adim
+
Aksam yemeginden sonra enerji bulup kalan 5 k adimi tamamlarim ins 😀
Yatmadan once 20 dak yoga
Bu menü 1600 kalori ediyorsa neden kilo veremedigimi anladim🤦‍♀️acil bi kalori sayaci yuklemem lazım

Kizlar boy 163 kilo 80 ve hedef 60 bu rakamlara göre fat secret almam gereken kalori miktarini 1800 olarak hesapladi ama bu sizce fazla degil mi bu ? koruma kalorisi olabilir fakat zayiflamak icin 1200 1300 olmasi gerekiyor degil mi? haftada 1 kilo icin gunluk 500 kalori az almamiz gerekiyordu. hedeflenen diyet beslenmesine göre diye yazmis yani gunluk ihtiyacim degil de kilo vermek icin olan gunluk ihtiyacim diye anladim ben ama fazla geldi gözüme

Merhabalar,
(27 Ekim, Cuma)
Kahvaltı:
*1 dilim tam buğday ekmeği
*2 dilim beyaz peynir
Öğle yemeği:
*1 haşlanmış yumurta
*2 dilim beyaz
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*2 fincan sade Türk kahvesi
*8 çiğ badem
Akşam:
*1 galeta
*2 küçük yerli muz
*1 kase yoğurt
**
*Su:2 lt
*Adım: 3068 adım. Gün sonuna kadar 5000 olur bence, paylaşırım.
* Egzersiz: 30 dak. mini egzersiz bisikleti çevireceğim Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
İyi akşamlar.
Herkese mutlu haftasonları.:KK200:

Eklentiler

• 20231027_194603.jpg
    20231027_194603.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Sorma hesap kitap canim cikti 😂
Patatesi falan tarttim 🤣

Aslinda baya yogundu ogunlerim, kalori acisindan da hacim acisindan da, neden doymadim acaba 🤨
Ama bana da ilham oldun gunluk kalori sayacagim artik bakalim nasil olacak

Sporsuz veremeyenlerdenim ben de canim malesef o yuzden mecburum sabah sürünerek çıkıyorum banda biraz yuruyunce açılıyor insan inan bi baslasan devami gelecek beni saatteki kalori adim a cok gaza geturiyo
Fat secret yukledim zaten bi hesabim vardi .En son 6 sene onceki kilo degerlerim duruyor😅73 kiloymusum ve 60 olmak istiyormusum 10 yildir al ver al ver kisir döngüye girdim resmen bu son olsun insallah
Bende de var baya once indirmisim silmemisim bile hep al ver yapiyoz valla senelrrdir

Ama bana da ilham oldun gunluk kalori sayacagim artik bakalim nasil olacak
bende kalori sayacagım evde olduğum günler tartarım evde olmayinca goz karari olcu kullancam sporumu da ona göre hesapliyip yapicam bakalim nasil olacak 😉

bende kalori sayacagım evde olduğum günler tartarım evde olmayinca goz karari olcu kullancam sporumu da ona göre hesapliyip yapicam bakalim nasil olacak 😉

Aslinda hep kullandigin seyleri bir kac kez tartsan kafanda oturuyor. Bir hafta sabretmek lazim.

Zaten google layinca da cikiyor

ben de cay bagimlisi olarak diyet surecinde cayi birakmak zorundayim maalesef.
Sadece kahvalti ile veyahut gun icinde bitki cayi seklinde suanda, eski cay keyifleri askiya alinmistir.

Cunku cay demek benim icin yaninda voldemort demek :KK53:
Ay ben de aynısıyım, çayın yanına bir şeyler istiyorum. Benim kilo alma sebebim kesinlikle. Hiç yemek yemesem umrumda değil. Kahvaltıyı seviyorum sadece. Bu arada voldemort nedir?

İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, çeyrek avakado, 1 mandalina ve roka ile salata

Ara
1 fincan leblebi, 1 bardak kefir

Ara
Meyve 1 porsiyon + 6 tane çiğ fındık

Akşam
4 köfte + salata ( içine biraz haşlanmış pancarda ekledim)

Su: 1,5lt şimdi yatana kadar 2 ye tamamlarım
Spor: 40dk Leslie yaptım
Adım: 5100

Back