Aynen canım bakalim deneyim bi günlük yaktigim kalori ile kiyas yapip haftada 1 kg verebilecek miyimAslinda hep kullandigin seyleri bir kac kez tartsan kafanda oturuyor. Bir hafta sabretmek lazim.
Zaten google layinca da cikiyor
doktora gittim canım. fazla ayakta kalmaktan olmuş ne iş yapıyorsunuz dedi şu sıralar full time 2 küçük çocuğum var dedimDizindeki sıkınti ani kilo artisindan olabilir mi benim de dizlerim agriyorvve 73 ten sonra basladi diz agrisi sişlik kizarma varsa bi doktor görse iyi olur
diyet dışı besin
aboooo aha da ceza geliyor1 tane kahve yani
Ama 200 kaloriyi geçmedimaboooo aha da ceza geliyor
Ay ben de aynısıyım, çayın yanına bir şeyler istiyorum. Benim kilo alma sebebim kesinlikle. Hiç yemek yemesem umrumda değil. Kahvaltıyı seviyorum sadece. Bu arada voldemort nedir?
bi de sınırda tutuyor diyet dışını çakaall27 Ekim cuma
10.30
2 dlm ekmek
1 yemek kaşığı tahin pekmez karimisimi
Peynir
15.00
190 kalori civarı diyet dışı besin
16.30
Türk kahvesi
1 tane kahve yani
19.30
Salata içine peynir attım .
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Chocolita Cemoos
30 dk Leslie Eki Görüntüle 3324810
Kizlar boy 163 kilo 80 ve hedef 60 bu rakamlara göre fat secret almam gereken kalori miktarini 1800 olarak hesapladi ama bu sizce fazla degil mi bu ? koruma kalorisi olabilir fakat zayiflamak icin 1200 1300 olmasi gerekiyor degil mi? haftada 1 kilo icin gunluk 500 kalori az almamiz gerekiyordu. hedeflenen diyet beslenmesine göre diye yazmis yani gunluk ihtiyacim degil de kilo vermek icin olan gunluk ihtiyacim diye anladim ben ama fazla geldi gözüme
Kız özel kalori uygulaması indirdim şuan bunun içinbi de sınırda tutuyor diyet dışını çakaall
haftada 4-5 gün egzersiz ile bana da böyle dedi ben haftada -250 -500 kilo kaybı olacak şekilde besleniyorum aşağı yukarı bu durumda biraz daha azaltip hızlandirirsam iyi olacakCalorie Calculator
This calorie calculator estimates the number of calories needed each day to maintain, lose, or gain weight. Learn the kinds of calories and their effects.www.calculator.net
Buraya bilgilerini yazmayi denesene bi.
Mesela ben yaziyorum
Haftada 1-3 hafif egzersiz sectim
Soyle diyor benim icin
Eki Görüntüle 3324821
Haftada 0.5 kg vermek icin 1412 kalori tuketmem lazim
Birde iki cesit haftalik kalori ornegi yapmis.
Bir sonraki ise altdailkini takip etmek daha basit. Kendin icin hangisi uygun diye bulmam icin 1 hafta kalori sayip karsilastirma yapilmasi bence.
Hergun 1912 kalori alip hafif spor yaparsam haftada 200 gram verirmissim.
Hiiy tarzi ile dahada cok
Eki Görüntüle 3324823
BaaaaaaaneeeAma 200 kaloriyi geçmedimsinirdayim.dur kız ceza falan olmasın
Biri de ya herro yada merro yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?