Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sabah taze biter akşam taze çay çok şükür çayı verene ❤️ o kadar da çay resmi attım ona hala ne diyor

ben de cay bagimlisi olarak diyet surecinde cayi birakmak zorundayim maalesef.
Sadece kahvalti ile veyahut gun icinde bitki cayi seklinde suanda, eski cay keyifleri askiya alinmistir.

Cunku cay demek benim icin yaninda voldemort demek :KK53:

Sadece kahvalti ile veyahut gun icinde bitki cayi seklinde suanda, eski cay keyifleri askiya alinmistir.

Bırakmak çok zor neden bıraktın ki?

benim icinde oyle vala ama zor dayaniyorum aksamlari cayi bos icmek baya zor geliyo 😂

Şifa olsun inşallah ❤️
Sağol cay şekerim sana da şifa olsun 🥰
Yooo 😂
Motivasyonumuzu kayip etmistik. Yaris a ihtiyacimiz vardi. Kalan kizlari aldim geldim. Sagolsun Chocolita Chocolita ve Cemoos Cemoos olur dediler
Sizin gelmeniz bize de iyi geldi ❤️ Önceki haftadan ara verdiğimiz için bir afallamistik. Eski motivasyonu yakalamaya çalışırken geldiniz hemen yeni gruplar yarislar düşünüldü. Karşılıklı motive olmuş olduk 🤗

26 Ekim persembe menü bildirimi yapmayanlar.
@sweetgirlcandy
Beyaz leylak Beyaz leylak
Deenniizz Deenniizz
@Devitamini
@prensesss016
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Melegimkorusun
Lori Lori
@Goklerce
@Begonya2
Kızlar arada kacirdigim olabilir ama yazdiysaniz beni etiketleyin görmedim çünkü.

Cezasını görmediğim hanımlar ekran bekliyorum.
@Ucmelekannesi
Lori Lori
Deenniizz Deenniizz
@labellevie canım salı günü diyet beslenmedim demişsin mecbur ceza yazdım halledersin 😉
Selam👋♥️
Gececiydim sabah geldim eve.
Kusura bakmayin.
Gececi olmadigim zamanlar daha duzenliyim.

Cemoos Cemoos
persembe gunu ne vardi. Onu kacirmisim🤭

Cezami da cektim🤪

Eklentiler

• IMG_2776.png
    IMG_2776.png
    48,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2775.png
    IMG_2775.png
    46,4 KB · Görüntüleme: 28

Voldemort neydi l….. mu? Yazsanaaaa yazz cezayi cek🤣

gecmis olsun canim,
bende koronadan sonra boyle olmustu, 2 ay kadar surmustu duzelmesi, yakinda hastalik gecirdin mi?
Tesekkur ederim🥰Yok gecirmedim koronodan sonra bende 2 ay zor toparladim
bebişim biliyorum ama yapamadım maalesef dizimdeki sıkıntıdan dolayı.dün gece denedim de yok olmadı. bugün şişi ve ağrısı daha az. bugün tekrar denicem bakalım
Dizindeki sıkınti ani kilo artisindan olabilir mi benim de dizlerim agriyorvve 73 ten sonra basladi diz agrisi sişlik kizarma varsa bi doktor görse iyi olur
Afiyet olsun canım. Çayın kokusu geldi şu an. Çocuğu bırakayım da bende yapayım. Hiç öyle huyum değildir kendime cay demleyeyim
Kendime çay demlemeyi cok severim ama maalesef boş çay degil yaninda cisss la doluben buyuk zevkimdi😅o yuzden şiştim zaten
Ayy ben çok üşeniyorum caysiz kahvaltı yapicam hiç içimden gelmiyo 😒
Çaysiz kahvalti isim tamlamasi benim lugatimda yok😅bu ikiliden birinden vazgececeksem kahvaltidan vazgecerim😅

Kendimi gördüm yorumunuzda😅 ben cayi birsmadim ama voldemort olmadigi icin baya azalttim mesela aksamlari icmiyorum artik🥲

Back