- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım. Çayın kokusu geldi şu an. Çocuğu bırakayım da bende yapayım. Hiç öyle huyum değildir kendime cay demleyeyimBugünün sporu yapıldı kızı okuldan alıp gelince yayıla yayıla kahvaltı yapmak planım inşAllah çay demledim
Afiyet olsun canım. Çayın kokusu geldi şu an. Çocuğu bırakayım da bende yapayım. Hiç öyle huyum değildir kendime cay demleyeyim
ÜşeniyorumO ne biçim laf çay önce kendine demlenir
İkisi de bebeklerimiz çayın yeri apayrı üşenme gözünün yağına yumurta kırdığımÜşeniyorumkahve kolayima geliyor
Gözüme bir şeyler kırarak yine göynüme yerleştin bakİkisi de bebeklerimiz çayın yeri apayrı üşenme gözünün yağına yumurta kırdığım
Ayy ben çok üşeniyorum caysiz kahvaltı yapicam hiç içimden gelmiyoÜşeniyorumkahve kolayima geliyor
Ya da dünden kalan çayi isitiyorum. Zaten açik içtiğim için aromasını verse yeterAyy ben çok üşeniyorum caysiz kahvaltı yapicam hiç içimden gelmiyo![]()
Ben hep döküyorum eski çayıYa da dünden kalan çayi isitiyorum. Zaten açik içtiğim için aromasını verse yeter
Taze çayBen hep döküyorum eski çayı
Hep taze olsun isterim çay çok severim kahve sevmem de dünde yapmadım kendime bugünde![]()
Ya da dünden kalan çayi isitiyorum. Zaten açik içtiğim için aromasını verse yeter
Şeker miO yüzden çayı sevmiyorsun çünkü bayat içiyorsun dünün çayı içilir mi
Kalan çaya şeker limon ve kabuğu nane ekleyip ıce tea yapabilirsin
Elim sürçmüşŞeker mi
![]()
Ben ictigim zaman iyi hissediyorim ya bazen demlemiyorum gündüz acayip eksik bisey kalmis hissi oluyo sabahtab demlerim bende icinden demligi alirim acımasın diye aksama kadar gidip gelip icerimAfiyet olsun canım. Çayın kokusu geldi şu an. Çocuğu bırakayım da bende yapayım. Hiç öyle huyum değildir kendime cay demleyeyim
Ben ictigim zaman iyi hissediyorim ya bazen demlemiyorum gündüz acayip eksik bisey kalmis hissi oluyo sabahtab demlerim bende icinden demligi alirim acımasın diye aksama kadar gidip gelip icerim
Tamam bugün kendime cay demliyorumSabah taze biter akşam taze çay çok şükür çayı vereneo kadar da çay resmi attım ona hala ne diyor
Aynen aynen aksamda esimle icerizSabah taze biter akşam taze çay çok şükür çayı vereneo kadar da çay resmi attım ona hala ne diyor
Şifa olsun inşallahTamam bugün kendime cay demliyorumkaktirman lazım bana
Selam kizlar.
Haftasonu geliyor. Dikkat edelim beslenme seklimize