Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kazakla popoyu kapatmaya calismak yerine
Kazagi pantolonun icine sokabilmek 😃

Rahat rahat bol giyinmek, en sevdigim tarz ama kiloluyken bu tarz biraz yasli gosteriyor insani, zayifken genc 😀
Zayıflayınca giymek istediğim iki elbise
Evin içinde giyerim 😅

Eklentiler

• IMG_20231026_123350.jpg
    IMG_20231026_123350.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20231026_123334.jpg
    IMG_20231026_123334.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 44
Akşama kadar geçmezse iş çıkışı acile gideceğim. Patronum ebu cehile dönüşmüş asla izin vermezdi sabah gitmeme 🙄
Çok geçmiş olsun 💐
Boyunuz uzun mu ben 1.58im mom Jean güzel durmuyor bende. Uzun ince bacaklarda mom jean harika oluyor
Bende 159um ama mom jeanlerin slim olanları var onlar güzel oluyor tavsiye ederim. Önceden bende giyemiyordum şimdi sadece onları giyiyorum çok rahat
Günaydın kızlar.

Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim demek isterdim ama daha kötüyüm. En çok spor yapamayacağım diye üzülüyorum. Challenge yarım kalsın hiç istemezdim. Bir de güya yıldız savaşçısıyım.
Bu salgına yakalanmayan kaldıysa ne yapıp edin yakalanmayin kızlar.
Çok geçmiş olsun 💐

Tünaydın kızlar eve geldim çok şükür
Eşim de yok kahvaltı da yok 😁
Tam buğday tost yapayım hemen yiyip çıkayım hem cezam var hem pazar çarşı gezerim.
Bugün sadece 3-5 yudum su içtim mini kahvaltı gayet hafif olacak gibi
Aksama da tavuklu mantar sote düşündüm bakalım.

Günaydın kızlar.

Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim demek isterdim ama daha kötüyüm. En çok spor yapamayacağım diye üzülüyorum. Challenge yarım kalsın hiç istemezdim. Bir de güya yıldız savaşçısıyım.
Acil şifalar diliyorum Artemissisipi Artemissisipi 🌺🌸:KK200:

Fit olmanin sizin için en güzel yanı ne kızlar?
Nasıl bir elbiseyle hayal ediyorsunuz kendinizi?
Hedef kilonuza ulaşınca ilk yapmak istediğiniz şey?
Bazen böyle konuşalım istiyorum. Çok güzel motive oluyor insan
Fit olmanın en güzel yanı fazla kiloların neden olduğu diz ağrısından, bel ağrısından kurtulmak, sağlıklı hissetmek, daha enerjik hissetmek, istediğim güzel kıyafetleri gönül rahatlığıyla giyebilmek.
40 beden olduğum zaman alışveriş yaptığım mağazalardan alışveriş yapmak istiyorum.
Çok kilolu olduğum dönemde beğenip, bedeni olmadığı için giyemediğim kıyafetleri giymek istiyorum. 🥰🙏

Fit olmanin sizin için en güzel yanı ne kızlar?
Nasıl bir elbiseyle hayal ediyorsunuz kendinizi?
Hedef kilonuza ulaşınca ilk yapmak istediğiniz şey?
Bazen böyle konuşalım istiyorum. Çok güzel motive oluyor insan
Ben çok nefes nefese kalıyorum yoruluyorum kilo verince o beni mutlu edecek eski enerjim yerine gelecek diye düşünüyorum. Bir de hep bol giyerim ben ondan kurtulmak istiyorum

Ben çok nefes nefese kalıyorum yoruluyorum kilo verince o beni mutlu edecek eski enerjim yerine gelecek diye düşünüyorum. Bir de hep bol giyerim ben ondan kurtulmak istiyorum
Ayrıca zayıf olunca tesettür açısından da vücut hatlarini kapatmak daha kolay.

Günaydın kızlar midem inanılmaz ağrıyor gece uyutmadı hiç hala devam ediyor. İlaç felan da aldım bana mısın demiyor

Günaydın kızlar.

Kızlar geçmiş olsun 💐💐
Rabbim şifa versin inşallah hemencecik iyilesirsiniz 💕

Fit olmanın en güzel yanı fazla kiloların neden olduğu diz ağrısından, bel ağrısından kurtulmak, sağlıklı hissetmek, daha enerjik hissetmek, istediğim güzel kıyafetleri gönül rahatlığıyla giyebilmek.
40 beden olduğum zaman alışveriş yaptığım mağazalardan alışveriş yapmak istiyorum.
Çok kilolu olduğum dönemde beğenip, bedeni olmadığı için giyemediğim kıyafetleri giymek istiyorum. 🥰🙏
Bende bu cevaba katılıyorum aynen benim düşüncelerim 🥹 Chocolita Chocolita

Back