Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Fit olmanin sizin için en güzel yanı ne kızlar?
Nasıl bir elbiseyle hayal ediyorsunuz kendinizi?
Hedef kilonuza ulaşınca ilk yapmak istediğiniz şey?
Bazen böyle konuşalım istiyorum. Çok güzel motive oluyor insan
Kilo verince ben eski benden çok farklı biri oldum. Yüz hatlarım bile değişti. Giydiğim kotun aynısını aldım yine o bile farklı duruyordu. Her istediğim mağazada kıyafet bulabiliyorum. Kilo vermek inanılmaz güzel bişey

Çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki
Chocom hiçbir fikrim çok ama uyuyamıyorum bile ağrısından. Saçma sapan ekmek yiyorum biraz bastırıyor sonra yine başlıyor. Canım sıkılıyor ekmek yediğim için pffff rezil bi gün

Fit olmanin sizin için en güzel yanı ne kızlar?
Nasıl bir elbiseyle hayal ediyorsunuz kendinizi?
Hedef kilonuza ulaşınca ilk yapmak istediğiniz şey?
Bazen böyle konuşalım istiyorum. Çok güzel motive oluyor insan
kısa kazak,dar badi ve canım mom jeanlerim ve üstüne kısa giydiğim canım yüksek bel pantolonlarım :cry:

Kilo verince ben eski benden çok farklı biri oldum. Yüz hatlarım bile değişti. Giydiğim kotun aynısını aldım yine o bile farklı duruyordu. Her istediğim mağazada kıyafet bulabiliyorum. Kilo vermek inanılmaz güzel bişey
Bende zayıfladığım dönem gözlerim büyüyüp yüzüm uzamıştı. Bundan önce hep kısık gözlü bilirdim kendimi. Şimdi tabi yine yanaklarin baskısından kısık gözlüyüm

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Geçmişte yoktu yeni olduysa bi bilgim yok 🤣 umarım geçer hemen çünkü çok zor bi ağrı
birkaç gün devam ederse baktırmakta fayda var. ülser baya ağrı yapıyor çevremden gözlemlediğim kadarıyla

birkaç gün devam ederse baktırmakta fayda var. ülser baya ağrı yapıyor çevremden gözlemlediğim kadarıyla
Hayallerimden biri de böyle bir iş yerinden İstifa ediyorum deyip cool bir şekilde cıkmak 🙋🏻‍♀️
Göz yaşları içinde ekmek yiyorum. Gelsin patron istifa ediyorum ne halin varsa gör fosil diyip gidicem galiba 🤣
İş çıkışı bi acile gidicem inşallah sonra da poliklinik randevusu alırım geçmezse eğer.

Back