Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

kısa kazak,dar badi ve canım mom jeanlerim ve üstüne kısa giydiğim canım yüksek bel pantolonlarım :cry:
Boyunuz uzun mu ben 1.58im mom Jean güzel durmuyor bende. Uzun ince bacaklarda mom jean harika oluyor

Günaydın kızlar.

Geçmiş olsun Artemissisipi Artemissisipi şimdi nasilsin

Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim demek isterdim ama daha kötüyüm. En çok spor yapamayacağım diye üzülüyorum. Challenge yarım kalsın hiç istemezdim. Bir de güya yıldız savaşçısıyım.
Bu salgına yakalanmayan kaldıysa ne yapıp edin yakalanmayin kızlar.

Günaydın kızlar.

Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim demek isterdim ama daha kötüyüm. En çok spor yapamayacağım diye üzülüyorum. Challenge yarım kalsın hiç istemezdim. Bir de güya yıldız savaşçısıyım.
Bu salgına yakalanmayan kaldıysa ne yapıp edin yakalanmayin kızlar.
maalesef kolayca ve sağlam dinlenmeden geçmiyor. inşallah çabuk geçer

Göz yaşları içinde ekmek yiyorum. Gelsin patron istifa ediyorum ne halin varsa gör fosil diyip gidicem galiba 🤣
İş çıkışı bi acile gidicem inşallah sonra da poliklinik randevusu alırım geçmezse eğer.
o kadar da mı izin yok ya
ne biçim bi sistem bu

Boyunuz uzun mu ben 1.58im mom Jean güzel durmuyor bende. Uzun ince bacaklarda mom jean harika oluyor
bence size öyle geliyor. zayıflayınca çok güzel duruyor. ben de 160 ım. kısa boylular olarak kendimize yakıştırmıyoruz bi şeyleri ama bacaklar şişko ve basık olmadıkça mom jean bence çok güzel duruyor. ben mangonun midi elbiselerini, upuzun hırka ve paltoları yakıştırmıyorum mesela kendime. hobbit gibi duruyorum. birkaç defa aldım. kız kardeşim 1.80 dedim al bunlar sana olur :cry:

Fit olmanin sizin için en güzel yanı ne kızlar?
Nasıl bir elbiseyle hayal ediyorsunuz kendinizi?
Hedef kilonuza ulaşınca ilk yapmak istediğiniz şey?
Bazen böyle konuşalım istiyorum. Çok güzel motive oluyor insan

Kazakla popoyu kapatmaya calismak yerine
Kazagi pantolonun icine sokabilmek 😃

Rahat rahat bol giyinmek, en sevdigim tarz ama kiloluyken bu tarz biraz yasli gosteriyor insani, zayifken genc 😀

Gunaydin

Sabah sporumu yaptim geldim,
Bugun evde bilgisayar basinda calisiyorum.

30 gunluk yoga challenge ina baslayacagim.
Benimle yapmak isteyen var mi, videolar ingilizce, yatmadan once yogasi imis, daha cok esneme ve rahatlama seklinde olacak.

Su playlist, toplam 31 gun saniyorum:

Gunaydin

Sabah sporumu yaptim geldim,
Bugun evde bilgisayar basinda calisiyorum.

30 gunluk yoga challenge ina baslayacagim.
Benimle yapmak isteyen var mi, videolar ingilizce, yatmadan once yogasi imis, daha cok esneme ve rahatlama seklinde olacak.

Su playlist, toplam 31 gun saniyorum:

Bu aralar gececiyim yaw yoksa yapardim😍

Back