Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Şu dünkü kendime verdiğim cezam 💃
Screenshot_2023-10-26-16-42-10-80.jpg

Kahvemi içeceğim birazdan çok yorucu bir gün
Spor kahvalti ikizlerin öğle yemeği banyosu onlar uykuya dalmadan eve supurge cektim
Akşam yemeği salatasi derken yeni oturdum

Yarım saate büyük kızım gelecek onun banyosu var akşama pilim bitmiş olur 😅😅
kız ben çalışırken bu kadar yorulmuyordum. uyuyana kadar artık pertim çıkıyor. çalışmaya başlasam da dinlensem :olamaz:

Tr den almistim 🥹 neyse süs olarak kullanirim artik😆
Tatilde iken yiyeydin kiz. Misafire cikar 😂
Bende zayıfladığım dönem gözlerim büyüyüp yüzüm uzamıştı. Bundan önce hep kısık gözlü bilirdim kendimi. Şimdi tabi yine yanaklarin baskısından kısık gözlüyüm
Ben koca gozluyum normalde. Yanaklardan dolayi cirkin gorunuyor ama kilo verince o koca gozlerimi bile seviyorum 🤭
Günaydın kızlar.

Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim demek isterdim ama daha kötüyüm. En çok spor yapamayacağım diye üzülüyorum. Challenge yarım kalsın hiç istemezdim. Bir de güya yıldız savaşçısıyım.
Bu salgına yakalanmayan kaldıysa ne yapıp edin yakalanmayin kızlar.
Cok gecmis olsun

kız ben çalışırken bu kadar yorulmuyordum. uyuyana kadar artık pertim çıkıyor. çalışmaya başlasam da dinlensem :olamaz:
Aynen valla evde kendimi ağır işçi gibi hissediyorum tatilim yok sürekli fazla mesai 🤣🤣şuan sanki bisey olmuş gibi agliyo kızım çığlık çığlığa 🙈

Aynen valla evde kendimi ağır işçi gibi hissediyorum tatilim yok sürekli fazla mesai 🤣🤣şuan sanki bisey olmuş gibi agliyo kızım çığlık çığlığa 🙈
ya cmt pazarı yok bayramı seyranı yok. sabah 7 gece 1-2. yeteerr diye çığlık atasım var :KK47:

Günaydın kızlar.

Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim demek isterdim ama daha kötüyüm. En çok spor yapamayacağım diye üzülüyorum. Challenge yarım kalsın hiç istemezdim. Bir de güya yıldız savaşçısıyım.
Bu salgına yakalanmayan kaldıysa ne yapıp edin yakalanmayin kızlar.
Bir an önce iyileş inşallah bırak challenge yarım kalsın sen iyi ol yeter ki

L LADY VEGA canım geçmiş olsun Allah patronunu bildiği gibi yapsın.
Doktora git mutlaka mide koruyucu falan verirler belki.
@Artemissisipi geçmiş olsun canım ayy bu hastalık çok fena resmen tekrarlıyor falan sen sporu falan boşver dinlen.
Çok geçmiş olsun 💐

Bende 159um ama mom jeanlerin slim olanları var onlar güzel oluyor tavsiye ederim. Önceden bende giyemiyordum şimdi sadece onları giyiyorum çok rahat

Çok geçmiş olsun 💐
Geçmiş olsun canım. İncir iyi geliyor mide ağrısına
Teşekkür ederim kızlar. Acile gittim böyle bi salgın var mideni yorma üşütme geçer dediler. Yahu mide ağrısının da salgını olur mu?

hadi inşallah. boyun kaç. 160 isen ki ülkemizin genel makus talihidir 50 kilo olman lazım choco😁
160 💆 Benim kas yağ ve kemik yapıma göre diyetisyenin söylediği ideal kilom 57.70 gibi bir şey. Ben en fazla 60 a inebildim tabi. Belki 55 ama 50 olmayı istemiyorum. Çok çelimsiz olurum. Kıvrım isterim ben

160 💆 Benim kas yağ ve kemik yapıma göre diyetisyenin söylediği ideal kilom 57.70 gibi bir şey. Ben en fazla 60 a inebildim tabi. Belki 55 ama 50 olmayı istemiyorum. Çok çelimsiz olurum. Kıvrım isterim ben
aynıyız bebiş. benim idealim de 57 min 55

Teşekkür ederim kızlar. Acile gittim böyle bi salgın var mideni yorma üşütme geçer dediler. Yahu mide ağrısının da salgını olur mu?
mide sindirim organı salgın da sindirim sistemini sarsıyor maalesef. daha çok bağırsak duymuştum bu süreçte. yine de ağrı devam ederse ilerleyen günlerde bi gastrolojiye gitmek mantıklı olabilir. tekrar geçmiş olsun

26 Ekim perşembe
Öğlen 13 civarı
2 dilim tam buğday ekmeğine tost

Ara 15 civarı 1 siyah erik
7-8 üzüm
Ara 16 civarı ufak diyeti bozmayacak cıs
Ara 17 civarı 1 avuç dolusu yağsız tuzsuz mısır,2 yaş ceviz

Akşam yemeği 19.30 olacak gibi
Tavuklu mantar sote
Yoğurt
Yemek sonrasi çay içerim.
15 bin adım attım