Boyunuz uzun mu ben 1.58im mom Jean güzel durmuyor bende. Uzun ince bacaklarda mom jean harika oluyorkısa kazak,dar badi ve canım mom jeanlerim ve üstüne kısa giydiğim canım yüksek bel pantolonlarım
Kız yediğin gün adını yazma voldemort yedim deTr den almistimneyse süs olarak kullanirim artik
Geçmiş olsunArtemissisipi şimdi nasilsin
Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim demek isterdim ama daha kötüyüm. En çok spor yapamayacağım diye üzülüyorum. Challenge yarım kalsın hiç istemezdim. Bir de güya yıldız savaşçısıyım.geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar midem inanılmaz ağrıyor gece uyutmadı hiç hala devam ediyor. İlaç felan da aldım bana mısın demiyor
maalesef kolayca ve sağlam dinlenmeden geçmiyor. inşallah çabuk geçerGünaydın kızlar.
Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim demek isterdim ama daha kötüyüm. En çok spor yapamayacağım diye üzülüyorum. Challenge yarım kalsın hiç istemezdim. Bir de güya yıldız savaşçısıyım.
Bu salgına yakalanmayan kaldıysa ne yapıp edin yakalanmayin kızlar.
o kadar da mı izin yok yaGöz yaşları içinde ekmek yiyorum. Gelsin patron istifa ediyorum ne halin varsa gör fosil diyip gidicem galiba
İş çıkışı bi acile gidicem inşallah sonra da poliklinik randevusu alırım geçmezse eğer.
cidden ne o kızPsikolojimizin bozulma derecesi
bence size öyle geliyor. zayıflayınca çok güzel duruyor. ben de 160 ım. kısa boylular olarak kendimize yakıştırmıyoruz bi şeyleri ama bacaklar şişko ve basık olmadıkça mom jean bence çok güzel duruyor. ben mangonun midi elbiselerini, upuzun hırka ve paltoları yakıştırmıyorum mesela kendime. hobbit gibi duruyorum. birkaç defa aldım. kız kardeşim 1.80 dedim al bunlar sana olurBoyunuz uzun mu ben 1.58im mom Jean güzel durmuyor bende. Uzun ince bacaklarda mom jean harika oluyor
Fit olmanin sizin için en güzel yanı ne kızlar?
Nasıl bir elbiseyle hayal ediyorsunuz kendinizi?
Hedef kilonuza ulaşınca ilk yapmak istediğiniz şey?
Bazen böyle konuşalım istiyorum. Çok güzel motive oluyor insan
Benimkiler dizlerimdebenimkiler de mandala asılmış çamaşır gibi oldu. üstüme alabilirim
Bu aralar gececiyim yaw yoksa yapardimGunaydin
Sabah sporumu yaptim geldim,
Bugun evde bilgisayar basinda calisiyorum.
30 gunluk yoga challenge ina baslayacagim.
Benimle yapmak isteyen var mi, videolar ingilizce, yatmadan once yogasi imis, daha cok esneme ve rahatlama seklinde olacak.
Su playlist, toplam 31 gun saniyorum:
Bu aralar gececiyim yaw yoksa yapardim
Kas agrilarini ozlemisimSen gun icinde hareketlisin kuzum,
Bu daha cok benim gibi tum gun oturanlara lazim.
Gene boyun kaslarimi germisim, aciyor hafif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?