Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tr den almistimNeeeey
Lokum mu
Kalori az ama kacamak yapmiyalim diye geldik. Yeme guzum
Güle güle git gelAllah kabul etsin bizim için de dua etmeyi unutma
![]()
Çok teşekkür ederim hanımlar Allah razı olsun hepinize dua edincem inşaAllah, Rabbim sizlere de nasip eylesinYaaa ne güzel Allah umre ibadetinizi kabul etsin sag salim kavustursun Beytullaha ve sag salim dõnün yurda insallah![]()
Alintiladim da bi yazamafim ne güzel ya maşAllah canim saglikla gidin ibadetinizi yapin donün inşAllah Rabbim bizlere de isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim hanımlar Allah razı olsun hepinize dua edincem inşaAllah, Rabbim sizlere de nasip eylesin![]()
Yok ödül günleri var ya o zaman ye bence ödül kullandım dersinTr den almistimneyse süs olarak kullanirim artik
![]()
Amin canım Allah razı olsunAlintiladim da bi yazamafim ne güzel ya maşAllah canim saglikla gidin ibadetinizi yapin donün inşAllah Rabbim bizlere de isteyen herkese nasip etsin
Bende de aynı mantık sus diye mi aldık deyip yiyip yutuyorum herseyiTr den almistimneyse süs olarak kullanirim artik
![]()