- 18 Aralık 2018
- 2.505
- 8.744
- 158
Iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın minik kuş@Artemissisipi @Sulukuleli Berrfeelinda Devitamini accessdenied Pembe Lotus Cemoos Chocolita @delfinia sweetgirlcandy aklıma gelenler nasilsinzi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın minik kuş@Artemissisipi @Sulukuleli Berrfeelinda Devitamini accessdenied Pembe Lotus Cemoos Chocolita @delfinia sweetgirlcandy aklıma gelenler nasilsinzi
İyiyim canım yoğun bir günden çıktım sen nasılsın
İyiyim hasretinize dayanamadim geldim sohbeteIyi diyelim iyi olalım sen nasılsın minik kuş
Aynen canım adımı atıyorum zaten de acaba egzersizi nasıl yapicam dedimYanlış bilmiyorsam adım cezasını ss atmak gerekiyor
Tamam canimOnu choco biliyor canım ya ben adımı biliyorum gelince sorarız.
Caaanim minigim yoğun bi gündü Düğünden geldik saat 22:00gibi anca oturdum yatacağım birazdan sende iyiymissin hamarat kadin@Artemissisipi @Sulukuleli Berrfeelinda Devitamini accessdenied Pembe Lotus Cemoos Chocolita @delfinia sweetgirlcandy aklıma gelenler nasilsinzi
Geçmiş olsun cemoosumTamam canım bende şiş gibiyim grip de kötü vurdu hayır doğru düzgün yemiyoruz da en azından ödem atarız belki.
İyiyim şükür kiz uyudu dolasiyorim kk da şükür halimize :)Caaanim minigim yoğun bi gündü Düğünden geldik saat 22:00gibi anca oturdum yatacağım birazdan sende iyiymissin hamarat kadin
Geçmiş olsun cemoosum
Sen tesetturlumuydun pembe :)) hatırlayamadım belki hiç konusmamisizdir bunuKızlar bi kac tanidik zayiflamissin dediler mutlu oldum ikizlerin 1yas doğum gününde aldığım elbiseyi giydim trendyoldan almistim bol geldi 48bedendi düğünde herkes değişik değişik elbise giymiş ben bulamıyorum hiç bir yerde kendime uygun
İnternettten elbise alip memnun oldugunuz siteler varmi? Bi kaç düğün daha var elbise almam lazım
Yaa çok sevindim bir kaç kişi bana da baya zayıflamışsin diyordu çok seviniyorum öyle oluncaKızlar bi kac tanidik zayiflamissin dediler mutlu oldum ikizlerin 1yas doğum gününde aldığım elbiseyi giydim trendyoldan almistim bol geldi 48bedendi düğünde herkes değişik değişik elbise giymiş ben bulamıyorum hiç bir yerde kendime uygun
İnternettten elbise alip memnun oldugunuz siteler varmi? Bi kaç düğün daha var elbise almam lazım
Bana kimse zayıflamışsın demiyo ya Bende bi farklılık varmi diyorum dip boyan gelmiş diyollarYaa çok sevindim bir kaç kişi bana da baya zayıflamışsin diyordu çok seviniyorum öyle olunca
Ben genelde görerek mağazadan alıyorum elbiselerimi lotuscum o yüzden bişey diyemiyorum.
Aaa gercekten mi ben grupta olmadigim icin servest takildigimi dusunuyordum fotograf istemeniz beni mutlu etti baskasina sorumluluk duygum çok yüksekken maalesef kendime karsi sorumlulugum cok zayif bugun hep disardaydik cok ayakta dikildim yoruldum ama yuruyus yerine gecmez birde telefon cogunlukla yanimda degilsi yinede adim sayim 4 bin .Yarin gonderirim insallahSpor,egzersiz yada yürüyüş fotosu bekliyorum.
Saat farkı olduğu için zamanı siz ayarlayın olur mu
Yaaa beni haftada yada 15 günde bir görenler diyor.Bana kimse zayıflamışsın demiyo ya Bende bi farklılık varmi diyorum dip boyan gelmiş diyollar
Yoo seni de yedeklere almıştık diye biliyorum ben.Aaa gercekten mi ben grupta olmadigim icin servest takildigimi dusunuyordum fotograf istemeniz beni mutlu etti baskasina sorumluluk duygum çok yüksekken maalesef kendime karsi sorumlulugum cok zayif bugun hep disardaydik cok ayakta dikildim yoruldum ama yuruyus yerine gecmez birde telefon cogunlukla yanimda degilsi yinede adim sayim 4 bin .Yarin gonderirim insallah
Tebrik ederim bro son cezan olsunyarın son zaten şu haftayı hayırlısıyla kapatalım bence haftaya herşey çok güzel olacakMerhaba, aşırı yoğun günden sonra ancak gelebildiiim
Kahvaltı; klasik kahvaltı, çay ve tb ekmek
Öğlen ; latte ve kuruyemiş
Akşam; köri soslu tavuk ve salata
Su 2 litre , adım ; 13.555 görsel ekliyorum zaten cezam vardı ödedim cezamı Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3313914
Ayy teşekkür ederim amin inşallah iyi olur regl şişkinliği tartıya yansımasın Allahım aminTebrik ederim bro son cezan olsunyarın son zaten şu haftayı hayırlısıyla kapatalım bence haftaya herşey çok güzel olacak
Ben de saat farkindan dolayi karisiklik yasiyorum menuyu bugun 5 te yazdim cok gec tabiki orda gece 1 falan kahvaltidan hemen sonra yazacagim bundan boyle yoksa hep cezaya kalirimYoo seni de yedeklere almıştık diye biliyorum ben.
O yüzden 2 gündür menü takibi yapıyorum bugün menü bildirimin yok cezan vardı ama haberin yoksa yarın hallet.
Aktif olmana bakıyorum pazartesiye hazır ol bence
Yoo bak menülerini 5-6 gibi yaz sen ben sabah isaretlerim seni.Ben de saat farkindan dolayi karisiklik yasiyorum menuyu bugun 5 te yazdim cok gec tabiki orda gece 1 falan kahvaltidan hemen sonra yazacagim bundan boyle yoksa hep cezaya kalirim