• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhaba kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim alıntı yapamadım telefonum azıcık takoz olmaya başladı donup duruyor 🙄 üşütmüşüm diye düşünüyordum bu sabah feci bir griple uyandım. Tartı öncesi hasta olacak zamanı buldun Lady 🙄🙄 kiraz sapı çayı nane çayı dayandım onlara ödemleri atıp pazartesi eksiyi görmek istiyorum bu hafta çok dikkatliydim çünkü.
Geleyim menüme bugün diyet beslendim ama spor yok. Su 2.5 lt
Cemoos Cemoos

Deenniizz Deenniizz sizin menü paylaşımınız ve ceza bildiriminiz yok.
Bugün de olmazsa adınızı silicem bilginiz olsun.
canım diyet beslenince yazmayı unutuyorum
diyet beslendim
su tamam
eliptic i bu akşam yapıcam
çocukları şimdi uyuttum. yeni girebildim

Merhaba kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim alıntı yapamadım telefonum azıcık takoz olmaya başladı donup duruyor 🙄 üşütmüşüm diye düşünüyordum bu sabah feci bir griple uyandım. Tartı öncesi hasta olacak zamanı buldun Lady 🙄🙄 kiraz sapı çayı nane çayı dayandım onlara ödemleri atıp pazartesi eksiyi görmek istiyorum bu hafta çok dikkatliydim çünkü.
Cemoos Cemoos
Çok geçmiş olsun şifa diliyorum :KK68:
Ben günde bir tane içiyorum kiraz sapı kaç taneye kadar içilir lady

Çok geçmiş olsun şifa diliyorum :KK68:
Ben günde bir tane içiyorum kiraz sapı kaç taneye kadar içilir lady
Kiraz sapı ödem attırıcı olduğu için 1 hafta günde 1 adet içilmesi öneriliyor çünkü ödem atıcıya vücudun alışmaması gerekir. Aynı zamanda 1den fazlası kabızlık problemi de oluşturabilir. Hahah doktor gibi konuştum dimi

Kiraz sapı ödem attırıcı olduğu için 1 hafta günde 1 adet içilmesi öneriliyor çünkü ödem atıcıya vücudun alışmaması gerekir. Aynı zamanda 1den fazlası kabızlık problemi de oluşturabilir. Hahah doktor gibi konuştum dimi
Bilmiyorum canım öğrenmek güzel bilen bilmeyene öğretsin demi ama :KK16:

Sabah
peynirli yumurta domates 1 bardak portakal suyu
1 çay kaşığı tahin pekmez çay

Ara 1 sade kahve 1 kare

Akşam
Yarım tabak patlıcan yemeği
3 kaşık pilav, yoğurt

Adım 10 bin
Su 2 lt
Fotoğraf çekemeyeceğim bu sefer kızımı sallıyorum karanlık.
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Tamamdır 🙏

Bilmiyorum canım öğrenmek güzel bilen bilmeyene öğretsin demi ama :KK16:
Kız bildiğimi tabii öğretirim ana haber röportajlarında doktorlar diyor ya xxxx önermiyoruz felan yazdıklarımı ona benzettim yoksa bildiğim bişeyse seve seve yardımcı olurum

Cemoos Cemoos
Bende grip oldum lady kiraz sapı biraz işe yarar mı ki bende içeyim bari bugün 😔

Bende grip oldum lady kiraz sapı biraz işe yarar mı ki bende içeyim bari bugün 😔
Kiraz sapı ödem atıcı olarak yazılıyor diyetlerde aslında bi tık ödem atarım belki diye düşünüyorum çünkü karnım davul gibi 🙄😔 sende tartıdan önce iç istersen bugün yarın ödemin varsa iyi gelir Cemoşum

Back