• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kiraz sapı ödem atıcı olarak yazılıyor diyetlerde aslında bi tık ödem atarım belki diye düşünüyorum çünkü karnım davul gibi 🙄😔 sende tartıdan önce iç istersen bugün yarın ödemin varsa iyi gelir Cemoşum
Tamam canım bende şiş gibiyim grip de kötü vurdu hayır doğru düzgün yemiyoruz da en azından ödem atarız belki.

İyi diyelim iyi olalım.
Sen neler yaptın bugün?
Ben bugün zeytin kırdım :KK49: biberli lor hazırladım günlük ev işleri diyete dair yaptığım tek şey diyet beslenme birde kiraz sapı ictimv :KK45:

Ben bugün zeytin kırdım :KK49: biberli lor hazırladım günlük ev işleri diyete dair yaptığım tek şey diyet beslenme birde kiraz sapı ictimv :KK45:
Zeytinin yevmiyesi bu yıl kim bilir kaç olacak?
Gitsem mi zeytin toplamaya acaba kesin kovarlar.
Biberli lor nasıl oluyor ki kışlık mi olarak hazirladin

Zeytinin yevmiyesi bu yıl kim bilir kaç olacak?
Gitsem mi zeytin toplamaya acaba kesin kovarlar.
Biberli lor nasıl oluyor ki kışlık mi olarak hazirladin
Hiç bilmiyorim ama yeşil zeytinin çiğ halı yapılmamisina 100 lira diyorlar kilosuna :KK57: çoğu şeyin yevmiyesi 400-450 civarıydı sanki

Kahvaltılık lorun icine ince ince biberleri doğrayıp azıcık tuz ,azıcık zeytinyağ ile harmanliyorsun annem ekşisin diye süt de koyuyor ama ben koymuyrum .sonra onu kavonlzluyorum.

2 tane yarimlik kavanoz bri tane de küçük reçel kavanoza çıktı 5kilo sütten yapmıştım kahvaltı da harika oluyor 🥲

Hiç bilmiyorim ama yeşil zeytinin çiğ halı yapılmamisina 100 lira diyorlar kilosuna :KK57: çoğu şeyin yevmiyesi 400-450 civarıydı sanki

Kahvaltılık lorun icine ince ince biberleri doğrayıp azıcık tuz ,azıcık zeytinyağ ile harmanliyorsun annem ekşisin diye süt de koyuyor ama ben koymuyrum .sonra onu kavonlzluyorum.

2 tane yarimlik kavanoz bri tane de küçük reçel kavanoza çıktı 5kilo sütten yapmıştım kahvaltı da harika oluyor 🥲
Loru da sen yapıyorsun o zaman

Hiç görmedim burada biberli lor.
Rum yemeklerinde meze olarak çıkıyor.
Kirmizi biberli cevizli lor.
O kırmızı biberin içindedir ..biz yeşil çarliston veya kıl biberi doğrayıp yapıyoruz

Hatta ben bugün hem acı hem tatlı biberle yaptım eşimin kavanozun birini açtı hemen yaotigimi duyunca 🤣

Selam kizlar
Bugün hic ugrayamadim hafta sonu ev işleri bitmedi simdi utulerimi bitirdim yatmadan menumu paylaşayım
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Klasik kahvalti
Cay sekersiz
Ara
Turk kahvesi
5-6 adet badem
Aksam
3 kasik pilav
El kadar tavuk izgara
Yogurt

2 lt su