Tamam canım bende şiş gibiyim grip de kötü vurdu hayır doğru düzgün yemiyoruz da en azından ödem atarız belki.Kiraz sapı ödem atıcı olarak yazılıyor diyetlerde aslında bi tık ödem atarım belki diye düşünüyorum çünkü karnım davul gibisende tartıdan önce iç istersen bugün yarın ödemin varsa iyi gelir Cemoşum
Merhaba canım,@ArtemissisipiIstenmeyentuyy @Bilir kisi Devitamini @accessdenied @Pembe Lotus Cemoos Chocolita delfinia @sweetgirlcandy aklıma gelenler nasilsinzi
İyi diyelim iyi olalım.@ArtemissisipiIstenmeyentuyy @Bilir kisi Devitamini @accessdenied @Pembe Lotus Cemoos Chocolita delfinia @sweetgirlcandy aklıma gelenler nasilsinzi
Ben bugün zeytin kırdımİyi diyelim iyi olalım.
Sen neler yaptın bugün?
İyiyim minikcim sen nasılsın
İyidir bende kocaui ise yolladim geldim
Hoşgeldin.İyidir bende kocaui ise yolladim geldim
Zeytinin yevmiyesi bu yıl kim bilir kaç olacak?Ben bugün zeytin kırdımbiberli lor hazırladım günlük ev işleri diyete dair yaptığım tek şey diyet beslenme birde kiraz sapı ictimv
Yaaa en sevdiğim benim ki de p.tesi İstanbula gidecek 4 gün kalacak.İyidir bende kocaui ise yolladim geldim
Hiç bilmiyorim ama yeşil zeytinin çiğ halı yapılmamisina 100 lira diyorlar kilosunaZeytinin yevmiyesi bu yıl kim bilir kaç olacak?
Gitsem mi zeytin toplamaya acaba kesin kovarlar.
Biberli lor nasıl oluyor ki kışlık mi olarak hazirladin
Aynen kafa dinlemek güzelYaaa en sevdiğim benim ki de p.tesi İstanbula gidecek 4 gün kalacak.
Ara sıra iyi geliyor ya.
Loru da sen yapıyorsun o zamanHiç bilmiyorim ama yeşil zeytinin çiğ halı yapılmamisina 100 lira diyorlar kilosunaçoğu şeyin yevmiyesi 400-450 civarıydı sanki
Kahvaltılık lorun icine ince ince biberleri doğrayıp azıcık tuz ,azıcık zeytinyağ ile harmanliyorsun annem ekşisin diye süt de koyuyor ama ben koymuyrum .sonra onu kavonlzluyorum.
2 tane yarimlik kavanoz bri tane de küçük reçel kavanoza çıktı 5kilo sütten yapmıştım kahvaltı da harika oluyor
Peynirciden de alabilirsin ama peynircilerde biberli lorda var hazırLoru da sen yapıyorsun o zaman
Hiç görmedim burada biberli lor.Peynirciden de alabilirsin ama peynircilerde biberli lorda var hazır
O kırmızı biberin içindedir ..biz yeşil çarliston veya kıl biberi doğrayıp yapıyoruzHiç görmedim burada biberli lor.
Rum yemeklerinde meze olarak çıkıyor.
Kirmizi biberli cevizli lor.
30 dk spor olarak yazalım canim ama onun kanıtını nasıl atabilirim acabaYarina 30 dk spor mu yazalım senin çocuklar vardı 10000 atamiyosun dimi ne yapalım bari bu gece yap erit yediklerini pazartesi artı çıkarsa daha kötü
Yürüyüşte yapabiliyorum ama pazar günleri zor oluyorYarina 30 dk spor mu yazalım senin çocuklar vardı 10000 atamiyosun dimi ne yapalım bari bu gece yap erit yediklerini pazartesi artı çıkarsa daha kötü
Yanlış bilmiyorsam adım cezasını ss atmak gerekiyor30 dk spor olarak yazalım canim ama onun kanıtını nasıl atabilirim acaba
Onu choco biliyor canım ya ben adımı biliyorum gelince sorarız.30 dk spor olarak yazalım canim ama onun kanıtını nasıl atabilirim acaba
İyiyim canım yoğun bir günden çıktım sen nasılsın@ArtemissisipiIstenmeyentuyy @Bilir kisi Devitamini @accessdenied @Pembe Lotus Cemoos Chocolita delfinia @sweetgirlcandy aklıma gelenler nasilsinzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?