• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kızlar selamm bu aralar çok yoğun geçiyor günler çok aktif olamadım o yüzden mesajları bile okuyamadim🤭 midem alıştı galiba bu hafta cok zorlanmadım yediklerimi de yazayım hemen 😆

Sabah haşlanmış yumurta 2 dilim t.b. ekmeği ince dilim peynir 7 zeytin 1 tk bal Söğüs sebze

Öğlen minik ev yapımı kurabiye bir tane
kahve

Aksam davete gitmiştim kendime uygun olanlardan yedim azcık azcık

Adım 8 bin oldu su 2 litre bitti
Cemoos Cemoos

7 Ekim cumartesi
Bu bir bahane değil tabiki ama gündüz eltimlerdeydim ve diyet dışı beslendim. Tartı onu hiç iyi olmadı bu biliyorum. Oysaki sabah güzel bir eksik vardı. Yarın çok hafif geçirerek pazartesiye güzel bir eksi ile geleceğim grubumdakilere sözüm olsun🥴🥴🥴

Sabah kahvaltı yapmamıştım. Akşam yemegide yemedim. Öğlen gün menusuydu çok çok abartmadim ama kaçtı tabiki. Bence kurtarırım
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Dünden kalan cezamı bitirdim kabul ederseniz 😊
Üstüne de 20 dakika bisiklet sürdüm 💪🏻
Haftaya daha çok egzersiz yapacağım ya, bende bu kilolar başka türlü gitmeyecek sanırım
🌺

Eklentiler

• A75C4276-D212-49D1-BB10-E7F83565AF79.png
    A75C4276-D212-49D1-BB10-E7F83565AF79.png
    97,8 KB · Görüntüleme: 29
Sabah 6 siyah zeytin,
1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Öğlen 2 mandalina yedim.
Akşam soğanlı yumurta yedim.
(4 yumurta ile)
*Su:2,5 lt.
Ev işi yaptım.
Bugün yürüyüş yapamadım.
İyi akşamlar. Sevgiler.🌺🌸💐
Sizi etiketlemeyi unutmuşum, 7 Ekim menümü tekrar paylaşıyorum.

7 Ekim cumartesi
Bu bir bahane değil tabiki ama gündüz eltimlerdeydim ve diyet dışı beslendim. Tartı onu hiç iyi olmadı bu biliyorum. Oysaki sabah güzel bir eksik vardı. Yarın çok hafif geçirerek pazartesiye güzel bir eksi ile geleceğim grubumdakilere sözüm olsun🥴🥴🥴

Sabah kahvaltı yapmamıştım. Akşam yemegide yemedim. Öğlen gün menusuydu çok çok abartmadim ama kaçtı tabiki. Bence kurtarırım
Yarina 30 dk spor mu yazalım senin çocuklar vardı 10000 atamiyosun dimi ne yapalım bari bu gece yap erit yediklerini pazartesi artı çıkarsa daha kötü 🥺

Bilir şampiyon olduğu için ve 1. Grupta yer alan diğer üyeler bu hafta tüm menü,su ve egzersiz bildirimlerini tamamlamış görünüyorlar.
1. Grubun hiç cezası da kalmamış.
Pazar günü bildirim yapmasanız da oluyor kızlar haberiniz olsun 🤗

5 Ekim menüm
Kahvalti Taşkinlik +peynir yumurta vb
Ara 16: 00 Kahve +3 hurma
19 :00 (planliyorum)Firinda sebze tavuk
Su nerdeyse sadece 2 bardak
Spor egzersiz yok ☹️
Henüz tam adapte olamadim inşallah yarina tam anlamiyla suyla sporla kacamaksiz gercek bir menu bildirimi yapacagm
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Spor,egzersiz yada yürüyüş fotosu bekliyorum.
Saat farkı olduğu için zamanı siz ayarlayın olur mu🤭

Back