- 30 Aralık 2009
- 4.278
- 16.453
- 733
Yarin yapamayabilirim.Tam senin grubu övmüştüm agzhzhhzhzhs
Nazar ettim hemen yarın foto bekliyorum
Ağrın daha iyidir inşallahİyi akşamlar
diyet beslenemedim.
Yürümedim de hiç
Sabahtan ağrım vardı.
Yattım
Geç vakitte de aciktim
Allah kabul etsin.Yarin yapamayabilirim.
Daha önceden söylemiştim.
Yarın annemin okuması olacak.
Evet evet bittiBende tam dünün cezalarını yazacaktım senin bitti cezan dimi bununla
canım diyet beslenince yazmayı unutuyorumDeenniizz sizin menü paylaşımınız ve ceza bildiriminiz yok.
Bugün de olmazsa adınızı silicem bilginiz olsun.
Daha önce girdiğimde topigi bulamadım ararken başka yerlerde takıldım desem inanirmisinMinik Duduklu Tencere ve accessdenied kızlar bugün ve yarın menü paylaşımı yapın 2. Grupta tek eksik sizsiniz bu hafta
Çok geçmiş olsun şifa diliyorumMerhaba kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim alıntı yapamadım telefonum azıcık takoz olmaya başladı donup duruyorüşütmüşüm diye düşünüyordum bu sabah feci bir griple uyandım. Tartı öncesi hasta olacak zamanı buldun Lady kiraz sapı çayı nane çayı dayandım onlara ödemleri atıp pazartesi eksiyi görmek istiyorum bu hafta çok dikkatliydim çünkü.
Geleyim menüme bugün diyet beslendim ama spor yok. Su 2.5 lt
Cemoos
Kiraz sapı ödem attırıcı olduğu için 1 hafta günde 1 adet içilmesi öneriliyor çünkü ödem atıcıya vücudun alışmaması gerekir. Aynı zamanda 1den fazlası kabızlık problemi de oluşturabilir. Hahah doktor gibi konuştum dimiÇok geçmiş olsun şifa diliyorum
Ben günde bir tane içiyorum kiraz sapı kaç taneye kadar içilir lady
Bilmiyorum canım öğrenmek güzel bilen bilmeyene öğretsin demi amaKiraz sapı ödem attırıcı olduğu için 1 hafta günde 1 adet içilmesi öneriliyor çünkü ödem atıcıya vücudun alışmaması gerekir. Aynı zamanda 1den fazlası kabızlık problemi de oluşturabilir. Hahah doktor gibi konuştum dimi
Allah kabul etsin oslemcim mekanı cennet olsun benim aklımdan çıkmış kusura bakmaYarin yapamayabilirim.
Daha önceden söylemiştim.
Yarın annemin okuması olacak.
Kız bildiğimi tabii öğretirim ana haber röportajlarında doktorlar diyor ya xxxx önermiyoruz felan yazdıklarımı ona benzettim yoksa bildiğim bişeyse seve seve yardımcı olurumBilmiyorum canım öğrenmek güzel bilen bilmeyene öğretsin demi ama
Bende grip oldum lady kiraz sapı biraz işe yarar mı ki bende içeyim bari bugünMerhaba kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim alıntı yapamadım telefonum azıcık takoz olmaya başladı donup duruyorüşütmüşüm diye düşünüyordum bu sabah feci bir griple uyandım. Tartı öncesi hasta olacak zamanı buldun Lady kiraz sapı çayı nane çayı dayandım onlara ödemleri atıp pazartesi eksiyi görmek istiyorum bu hafta çok dikkatliydim çünkü.
Geleyim menüme bugün diyet beslendim ama spor yok. Su 2.5 lt
Cemoos
Menüleri hergun diyette olsa yazıyoruz mutlaka.canım diyet beslenince yazmayı unutuyorum
diyet beslendim
su tamam
eliptic i bu akşam yapıcam
çocukları şimdi uyuttum. yeni girebildim
İyiyim minikcim sen nasılsınArtemissisipi Istenmeyentuyy Berrfeelinda Devitamini accessdenied Pembe Lotus Cemoos Chocolita delfinia sweetgirlcandy aklıma gelenler nasilsinzi
Kiraz sapı ödem atıcı olarak yazılıyor diyetlerde aslında bi tık ödem atarım belki diye düşünüyorum çünkü karnım davul gibiBende grip oldum lady kiraz sapı biraz işe yarar mı ki bende içeyim bari bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?