• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kizlar ölü balik gibiyim yarina misafir var. Anca ciktim murfaktan. Sabah kalkip gene iş basi. Bugun diyet beslendim. Adjm 4 bini gecmis gorunuyo ama bence daha fazla cunku hic oturmadim. Su şoĺe bole 😒
misafir ağırlamak çocukluysan ya da çalışıyorsan hele her ikisi ise cidden zulüm oluyor. kolay gelsin

Kızlar gruba uğrayıp sohbetlere katılamıyorum hiç kusura bakmayın kış gelmeden hastalık batağına düştüm. Ayaklarımı üşüttüm sanırım bağırsak ağrısı çekiyorum karnım ağrıyor haliyle. Rahatlatacak bitki çayı öneriniz var mı?
Geçmiş olsun canım. Hiç bilmiyorum ki ne iyi gelir. Gerçi sen yazali baya olmuş ama nasılsın simdi

Gunaydinlarr 🌺
Bugun yegenimin dogum gunuu var 🥲 Ammaa diyeti bozmamak iciin avokadolu bir puding yapip goturcem 😂 Kendi tatlimi kendim goturuyorum yaani😅

Tarif vermek isterim belki birilerini kacamaklardan kurtaririm ☺️ Olcu veremiyorum herkes kendine gore yaparsa daha iyi olur ama icine kattiklarim bunlar:

Avokado
Kakao
Hurma ozu yada suyu
Sut
Uzerine de ceviz tozu ve frambuaz 😋

Kahvaltımı yaptım suyumu içtim hanımlar
Biraz markete gezicez kızımla.
Hem yürüyüş olur.
Eve gelip biraz temizlik ve yemek yapicam
Kahvaltıda ekmeği yedim maalesef ama aksama çok hafif yicem.
3 dilim t.b ekmeği(yumurtalı)
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 çay k.tahim pekmez
Çay

Aksama 1 kase tavuk suyu çorba
Yoğurt ve yeşil salata.

Adım ve su tamamlarım menümü guncellerim 😘😘😘

gün bana 6 buçukta başlıyor. ama hiçbir şeye yetişemiyorum 🥲 bende mi sıkıntı var bebelerimde mi bilmiyorum
Yaslarina girene kadar 5de uyaniyorlardi cok zorlaniyordum ilk kizimda hiç bir seye yetişemiyordum ikizleerde tecrübeli oldum diyebilirim çoğuna bende yetişemiyorum stres yapmayin oldugu kadar ❤️

Kızlar dün yazamadım diyet beslendim sporum ayni yaptim

Bugün de diyet beslendim spor yok yapamadım akşam temizligi bugune kaldi temizlikle ugrastim
Aksamada düğüne gidecegiz cocuklara annem bakacak

Kizlar ölü balik gibiyim yarina misafir var. Anca ciktim murfaktan. Sabah kalkip gene iş basi. Bugun diyet beslendim. Adjm 4 bini gecmis gorunuyo ama bence daha fazla cunku hic oturmadim. Su şoĺe bole 😒
Kolay gelsin. Çalışınca evin işi zor bitiyor.
Bende çalışıyorum. Çocuklarda var. Yetişemiyorum bende. Ev alıp başını gidiyor. Hiçbişeye zaman yetmiyor.

Back