Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafir ağırlamak çocukluysan ya da çalışıyorsan hele her ikisi ise cidden zulüm oluyor. kolay gelsinKizlar ölü balik gibiyim yarina misafir var. Anca ciktim murfaktan. Sabah kalkip gene iş basi. Bugun diyet beslendim. Adjm 4 bini gecmis gorunuyo ama bence daha fazla cunku hic oturmadim. Su şoĺe bole
Geçmiş olsun canım. Hiç bilmiyorum ki ne iyi gelir. Gerçi sen yazali baya olmuş ama nasılsın simdiKızlar gruba uğrayıp sohbetlere katılamıyorum hiç kusura bakmayın kış gelmeden hastalık batağına düştüm. Ayaklarımı üşüttüm sanırım bağırsak ağrısı çekiyorum karnım ağrıyor haliyle. Rahatlatacak bitki çayı öneriniz var mı?
Ödül mü ceza mı siz karar verinBerrfeelinda şampiyon ödülü kullanmadın mi kissss şimdi aklıma geldi de bende kullanmadım tartıya 2 gün var çok geç kaldık ahxhxhxhhd
Yemicem ödül falan ama bu ödülü bir hafta ertelesek mi kızın doğum günü varÖdül mü ceza mı siz karar verin
Olur canım kullanmazsan erteleyelimYemicem ödül falan ama bu ödülü bir hafta ertelesek mi kızın doğum günü var
Yaslarina girene kadar 5de uyaniyorlardi cok zorlaniyordum ilk kizimda hiç bir seye yetişemiyordum ikizleerde tecrübeli oldum diyebilirim çoğuna bende yetişemiyorum stres yapmayin oldugu kadargün bana 6 buçukta başlıyor. ama hiçbir şeye yetişemiyorum bende mi sıkıntı var bebelerimde mi bilmiyorum
Kullanmadim bende değecek bisey çıkmadı o ara karşıma şimdide geç oldu artik aynenBerrfeelinda şampiyon ödülü kullanmadın mi kissss şimdi aklıma geldi de bende kullanmadım tartıya 2 gün var çok geç kaldık ahxhxhxhhd
Napim başka türlü zayıflanmıyor. Bu sefer bu işi bitirmem lazımNe kadar az yemişsin
Kolay gelsin. Çalışınca evin işi zor bitiyor.Kizlar ölü balik gibiyim yarina misafir var. Anca ciktim murfaktan. Sabah kalkip gene iş basi. Bugun diyet beslendim. Adjm 4 bini gecmis gorunuyo ama bence daha fazla cunku hic oturmadim. Su şoĺe bole
Geçen gün çocuk bana sarıldı. Anne karnından ses çıkıyor. Sen açmısın diyorGünaydınnnnn boş midenin enerjisiyle bir mutluyum bugün alışık değilim yağ yakimi oluyor sanki o oradan oraya geçiyor gibi hissediyorum içimde