Amin canımAllah yardımcın olsun
Olabilir normal bence. İstersen yemek programını değiş. Saatlerini,tariflerini.Ayyy ağlamak istiyorum. Yine sabitim. Regl ödemim de var ama yoruldum 2. Haftada da sabit gelmek. Hem dikkat ediyorum hem hareket de ettim
Büyük ihtimalle regl ödemidir canım. Moralini bozma.Aynen devam et, haftaya daha doğru bir sonuç görürsün tartıda.Ayyy ağlamak istiyorum. Yine sabitim. Regl ödemim de var ama yoruldum 2. Haftada da sabit gelmek. Hem dikkat ediyorum hem hareket de ettim
İnşallah canım. Haftaya bol eksiler olsun.Merhabalar, tartıda aynıyım. Artı gelmekten korkuyordum gerçekten. Haftaya yeni ve motive bir ben diliyorum buna çok ihtiyacım var
Ay yıldım ama yani 2. Haftada da aynı görmek sinir bozucu açlık grevine başlıcamBüyük ihtimalle regl ödemidir canım. Moralini bozma.Aynen devam et, haftaya daha doğru bir sonuç görürsün tartıda.
Senin adına çok sevindim ebrulicimGeçen haftaki kilom: 55,40
Bu haftaki kilom: 54,95
Kilo verme yüzdem: 0,81
İsteğim kiloya geldim aslında ama bir hafta daha devam etmek istiyorum. Bu kilonun direnç kilom olması açısından.
Chocolita
Vayy çok iyi
Çok güzel kilo vermişsin esmusum
Regl zamanı o kadar normal ki. + çıkmadığın için şanslısınAyyy ağlamak istiyorum. Yine sabitim. Regl ödemim de var ama yoruldum 2. Haftada da sabit gelmek. Hem dikkat ediyorum hem hareket de ettim
-750 gram çok güzel sweetim. Sporlar çok etkili oluyor suyu da güzel içtin. SüpersinGeçen hafta 82.55
Bu hafta 81.80
Fark 0.75 gr
Yüzde 0,90 (0.75÷82.55x100)
Bonus Chocolita
Eki Görüntüle 3535254
Ya ben tartı resmi attım sandım. Hemen atıyorumSenin adına çok sevindim ebrulicimsonunda 1 mezun daha geliyor ama geçerli olabilmesi için tartı fotoğrafıyla almam gerekiyordu. Bu yüzden bu kiloyu listeye alamıyorum. Haftaya hem korumuş musun buna bakmış olup o tartıyla mezun etmiş oluruz
Vayy çok iyiMenüler gelmeyince herhalde sıkıntılı geçiyor diye düşündüm ama gerçekten şaşırttın
Çok güzel kilo vermişsin esmusum
Regl zamanı o kadar normal ki. + çıkmadığın için şanslısınüst üste sabit olunca bir şey oldun tabi, olsun. Sen halledersin bunu
Bunu sabah mı çekmiştin canımYa ben tartı resmi attım sandım. Hemen atıyorum
Evet evet bu sabah aç karnına çekmiştim. Attım sandım ama atmamışımBunu sabah mı çekmiştin canım
Evet chocom dün bide hamur işi abarttım ona rağmen mutlu oldum korkuyordum aynı kaldım ya da aldım diye-750 gram çok güzel sweetim. Sporlar çok etkili oluyor suyu da güzel içtin. Süpersin
Olur sweetimEvet chocom dün bide hamur işi abarttım ona rağmen mutlu oldum korkuyordum aynı kaldım ya da aldım diyechocom bide bana gün şehir dışında olcam ben haftaya seminere gitcez. 1 hafta ara versem olur mu cumartesi yine tartı atayım
Teşekkür ederim chocomOlur sweetimhayırlı yolculuklar
Haftaya her şey daha iyi olur inşallah. Dediğin gibi + gelmedin. Demek ki bir şeyleri doğru yaptınMerhabalar, tartıda aynıyım. Artı gelmekten korkuyordum gerçekten. Haftaya yeni ve motive bir ben diliyorum buna çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?