Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhabalar, tartıda aynıyım. Artı gelmekten korkuyordum gerçekten. Haftaya yeni ve motive bir ben diliyorum buna çok ihtiyacım var

Eklentiler

• 1000077395.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 4
Ayyy ağlamak istiyorum. Yine sabitim. Regl ödemim de var ama yoruldum 2. Haftada da sabit gelmek. Hem dikkat ediyorum hem hareket de ettim
Olabilir normal bence. İstersen yemek programını değiş. Saatlerini,tariflerini.
Regl bazılarında çok fazla ödem yapıyor. İnsanın elinde olan bişey değil.

Geçen haftaki kilom: 55,40
Bu haftaki kilom: 54,95
Kilo verme yüzdem: 0,81

İsteğim kiloya geldim aslında ama bir hafta daha devam etmek istiyorum. Bu kilonun direnç kilom olması açısından.
Chocolita
Senin adına çok sevindim ebrulicim sonunda 1 mezun daha geliyor ama geçerli olabilmesi için tartı fotoğrafıyla almam gerekiyordu. Bu yüzden bu kiloyu listeye alamıyorum. Haftaya hem korumuş musun buna bakmış olup o tartıyla mezun etmiş oluruz
Vayy çok iyi Menüler gelmeyince herhalde sıkıntılı geçiyor diye düşündüm ama gerçekten şaşırttın
Günaydınlar
Gecen hafta 72.1
Kilo verme yüzdem 0.83
Chocolita Bonus
Çok güzel kilo vermişsin esmusum
Ayyy ağlamak istiyorum. Yine sabitim. Regl ödemim de var ama yoruldum 2. Haftada da sabit gelmek. Hem dikkat ediyorum hem hareket de ettim
Regl zamanı o kadar normal ki. + çıkmadığın için şanslısın üst üste sabit olunca bir şey oldun tabi, olsun. Sen halledersin bunu

Son düzenleme:
Ya ben tartı resmi attım sandım. Hemen atıyorum

Eklentiler

• IMG_3848.jpeg
    286 KB · Görüntüleme: 5
-750 gram çok güzel sweetim. Sporlar çok etkili oluyor suyu da güzel içtin. Süpersin
Evet chocom dün bide hamur işi abarttım ona rağmen mutlu oldum korkuyordum aynı kaldım ya da aldım diye chocom bide bana gün şehir dışında olcam ben haftaya seminere gitcez. 1 hafta ara versem olur mu cumartesi yine tartı atayım

11 Ocak Yıldız Savaşları

Geçen haftanın yıldızları G gelgor ve asliogretmen karşılaşmamızın sonucunda
Kazanannnnn -1.20 yüzdeyle G gelgor oldu Tebrik ederimm dengeli menüler ve yürüyüşler çok güzel sonuç verdi

2 gün dokunulmazlık hakkın var

2.miz @Aslıöğretmen
Bir öğün ödülümüz var canım seni de tebrik ederim
Yüzdeler az ya da çok bir yol üzeri hedefe doğru ilerliyoruz
Önemli olan bu yolculuğumuz da kendi hızımızda mutlu olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…