Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Regl zamanı o kadar normal ki. + çıkmadığın için şanslısın üst üste sabit olunca bir şey oldun tabi, olsun. Sen halledersin bunu
artık haftaya bakacagız spora inicem bu hafta kesin. 2-3 ay sonra ayrılıcaz bu evden son zamanlarında bari havuzu salonu kullanayım istiyorum. Umarım haftaya vermiş olurum

ohbb Bierfi bu hafta 3 gün 20 dk egzersiz veya 3 gün 6.000 adım atalım
Spor hareket nefes almak size çok iyi gelecek. Bolca suyumuzu içelim. Sabit haftamız geride kaldı. Her şey güzel olacak

Bir de mezunumuz vaarr
Ebrulibayan toplamda -4.8 kilo vererek 4. Mezunumuz oldu ay çok güzel bayılıyorum bu ilanları yapmaya
Menülerin egzersizlerin iraden nazar değmesin diyorum Diğer güzel yanı birlikte yapmış olmak. Bizimle olarak bizi de motive ettin. -20 kilo da -5 kilo da benim için büyük başarı. Çünkü aylardır yıllardır bir iç savaş halinde olup sonunda bir karar verdiğimizi gösterir. Zorlanan biri için 2-3 ay demektir
Tabi senin için bu süre daha kısa oldu. Bu yüzden de ayrıca tebrik ederim 1 hafta daha bizimle olmak istediğini söyledin. Eğer üstüne kilo verirsen ki tavsiyedir, Listede güncellerim. Hedef kilodan 1 tık altını vermek kilonu koruma konusunda daha yardımcı olur. Üstüne çıkmak yerine bir ileri bir geri şeklinde arayı açmamış olursun

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Evet belki benim yolum daha kısaydı ama hiç bir arkadaşım pes etmesin. İnsanın istediği bedende olması kadar özgüvenli bişey yok. Darısı tüm arkadaşlarımın başına.
Ben hedef kiloma ulaştım tartıda en tok halimle bile 56 çıkıyorum.
Ama tok karnına 55 olmak istiyorum ben. Dediğin gibi kilomu koruması daha kolay olsun diye. O yüzden bir hafta daha bu güzel grupta kalmak istiyorum.

Tabi Darısı başımıza inşallah
İnşallah bu konuşmayı bir gün kendim içinde yaparım. -25 kilo yla hedefime ulaştım derim kesin ağlarım ben

İkinizi de ayrı ayrı tebrik ederim
G gelgor
asliogretmen

Tabi Darısı başımıza inşallah
İnşallah bu konuşmayı bir gün kendim içinde yaparım. -25 kilo yla hedefime ulaştım derim kesin ağlarım ben
Senin ayrı sağlık sorunun var üstüne çocuklar ev derken alıp başını gidiyor. Allah yardımcın olsun. Sağlığımız yerinde olsun gerisi hallolur.

Tebrikler canım Ebrulibayan

Merhabalar
Chocolita Bonus
11 Ocak 2025,Cumartesi günü menüm:
Kahvaltı:

*haşlanmış yumurta
*çeçil peyniri (2 dilim peynir miktarınca)
*6 yeşil zeytin
*1 tatlı kaşığı vişne reçeli
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim ekmek
Ara öğün:
*Türk kahvesi
*1 kare
Öğlen:
*kıymalı kabak yemeği
*1 kase yoğurt
*1/2 dilim ekmek
Akşam yemeği:
*1 parça dana incik
*3 y.k. mercimekli bulgur pilavı
*1 kase yoğurt
Ara öğün:
*1 avuç kuru dut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…