• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın 💗
menü yazabilirsin yine canım ama tartı fotoğrafıyla listeye alıyoruz

Ayy hadi bismillah hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun canım benim 🤗
İnşallah canım herkesten booolca dua bekliyorum 🥰 bu yumurta toplanana kadar ilaçların etkisiyle çok şişlik ve 2 3 kilo kadar kilo artışı oluyormuş inşallah olmaz bende

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Rabbim ferahlık versin. Benimde başımdan geçti. Yıllarca uğraştım. Seni rahatlatacak iyi hissettirecek şeylere odaklanmaya çalış. Dinlen sonra konuşuruz zaten
Sağol canım amin
2021 yılında bırakmıştım ilaçları doktor tavsiyesiyle sürekli kalp krizi geçiriyorum diye acildeydim sağlık anksiyetem varmış o zaman öğrenmiştim çok şükür o konuda tekrarlama olmadi evet bugün öyle düşünmeye çalıştım

Çok geçmiş olsun💐

Çok geçmiş olsun lotusum Allah şifa versin o_O

Geçmiş olsun bir şey mi tetikledi gün içinde?

İçini rahatlatmaya çalış lotus anlık gelişen bir şey oldu demek ille tekrayacak değil bunu düşünme
Kızlar tsk ederim
Bonus taşınma süreci sonrası çok stresli gecti dünde ikizler hiç durmadi
Esimde sagolsun stres yapma yemek temizlik için akşam gelince beraber yaparız diyo
bugün olmadı çok şükür kahveyi 1 tane içtim psikiyatris gittigim dönemde kafein almami istemiyordu
Eki Görüntüle 3511274 Eki Görüntüle 3511275

Kızlar dün tüp bebek tedavim başladı o yüzden çok heyecanlıydım buraya menü atmayı unutmuşum 🥰🌹 Chocolita Chocolita @Bonus
İnş güzel sonuclar alırsınız benim büyük kizim (8.5 yasinda)ikizler 2bucuk tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tedavi ve sonrası sağlıklı beslendim stres yapma transfer sonrası sürekli yatmadım kan dolaşımı olmasi çok önemli tutmaz ya dediklerim tuttu çok şükür ikizlerim ayri yumurta ikizi

Sağol canım amin
2021 yılında bırakmıştım ilaçları doktor tavsiyesiyle sürekli kalp krizi geçiriyorum diye acildeydim sağlık anksiyetem varmış o zaman öğrenmiştim çok şükür o konuda tekrarlama olmadi evet bugün öyle düşünmeye çalıştım

Kızlar tsk ederim
Bonus taşınma süreci sonrası çok stresli gecti dünde ikizler hiç durmadi
Esimde sagolsun stres yapma yemek temizlik için akşam gelince beraber yaparız diyo
bugün olmadı çok şükür kahveyi 1 tane içtim psikiyatris gittigim dönemde kafein almami istemiyordu

İnş güzel sonuclar alırsınız benim büyük kizim (8.5 yasinda)ikizler 2bucuk tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tedavi ve sonrası sağlıklı beslendim stres yapma transfer sonrası sürekli yatmadım kan dolaşımı olmasi çok önemli tutmaz ya dediklerim tuttu çok şükür ikizlerim ayri yumurta ikizi
Maşallah ne güzel çok mutlu oldum güzel telkinleriniz için teşekkür ederim 🥰 şu andan itibaren transfer sürecine kadar günlük en az 30 dakika yürüyüş yapmayı düşünüyorum çok yatmayı düşünmüyorum ben de sağlıklı besleniyorum zaten pakette gıda alışkanlığım çok yok. Sadece biraz kahve sıkıntıydı benim için onu da azalttım

28 Kasım menü bildirimi
İlk öğüne kadar 1-1,5 lt arası su
Filtre kahve
Saat 14.30
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık,peynir, zeytin, 1 çk bal,1 dilim ekmek
1 portakal
1dilim kek
Yatana kadar 2, lt su
Akşam çay içerim
Yürüyüş 45 dk : 8070 adım
15 dk leslie: 75 puan ( 45 dk yapacaktım ama yarım bırakmaķ zorunda kaldım)

Eklentiler

• 1000071865.jpg
    1000071865.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 9
Maşallah ne güzel çok mutlu oldum güzel telkinleriniz için teşekkür ederim 🥰 şu andan itibaren transfer sürecine kadar günlük en az 30 dakika yürüyüş yapmayı düşünüyorum çok yatmayı düşünmüyorum ben de sağlıklı besleniyorum zaten pakette gıda alışkanlığım çok yok. Sadece biraz kahve sıkıntıydı benim için onu da azalttım
İnşallah güzel sonuclar alırsın 🌸🌸

Back