Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahYaa ne güzel hakkında hayırlısı olsun canım
İnşallah canım herkesten booolca dua bekliyorum bu yumurta toplanana kadar ilaçların etkisiyle çok şişlik ve 2 3 kilo kadar kilo artışı oluyormuş inşallah olmaz bendeGünaydın
menü yazabilirsin yine canım ama tartı fotoğrafıyla listeye alıyoruz
Ayy hadi bismillah hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun canım benim
İnşallah ama olursa da sonu hayırlı olsun canım tuzu biberi olsunİnşallah canım herkesten booolca dua bekliyorum bu yumurta toplanana kadar ilaçların etkisiyle çok şişlik ve 2 3 kilo kadar kilo artışı oluyormuş inşallah olmaz bende
Amin canım inşallah beslenmeme dikkat edeceğim yine de bakalımİnşallah ama olursa da sonu hayırlı olsun canım tuzu biberi olsun
Çok geçmiş olsun
Sağol canım aminÇok geçmiş olsun Rabbim ferahlık versin. Benimde başımdan geçti. Yıllarca uğraştım. Seni rahatlatacak iyi hissettirecek şeylere odaklanmaya çalış. Dinlen sonra konuşuruz zaten
Çok geçmiş olsun Pembe Lotus
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun lotusum Allah şifa versin
Geçmiş olsun bir şey mi tetikledi gün içinde?
Kızlar tsk ederimİçini rahatlatmaya çalış lotus anlık gelişen bir şey oldu demek ille tekrayacak değil bunu düşünme
İnş güzel sonuclar alırsınız benim büyük kizim (8.5 yasinda)ikizler 2bucuk tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tedavi ve sonrası sağlıklı beslendim stres yapma transfer sonrası sürekli yatmadım kan dolaşımı olmasi çok önemli tutmaz ya dediklerim tuttu çok şükür ikizlerim ayri yumurta ikiziEki Görüntüle 3511274 Eki Görüntüle 3511275
Kızlar dün tüp bebek tedavim başladı o yüzden çok heyecanlıydım buraya menü atmayı unutmuşum Chocolita @Bonus
Maşallah ne güzel çok mutlu oldum güzel telkinleriniz için teşekkür ederim şu andan itibaren transfer sürecine kadar günlük en az 30 dakika yürüyüş yapmayı düşünüyorum çok yatmayı düşünmüyorum ben de sağlıklı besleniyorum zaten pakette gıda alışkanlığım çok yok. Sadece biraz kahve sıkıntıydı benim için onu da azalttımSağol canım amin
2021 yılında bırakmıştım ilaçları doktor tavsiyesiyle sürekli kalp krizi geçiriyorum diye acildeydim sağlık anksiyetem varmış o zaman öğrenmiştim çok şükür o konuda tekrarlama olmadi evet bugün öyle düşünmeye çalıştım
Kızlar tsk ederim
Bonus taşınma süreci sonrası çok stresli gecti dünde ikizler hiç durmadi
Esimde sagolsun stres yapma yemek temizlik için akşam gelince beraber yaparız diyo
bugün olmadı çok şükür kahveyi 1 tane içtim psikiyatris gittigim dönemde kafein almami istemiyordu
İnş güzel sonuclar alırsınız benim büyük kizim (8.5 yasinda)ikizler 2bucuk tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tedavi ve sonrası sağlıklı beslendim stres yapma transfer sonrası sürekli yatmadım kan dolaşımı olmasi çok önemli tutmaz ya dediklerim tuttu çok şükür ikizlerim ayri yumurta ikizi
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız canım rabbim gönlünüze göre versin güzel sağlıklı evlatlarınız olsun inşallahEki Görüntüle 3511274 Eki Görüntüle 3511275
Kızlar dün tüp bebek tedavim başladı o yüzden çok heyecanlıydım buraya menü atmayı unutmuşum Chocolita @Bonus
İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah olumlu sonuçlar alırsınız canım rabbim gönlünüze göre versin güzel sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah
İnşallah güzel sonuclar alırsınMaşallah ne güzel çok mutlu oldum güzel telkinleriniz için teşekkür ederim şu andan itibaren transfer sürecine kadar günlük en az 30 dakika yürüyüş yapmayı düşünüyorum çok yatmayı düşünmüyorum ben de sağlıklı besleniyorum zaten pakette gıda alışkanlığım çok yok. Sadece biraz kahve sıkıntıydı benim için onu da azalttım
Benim haftasobu mesaim var her 3.haftasonu.Tartı günümüz cumartesi olsa da hafta sonu işi olanlar tartısını cuma sabahtan çekebilir arkadaşlar
En geç öğlen 3 e kadar. Sen 2 saat geriden geliyorsun değil mi sana da uyar o zamanBenim haftasobu mesaim var her 3.haftasonu.
Oda tabii ki bu haftaya denk geldi
En gec kacda tarti fotosu atilacak? Ve TR saatine mi uyacagiz
Evet 2 saat geriden geliyorum.En geç öğlen 3 e kadar. Sen 2 saat geriden geliyorsun değil mi sana da uyar o zaman
Tamam canımEvet 2 saat geriden geliyorum.
Ben tartimi is yerine alayim
Saat 15 de bitiyor mesaim