- 8 Nisan 2017
- 56.962
- 299.836
- 698
Uyku zamanımız gelmiş ben gideyim sabah 7 de kahvaltı hazirlicqm oğlanaYEmin ederim izah etmesen anlamazdım
Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku zamanımız gelmiş ben gideyim sabah 7 de kahvaltı hazirlicqm oğlanaYEmin ederim izah etmesen anlamazdım
Öyle bi ekipmi vardıHemen motive ekibin toplanması lazım
Son deliği bir deneyeyim bakalımUlan saat takamayacak kadar mı ya hahahaha tak bu gece bakalım bi delik gevşetirsin
Spor yaparsın uyuşukluöu geçer bendede vardı atlatdım galiba o sorunuBenim beyin uyusukya 2-3 kilo verdim mi inanılmaz bir rahatlık geliyor sanki tüm kiloları vermişim gibi gevsiyorum hademe 2 gitmişken geliyor geri 5
sabahki taktığım ayarda sıkıyor demek istedim yani takılsa takılır yine. Ama uğraşmak istemediğim için çıkarıyorum. Bir de aslında telefonları uzağa koyup yatın derler ya, bence bu cihazların da üstümüzde olmaması daha iyi. WiFi Bluetooth kapatıp yatın diyorlarBendede şişer ama öyle saat takamayacak kadar değil ciddi ödem sorunun var herhalde . Hamileyken ama sıkıyordu akşam uyurken kolumda kalıyordu gece kalkıp çıkarıyordum sıkıyordu bak şimdi aklıma geldi
Allah rahatlık versin canımUyku zamanımız gelmiş ben gideyim sabah 7 de kahvaltı hazirlicqm oğlana
Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler
Olmamı sen dahil ne sporlar yapılıyor masallah menülere özellikle imreniyorum. Çoğunluk adapte şu an. İnşallah böyle devam eder. Sizin enerji seliniz bizi de içine alır. Birbirimizi görerek motive oluyoruzÖyle bi ekipmi vardı
İyi gecelerİyi geceler Allah rahatlık versin
Bizde ceza yok sizde gelinHani geliyodun lan bi baktım yan taraftasın Cemoos sana ne vadetti?
Hosbulduk kuzum
Burası siskolar grubu mu ne demek istiyorsunBizde ceza yok sizde gelin
Kilo alınca buraya geri geliriz
GünaydınHosbulduk kuzum
Günaydin
Simdi official anca tarti foto atinca mi menu ve spor paylasimina baslaniyor yoksa bugunden olur mu Chocolita
Ayy hadi bismillah hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun canım benimEki Görüntüle 3511274 Eki Görüntüle 3511275
Kızlar dün tüp bebek tedavim başladı o yüzden çok heyecanlıydım buraya menü atmayı unutmuşum Chocolita Bonus
Yaa ne güzel hakkında hayırlısı olsun canımEki Görüntüle 3511274 Eki Görüntüle 3511275
Kızlar dün tüp bebek tedavim başladı o yüzden çok heyecanlıydım buraya menü atmayı unutmuşum Chocolita Bonus