• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

YEmin ederim izah etmesen anlamazdım 🤡
Uyku zamanımız gelmiş ben gideyim sabah 7 de kahvaltı hazirlicqm oğlana o.O

Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler 😇😇

Benim beyin uyusukya 2-3 kilo verdim mi inanılmaz bir rahatlık geliyor sanki tüm kiloları vermişim gibi gevsiyorum hademe 2 gitmişken geliyor geri 5 :işsiz:
Spor yaparsın uyuşukluöu geçer 😂 bendede vardı atlatdım galiba o sorunu 💪🏻

Bendede şişer ama öyle saat takamayacak kadar değil ciddi ödem sorunun var herhalde . Hamileyken ama sıkıyordu akşam uyurken kolumda kalıyordu gece kalkıp çıkarıyordum sıkıyordu bak şimdi aklıma geldi
sabahki taktığım ayarda sıkıyor demek istedim yani takılsa takılır yine. Ama uğraşmak istemediğim için çıkarıyorum. Bir de aslında telefonları uzağa koyup yatın derler ya, bence bu cihazların da üstümüzde olmaması daha iyi. WiFi Bluetooth kapatıp yatın diyorlar
Uyku zamanımız gelmiş ben gideyim sabah 7 de kahvaltı hazirlicqm oğlana o_O

Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler 😇😇
Allah rahatlık versin canım 😘

b74987e9-41cc-4368-b4fe-6457aa83ea20-1_all_6998.jpg
b74987e9-41cc-4368-b4fe-6457aa83ea20-1_all_7014.jpg

Kızlar dün tüp bebek tedavim başladı o yüzden çok heyecanlıydım buraya menü atmayı unutmuşum 🥰🌹 Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Hosbulduk kuzum

Günaydin 🤸‍♀️
Simdi official anca tarti foto atinca mi menu ve spor paylasimina baslaniyor yoksa bugunden olur mu 😅 Chocolita Chocolita
Günaydın 💗
menü yazabilirsin yine canım ama tartı fotoğrafıyla listeye alıyoruz
Eki Görüntüle 3511274 Eki Görüntüle 3511275

Kızlar dün tüp bebek tedavim başladı o yüzden çok heyecanlıydım buraya menü atmayı unutmuşum 🥰🌹 Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Ayy hadi bismillah hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun canım benim 🤗

Back