- 22 Haziran 2020
- 361
- 2.110
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukları okula bıraktıktan sonra yapıyorum ben geneldeGüne sporla başlayan yoook muuu
Ah çokom çok geçmiş olsunBen hasta oldum kızlar yatıyorum. Kalkınca bakayım mesajlara
Yapmayacağız canım adım adımdır
Adım puanlamıyoruz dutum. Sadece spor puanlanıyor. Ayağına sağlıkBugün ev içinde yürüyüş yaptım cardio yapamadım
11100 adım 1100 puan
Bugün 6.000 beklerim ilknurcum Bu hafta ilk diyet dışın. 2. Olsaydı 10.000 bekleyecektim
Geçmiş olsunGünaydınnn. Dün gece misafir vardı bende biraz bozdum o yüzden midem çok kötü
Yok yok harcamadim sadece akşam yemeği sonrası hiç bişey yemiyordum atistirip uyudum ondan sanırım midem bozulduYapmayacağız canım adım adımdır
Adım puanlamıyoruz dutum. Sadece spor puanlanıyor. Ayağına sağlık
Bugün 6.000 beklerim ilknurcum Bu hafta ilk diyet dışın. 2. Olsaydı 10.000 bekleyecektim
Geçmiş olsun
Biraz derken diyeti harcamış gibi mi canım
Geçmiş olsun canım reglle hastalık birleşince çok zor oluyor ben geçen öyle oldum Allah şifa versin böyle zamanlarda izin tanınabilir benceGünaydın
Hastalık üstüne regl de oldum. Beslenmem iyi olamadı
Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek
3 zeytin 1 tk bal kaymak
Ara çay yanına diyet dışı bir şey
Akşam 4 çiğ köfte, bir lavaş.
Salata ayran
Adımı atarım şu an saatim takılı değil. Çok adım olmadı ama
İyi hissedince egzersizimi yaparım
Temiz yapınca sabahları spora mecalim kalmıyor ama 20 dknplates yaptım vicdanen rahatım en azındanÇocukları okula bıraktıktan sonra yapıyorum ben genelde
Regl zamanı ben kendimi tutamıyorum canım en sağlıksız şeyleri istiyorDün bir diyet dışı tüketmiş olsam da kendimi tuttuğum yerler oldu kızlar. O kadarla kurtarmış olmakta benim için önemli. Yani ben onu yedikten sonra durabilecek bir iradeye sahip değildim. Evde yoksa bile üşenmez iner alır bir poşet bitirirdim. Hele ki regl zamanı. Alışkanlık bu. Bu git gel zorluğunun unutulup sadece mutlu olacağım anlar için çabalıyorum
Malesef canım. Ama relg de 1 hafta sürüyor dikkatli olmamız lazım. Başlangıcımız yeni bütün diyeti yedirir bizeRegl zamanı ben kendimi tutamıyorum canım en sağlıksız şeyleri istiyor