Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Bi kaç gündür hiç enerjim yok sporu bile istemeye istemeye yaptım hep. Diyette de baya zorlandım bi kaç gündür. Pes etmek geldi içimden ama dedim 1 aydır savaşıyorsun olmaz daha yeni başladın. Devam et ki emeğinin karşılığını al. DOBARLAN BIRAHMA GENDİNİ 🤪
Sonra bugün kalktım kolları çemledim ,keçiğimi yaptım, ağzıma sakızı alıp roman havası açtım 💃💃 dip köşe temizliğe giriştim çamaşır suyu kokusu ciğerlerime dolup burnumu yakınca kendime geldim 🤣🤣🤣 içimdeki safiye hâlâ yaşıyor.
Millet kafa dağıtmaya alışverişe gider ben temizliğe . Ruhum mu fakir , ben mi vizyonsuzum bilemedim:KK53::KK53:

🔥 7 Aralık Yıldız Savaşçıları 🔥

ohbb ohbb ⚔️ Pembe Lotus Pembe Lotus 'a karşı! 💪

Bu hafta en yüksek yüzdeyi yaparak listenin yıldızları seçildiniz. Hafta boyu çok iyiydiniz. Tebrik ediyorum ⭐💛 Ligde görüşmek üzere 🫡
Tsk ederim canım emeğine sağlık 🩷
Gününüz güzel geçsin.🌸💐
Herbalife çayları ile ilgili fazla bir bilgim yok; ama onun yerine doğal gıdalar ve vitamin, mineral destekleriyle daha sağlıklı olur gibi geliyor.
Haftasonunda görüştüğüm bir arkadaşım "magnezyum takviyesi" kullanmamı önerdi. Tüm magnezyum formlarını içeren bir tablet kullanmayı istiyorum. tiroid fonksiyonlarına, haşimato ve yorgunluğa, kasların sağlığına v.b. iyi geleceğini öğrendim.
Siz magnezyum desteği kullanıyor musunuz arkadaşlar?
Magnezyum içeren kuruyemişler listesinde badem,yer fıstığı,kabak çekirdeği,bitter çikolata,muz,süt,yoğurt,chia tohumu da magnezyum içeren besinler imiş. Kararınca hepsinden tüketmeye özen göstereceğim.
Diyetisyenimin tavsiyesiyle uzun zamandır d vitamini magnezyum kullaniyordum bu ara unutuyorum icmeyi alarm kurcam artik
Demir hapi kullanıyorum bide

Pazar günü pek sağlıklı beslenemedim
Bugunun menüsü
Sabah sahanda yumurta Yesillik yesil zeytin 2dilim tm buğday ekmeği

Ara sade Türk kahvesi cig badem ceviz 1 muz

Akşam izgara balik salata

Yarım saat önce de malesef bi paket biskuvi regl yakın çıldırmış gibi tatli istiyo canim
Cezami sabah sporumu yaparak telâfi ederim inş
Su 3lt
Temizlik 2 saat 120pn
Chocolita Chocolita

Sabah 3 etimek yarım dilim peynir
Kahvaltılık sos bir yemek kaşığı
2 haşlanmış yumurta

Akşam ❤️ YARIM TABAK ❤️ etli pilav
Salata
Suyumu düzenli içemedim malesef. Su içmeye vakit bulamadım resmen
Yürüyüş yaptım sonra kv ye temizlik yaptım

Eklentiler

• 1000007417.jpg
    1000007417.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 7
İyi Geceler 🌙

Kahvaltı

1 peynirli sandviç

Öğle

1 adet lahmacun ( bu da diyet dışı sayılıyor mu) ve ayran

Akşam

7 adet yaprak sarma ve 1 kase yoğurt

Bugün 1 litre su içtim ve 7241 adım attım.

Tırmanış antrenmanı yaparken kolumu baya incittim hareket ettiremiyorum o nedenle sporu yarıda bıraktım bugünlük cezamı tamamlamış sayılıyor muyum?

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

IMG_3486.jpeg

İyi Geceler 🌙

Kahvaltı

1 peynirli sandviç

Öğle

1 adet lahmacun ( bu da diyet dışı sayılıyor mu) ve ayran

Akşam

7 adet yaprak sarma ve 1 kase yoğurt

Bugün 1 litre su içtim ve 7241 adım attım.

Tırmanış antrenmanı yaparken kolumu baya incittim hareket ettiremiyorum o nedenle sporu yarıda bıraktım bugünlük cezamı tamamlamış sayılıyor muyum?

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

Eki Görüntüle 3513725
Çok geçmiş olsun üzüldüm. Fazla zorlama kendini ❤️ Diyet dışı cezası ilki 6.000 2. 10.000 adımdır. Sen tamamlamış sayılıyorsun

X