Menüm
Kahvaltı yarım simit
1 ayran
Bir kac yudum ice mocha
Aksam
Yogurtlu semizotu salatası
Taze bakla kavurması
150 gr civarı kavun
2.4 su
Spor
150x2 dumbell
105 squat
100 ipsiz atlama
1 saat ev işi
İnsallahOoooo süpersin. Sabah ki simiti çoktan yakmışsındır. Takılmıyorum bile.
Sporların da oldukça güzel, devamı gelsin lütfen
İnsallah
30 dk da yavas yuruyus ekledim
Harikasın, hızlı yavaş farketmez. Yeter ki hareket olsun
Canım güzel ama bu smoothiler normal yemek gibi olmazMerhaba kızlar,
Günlük menüm;
Yeşil smoothie ile güne başladım (maydanoz, salatalık, dereotu )
Kahvaltı: salatalık, 1haşlama yumurta, peynir, zeytin, yeşillik 1 dilim tb ekmek
Ara : 1 mandalina
Akşam: 2 kaşık şehriye salatası, 8 adet sarma.
Doğum gününü bu şekilde atlattım
Sporu henüz yapmadım.
Sizin menüler ne alemde
Menüm
Kahvaltı yarım simit
1 ayran
Bir kac yudum ice mocha
Aksam
Yogurtlu semizotu salatası
Taze bakla kavurması
150 gr civarı kavun
2.4 su
Spor
150x2 dumbell
105 squat
100 ipsiz atlama
1 saat ev işi
30 dk yavas yuruyus
Canım ben uyacağım ama 55 yapabildimBugünün squatı tamamlandı mı programı uygulayacak olanlar?
Evet ben tamamladımBugünün squatı tamamlandı mı programı uygulayacak olanlar?
Bugün deneme amaçlı yapmıştım kahvaltıdan yarım saat önce. Ödem atmak için. Yoksa öğün atlamak değil amacım. Teşekkürler bilgilendirdiğin içinCanım güzel ama bu smoothiler normal yemek gibi olmaz
Bıraktığında kilo almayasın
O yüzden daha devam edebileceğim şeylerden de ye canım kahvaltıda ki metabolizman için
Kahvaltı 7.30
Salçalı yumurta
1 dilim çavdar ek
3 zeytin
Öğle11.45
Kabak kavurup yoğurtladım
1 Çay k sürme peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar ek
Akşam 6
1 tabak Bulgurlu kabak yemeğş(pirinç katmadım)
3-4 yk bulgur pilavı (becermişim)
Su
3 L yakın
Spor
7000 adım
500 zıplama:
55 squat:
Koyarim tatlim tabi, hemen cekiverim bi ara:)Hoşgrldin şokola. Bi foto koy da görelim endamını, şevke gelelim
Evet valla veranocum ya. Simdi asistanligin yaninda yari zamanli bi startup'ta calismaya basladim. Zaten haftada 40-50 saat calisiyodum, bi de o eklenince garip bisey oldu. Bi de donem basi sacma sapan islerle ugrasiyorum, rayina oturunca rahatlarim ama umarim:) spora gidiyorum ama, haftada 2 gun yoga, bi gun kosu/yuruyus. Sag dizimi sakatladim yalniz kosarken, yogadaki bazi hareketleri yaparken cok aciyo. Gecicek insallah o da...kremsokola pek girmiyorsun artik siteye cok mu yogunsun nedir ? Gel de spor yapalim gaza gelelim
Gecmis olsun sokolacim dikkate et kendine, cok zorlama. Bazi sakatliklar zorlayinca gecmmiyor aman dikkat et. Hayirli olsun, ne uzerine startup ?Koyarim tatlim tabi, hemen cekiverim bi ara:)
Evet valla veranocum ya. Simdi asistanligin yaninda yari zamanli bi startup'ta calismaya basladim. Zaten haftada 40-50 saat calisiyodum, bi de o eklenince garip bisey oldu. Bi de donem basi sacma sapan islerle ugrasiyorum, rayina oturunca rahatlarim ama umarim:) spora gidiyorum ama, haftada 2 gun yoga, bi gun kosu/yuruyus. Sag dizimi sakatladim yalniz kosarken, yogadaki bazi hareketleri yaparken cok aciyo. Gecicek insallah o da...
Ne demek canımBugün deneme amaçlı yapmıştım kahvaltıdan yarım saat önce. Ödem atmak için. Yoksa öğün atlamak değil amacım. Teşekkürler bilgilendirdiğin için
Tamam canım:)Gayet sağlıklı bi menü
Yarın kabak tarifini deneyeceğim.
çok geçmiş olsun canımKoyarim tatlim tabi, hemen cekiverim bi ara:)
Evet valla veranocum ya. Simdi asistanligin yaninda yari zamanli bi startup'ta calismaya basladim. Zaten haftada 40-50 saat calisiyodum, bi de o eklenince garip bisey oldu. Bi de donem basi sacma sapan islerle ugrasiyorum, rayina oturunca rahatlarim ama umarim:) spora gidiyorum ama, haftada 2 gun yoga, bi gun kosu/yuruyus. Sag dizimi sakatladim yalniz kosarken, yogadaki bazi hareketleri yaparken cok aciyo. Gecicek insallah o da...
Sporu ihmal etme canımGünaydın kızlar;
2 bardak ılık limonlu suyla güne başladım..
bugün çok doğru şeyler yiyeceğimi düşünmüyorum ama tutmaya çalışacağım. Kahvaltı dışarda ve akşama misafir gelecek. Araya bi spor sıkıştırmak istiyorum.