Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Menüm
Kahvaltı yarım simit
1 ayran
Bir kac yudum ice mocha

Aksam
Yogurtlu semizotu salatası
Taze bakla kavurması
150 gr civarı kavun
2.4 su

Spor
150x2 dumbell
105 squat
100 ipsiz atlama
1 saat ev işi

Ooooo süpersin. Sabah ki simiti çoktan yakmışsındır. Takılmıyorum bile.

Sporların da oldukça güzel, devamı gelsin lütfen

Canım güzel ama bu smoothiler normal yemek gibi olmaz
Bıraktığında kilo almayasın

O yüzden daha devam edebileceğim şeylerden de ye canım kahvaltıda ki metabolizman için

Kahvaltı 7.30
Salçalı yumurta
1 dilim çavdar ek
3 zeytin

Öğle11.45
Kabak kavurup yoğurtladım
1 Çay k sürme peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar ek

Akşam 6
1 tabak Bulgurlu kabak yemeğş(pirinç katmadım)
3-4 yk bulgur pilavı (becermişim )

Su
3 L yakın

Spor
7000 adım
500 zıplama:
55 squat:

Canım güzel ama bu smoothiler normal yemek gibi olmaz
Bıraktığında kilo almayasın

O yüzden daha devam edebileceğim şeylerden de ye canım kahvaltıda ki metabolizman için
Bugün deneme amaçlı yapmıştım kahvaltıdan yarım saat önce. Ödem atmak için. Yoksa öğün atlamak değil amacım. Teşekkürler bilgilendirdiğin için

Gayet sağlıklı bi menü
Yarın kabak tarifini deneyeceğim.

Hoşgrldin şokola. Bi foto koy da görelim endamını, şevke gelelim
Koyarim tatlim tabi, hemen cekiverim bi ara:)

kremsokola pek girmiyorsun artik siteye cok mu yogunsun nedir ? Gel de spor yapalim gaza gelelim
Evet valla veranocum ya. Simdi asistanligin yaninda yari zamanli bi startup'ta calismaya basladim. Zaten haftada 40-50 saat calisiyodum, bi de o eklenince garip bisey oldu. Bi de donem basi sacma sapan islerle ugrasiyorum, rayina oturunca rahatlarim ama umarim:) spora gidiyorum ama, haftada 2 gun yoga, bi gun kosu/yuruyus. Sag dizimi sakatladim yalniz kosarken, yogadaki bazi hareketleri yaparken cok aciyo. Gecicek insallah o da...

Gecmis olsun sokolacim dikkate et kendine, cok zorlama. Bazi sakatliklar zorlayinca gecmmiyor aman dikkat et. Hayirli olsun, ne uzerine startup ?

Günaydın kızlar;
2 bardak ılık limonlu suyla güne başladım..
bugün çok doğru şeyler yiyeceğimi düşünmüyorum ama tutmaya çalışacağım. Kahvaltı dışarda ve akşama misafir gelecek. Araya bi spor sıkıştırmak istiyorum.

Gayet sağlıklı bi menü
Yarın kabak tarifini deneyeceğim.
Tamam canım:)
çok geçmiş olsun canım

Sporu ihmal etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…