Hayır çok iyi demek istedim zaten:)Beş saat az mi sence başlangıç icinharikasın olacak bu iş zamanla daha iyi olcak İnan buna:)
VuhuuuBenim 1 kaşık irmik helvası vardı başka da kaçamağım yok. Bu hafta çılgınlar gibi beslenip o +1 i kapıcam
Güzel canımSabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su
11:30 da Kahvaltı: resimde atmıştım
2 gun kurusu kayisi
17:30 da Akşam yemeği:1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon kabak yemeği
Spor 1 saat lislie+ pilates
2 lt su
Canım çok az yağda rendeleyip kavurup üstüne dereotlu yoğurt nane kırmızı biber bazen Mısır cevizNasıl yapıyorsun kabağı. Bende dün alabildim henüz yapmadım
Güzel canım
Canım çok az yağda rendeleyip kavurup üstüne dereotlu yoğurt nane kırmızı biber bazen Mısır ceviz
Tercih hangisini istersen ama dereotu çok yakışıyor
Yemeğini de Bulgurlu yaptım:)
Soğan sarımsak az kavurdum
Salça kabak bulgur atıp az kavurdum
Sıcak su tuz baharat
Dereotum yoktu
Ben kabağı dereotu ile severim
Canım benim kolumla derdim Yok. Ondan yazmadım aslında. Çünkü şu anda ince. Daha fazla gerek Yok. :)@kolera88 kol olcun eksik canim, söylemeyi unuttum
Kizlar tablodaki bilgilerinizi kontrol eder misiniz?
Spor puanları ve menu puanı eklenmedi.
Ben bu hafta haftanin en iyi besleneni olarak @_Zaman_ secmek istiyorum ve +1 puan veriyorum. Sizlerin fikirlerine de açığım?
Kendinizi de onerebilirsiniz, gozumden kaçmış olabilir? Yani en iyi 2-3 kisi de olabilir anlaminda..
Tertemiz bi menüSabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su
11:30 da Kahvaltı: resimde atmıştım
2 gun kurusu kayisi
17:30 da Akşam yemeği:1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon kabak yemeği
Spor 1 saat lislie+ pilates
2 lt su
Hatırlamıyorum, yarin ben de deneyeyim deneyeyim tekrarNormalde yatak odasında parke üstü nde salona fayans üzerine götürdüm nerdeyse 66 cikacaktim abooooo dedimve sanki fayans üzerimi en doğru sonucu veriyordu
Kendini nasil hissediyorsan oyle yap, kendine uyarla, kahvaltıları erken yap amaKızlar ben bu Karatay i ilk hafta 3 öğün yapacagim hatta öyle devam edebilirim ve çok uzun yapmayacağım 1 ay felan şuan cok kötü oldum tansiyonum normalde dusuk aç kalınca iyice düşüyor gözüm bile karariyor5 saat tutacağım arayi ama normal diyet gibi olacak biraz
Menü bildiriyorum:
Sabah 1,5 haslanmis yumurta, peynir,zeytin,domates, çiğ kuruyemiş,şekersiz çay
Akşam mercimek çorbası, dereotlu kabak, yoğurtlu semizotu
500ip atladım, uygulamaya göre yaklaşık 1km yürümüşüm, ev işi yaptım bir sürücgdmk
Kızlar squat a insancıl bi tekrarla başlasaydınız ben de katılacaktım ama mümkün değil o sayılar su an bana
Menü güzelmiş. Squatnkonusunda haklısın. 105 i kimse yapamaz doğru yaparsa bence. 30 yapmıştım da 3 gün bacaklarım tutmadı.Menü bildiriyorum:
Sabah 1,5 haslanmis yumurta, peynir,zeytin,domates, çiğ kuruyemiş,şekersiz çay
Akşam mercimek çorbası, dereotlu kabak, yoğurtlu semizotu
500ip atladım, uygulamaya göre yaklaşık 1km yürümüşüm, ev işi yaptım bir sürücgdmk
Kızlar squat a insancıl bi tekrarla başlasaydınız ben de katılacaktım ama mümkün değil o sayılar su an bana
Pilavi oglen yeseydin daha iyi olurdu yani illa yiyeceksenEki Görüntüle 2188238 Bugün böyle.
Aksama oğlanlara patlamış mısır yapacagim. Tırtıklarım biraz. Az kalori aldım o yüzden.
Su 2 lt. 3'e tamamlarım onu.
Evet dun ve bugünün toplamiAAA 105 miiii
Ne demek :)Yarın deniyim
Teşekkürler canım
Yarın deniyim
Teşekkürler canım
O zaman bugun dunkuyle beraber yapiyoruz, faydalanmak isteyenler icin ornek bi program atiyorum buraya yani bugun toplam 105 squat
Eki Görüntüle 2188217
O zamaaannn sana da gelsin gecen haftadan 1 puanBenim 1 kaşık irmik helvası vardı başka da kaçamağım yok. Bu hafta çılgınlar gibi beslenip o +1 i kapıcam
Dimi midem kadar temizTertemiz bi menü
Birazdan uyuyacağız boşver, tertemiz kalsın. :)Dimi midem kadar temiz