Her ne kadar kendim sağlıkla ilgili her hangi bölümde okuyamasam da(yapamazdim, kan, yara bere beni benden aliyor) tıp okuyanlara gıptayla bakmisimdir, insanları iyilestirmek harika bir duygu ve gurur benim icinKendim kaşındım ya
Uf
Bu ders beni Benden alıyor hiç dinleyemeidm umarım dinleyebilirim
Benim de öyle oluyor canim o yüzden hep tartildigim yerde tartiliyorumCanım haftaya hedefim 64.0 insallahcgdmk ya bide benim tartı yerini oynatinca her zaman tartildigim yerden başka yere alınca 64.6 yken başka yerde 1 kilo fazla çıkıyorum acaba hangisi doğru
Evet canim dun baslamis gibiiki günü birleştiriyormuyuz
Normalde yatak odasında parke üstü nde salona fayans üzerine götürdüm nerdeyse 66 cikacaktim abooooo dedimBenim de öyle oluyor canim o yüzden hep tartildigim yerde tartiliyorum
Beş saat az mi sence başlangıç icinKızlar ben bu Karatay i ilk hafta 3 öğün yapacagim hatta öyle devam edebilirim ve çok uzun yapmayacağım 1 ay felan şuan cok kötü oldum tansiyonum normalde dusuk aç kalınca iyice düşüyor gözüm bile karariyor5 saat tutacağım arayi ama normal diyet gibi olacak biraz
Az mı anlamadım şuan iyi gibi amaBeş saat az mi sence başlangıç icinharikasın olacak bu iş zamanla daha iyi olcak İnan buna:)
AAA 105 miiiiO zaman bugun dunkuyle beraber yapiyoruz, faydalanmak isteyenler icin ornek bi program atiyorum buraya yani bugun toplam 105 squat
Eki Görüntüle 2188217
Evvet canımsen tıpmı okuyorsun
İnşallah canım beniiimHer ne kadar kendim sağlıkla ilgili her hangi bölümde okuyamasam da(yapamazdim, kan, yara bere beni benden aliyor) tıp okuyanlara gıptayla bakmisimdir, insanları iyilestirmek harika bir duygu ve gurur benim icin
Cok iyi bir doktor olacağına inanıyorum ben senin, icin insan sevgisiyle dolu en basta
Canım pilav olmamışEki Görüntüle 2188238 Bugün böyle.
Aksama oğlanlara patlamış mısır yapacagim. Tırtıklarım biraz. Az kalori aldım o yüzden.
Su 2 lt. 3'e tamamlarım onu.
evet olur ben varım.kendime rakip arıyorum squat için varmı kendine güvenen
Benim 1 kaşık irmik helvası vardı başka da kaçamağım yok. Bu hafta çılgınlar gibi beslenip o +1 i kapıcamclarke34 da iyiydi canım ama kaçamak yaptı mı hatırlamıyprum
Zaman ın bir gün hariç her günü çok iyiydi
1 kaşık irmik helvası vardı.
Salamdan bişey olur muSalam olmasaydı iyiydi
Afiyet olsun
Sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su
11:30 da Kahvaltı: resimde atmıştım
2 gun kurusu kayisi
17:30 da Akşam yemeği:1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon kabak yemeği
Spor 1 saat lislie+ pilates
2 lt su
Nasıl yapıyorsun kabağı. Bende dün alabildim henüz yapmadımDersteyim ve akşam kabak yapacağım çok heyecanlıyımKavuştuk kabakla
Teşekkür ederimSüpersin, afiyet olsun