Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kendim kaşındım ya :KK43:

Uf :KK43:

Bu ders beni Benden alıyor hiç dinleyemeidm umarım dinleyebilirim:KK43:
Her ne kadar kendim sağlıkla ilgili her hangi bölümde okuyamasam da(yapamazdim, kan, yara bere beni benden aliyor) tıp okuyanlara gıptayla bakmisimdir, insanları iyilestirmek harika bir duygu ve gurur benim icin :KK66:❤️
Cok iyi bir doktor olacağına inanıyorum ben senin, icin insan sevgisiyle dolu en basta ❤️

Kızlar ben bu Karatay i ilk hafta 3 öğün yapacagim hatta öyle devam edebilirim ve çok uzun yapmayacağım 1 ay felan şuan cok kötü oldum tansiyonum normalde dusuk aç kalınca iyice düşüyor gözüm bile karariyor:KK12: 5 saat tutacağım arayi ama normal diyet gibi olacak biraz

Screenshot_20180911-163228_Fitwell.jpg
Bugün böyle.
Aksama oğlanlara patlamış mısır yapacagim. Tırtıklarım biraz. Az kalori aldım o yüzden.
Su 2 lt. 3'e tamamlarım onu.

Kızlar ben bu Karatay i ilk hafta 3 öğün yapacagim hatta öyle devam edebilirim ve çok uzun yapmayacağım 1 ay felan şuan cok kötü oldum tansiyonum normalde dusuk aç kalınca iyice düşüyor gözüm bile karariyor:KK12: 5 saat tutacağım arayi ama normal diyet gibi olacak biraz
Beş saat az mi sence başlangıç icin:KK66: harikasın olacak bu iş:KK66: zamanla daha iyi olcak İnan buna:)

Her ne kadar kendim sağlıkla ilgili her hangi bölümde okuyamasam da(yapamazdim, kan, yara bere beni benden aliyor) tıp okuyanlara gıptayla bakmisimdir, insanları iyilestirmek harika bir duygu ve gurur benim icin :KK66:❤️
Cok iyi bir doktor olacağına inanıyorum ben senin, icin insan sevgisiyle dolu en basta ❤️
İnşallah canım beniiim
Sen de Harika bir iş yapıyorsun
Öğretmenler olmasa biz nasıl öğrenip okuyacağız :)

Sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su
11:30 da Kahvaltı: resimde atmıştım
2 gun kurusu kayisi
17:30 da Akşam yemeği:1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon kabak yemeği
Spor 1 saat lislie+ pilates
2 lt su

X