- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Ahahah tamam canımSanırım spor bildirinler su sekilde, yanlisim varsa duzeltin lutfen
1. @_Zaman_ 453
2.clarke34 35.5
3. S srplmtmtk 20
teletubbies 4. Ve 5. Ye de puan var ya, biz geriye dönüp bakalım en iyisi 1 puan alsak kâr
Zaten -15teyim
Olur olur canım çünkü zaman 7 günle yaptığını ben adımla 3 gümde geçmişim ki imkansız o öyleArkadaşlar simdi spor puanlarina bakarken dagilimda adaletsizlik farkettim en sona benim ekledigim adet puanlardan sonra. Onlari duzenleyeyim dunden itibaren de onlara gore hesaplansin olur mu?
Olabilir aslında yaAslında su squat programlari var ya 30 günlük, ondan başlatabiliriz isteyenler arasindaben bir kac yil yapmıştım, bacaklarda ve basende bariz fark olmustu
Cumadan itibaren derken dün ve bugun yok dimiAhahah tamam canım
8500 adım
9000 adım
2000 zıplama 7500 adım bunlar cumadan itibaren
405 + 400 bir de normal kilo için puanım vardı
Zıplamayı doğru hesapladım di mi
830 ediyor ay ben 3 gün ile birinci mi oluyorum tövbe
kadar sıkıcı kiiii öleceğimBen de dün manavdan aldırdım esime
Hem sen dersini dinle bakiiim, gözün bizde olmasın
Yok canım cuma cumaresi pazarCumadan itibaren derken dün ve bugun yok dimi
Canım ikimize 1,5 1,5 yaz olsun benceArkadaşlar gecmise baktim ama açıkçası sıkıldım. Suan zaten 3 kisiden baska spor puanini yazan olmadi.teletubbies ile ben de hesaplamadik. Ben 5. Ye raziyim, 4. Ye 2, 5. Ye 1 puan
Feyza sen de 4. Ol tatlim
Baska yazip da gozumden kactiysa da belirtsin
O zaman soyle yapalım sen 2., @_Zaman_ 1. Olsun. Bu haftalik böyle dengelemeye çalışalım, arkadaşlar da itiraz etmezseOlur olur canım çünkü zaman 7 günle yaptığını ben adımla 3 gümde geçmişim ki imkansız o öyle
Kalinlasmiyor, aksine toparlaniyor. Benim de ust bacaklar sıkıntılı olduğundan ara ara yapiyorumOlabilir aslında ya
Üst bacak kalınlaşmaz di mi
Yok canımO zaman soyle yapalım sen 2., @_Zaman_ 1. Olsun. Bu haftalik böyle dengelemeye çalışalım, arkadaşlar da itiraz etmezse
Kim dedi sana tıp oku diyeO
kadar sıkıcı kiiii öleceğim
Fırsat bulursam ben de varım squataaaaaKalinlasmiyor, aksine toparlaniyor. Benim de ust bacaklar sıkıntılı olduğundan ara ara yapiyorum
TamamYok canım cuma cumaresi pazar
Kendim kaşındım yaKim dedi sana tıp oku diye
Ama diger arkadaşlarla aranda bariz fark var canim. Yakin olsaydiniz onlarla paylastirirdim, kendimle mumkun değil, 1 puan cok bile banaYok canım
İkimiz seninke 1,5 1,5 paylaşalım
Haftaya dizgin yazarız
O zaman bugun dunkuyle beraber yapiyoruz, faydalanmak isteyenler icin ornek bi program atiyorum buraya yani bugun toplam 105 squatFırsat bulursam ben de varım squataaaaa
iki günü birleştiriyormuyuzO zaman bugun dunkuyle beraber yapiyoruz, faydalanmak isteyenler icin ornek bi program atiyorum buraya yani bugun toplam 105 squat
Eki Görüntüle 2188217
sen tıpmı okuyorsunKendim kaşındım ya
Uf
Bu ders beni Benden alıyor hiç dinleyemeidm umarım dinleyebilirim