Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Arkadaşlar tabloyu guncelliyorum, bildirim yapmayan yok, ilginize teşekkürler
Ptesi icin hedefini yazmayanlar ve yazmak isteyenler yazabilir mi?
Ayrica spor puanlarini yazmayanlar da var, ben ve feyza kaydetmedik. Kaydedenler yazabilir mi? Puanları da guncelleyeyim

Senin zaten cok sıkı diyet yapmana gerek yok canim, uzulme. 55i gecmezsen iyi olur.
Zorlanirsan, senin tercihin canım, tabi ki anlayisla karsilariz. Misafir olarak takilirsin
Geçmiyorum da 50 ye inmek için de uygun vakit değil sanırımYine buralardayım inşallah, kilo bildirimimi yaparım ama takip ve sürekli girmek zor oluyor benim için seviyorum sizi

Geçmiyorum da 50 ye inmek için de uygun vakit değil sanırımYine buralardayım inşallah, kilo bildirimimi yaparım ama takip ve sürekli girmek zor oluyor benim için seviyorum sizi
Tamam canim, buradan ayrilmazsan ipin ucu en azindan kacmamis olur, takim sorumlulugu kadar olmasa da yine de insana bi nebze olsun dikkatli olmasını sagliyor
Hedef belirleyecek misin ptesi icin

7x4000 adım=28000 38 puan
4x 45 dk kardiyo= 30 puan
Toplam: 68 puan
pazartesi hedefim 57.900’ ü görmek.

@kolera88 kol olcun eksik canim, söylemeyi unuttum
Kizlar tablodaki bilgilerinizi kontrol eder misiniz?
Spor puanları ve menu puanı eklenmedi.
Ben bu hafta haftanin en iyi besleneni olarak La Que Sabe secmek istiyorum ve +1 puan veriyorum. Sizlerin fikirlerine de açığım?
Kendinizi de onerebilirsiniz, gozumden kaçmış olabilir? Yani en iyi 2-3 kisi de olabilir anlaminda..

Çooook teşekkür ederim çok sevindim.
Ama haftasonu annemler gelince cozuttum ben.

Tamam o zaman bir de her 4000 adimi da icinde hesaplaman gerekiyor. 1000 adim 15 puanx4=60 puan
1 saat kardiyo 11 puan
45dk 8.25 puanx4=33 puan
Toplam 93 puan
Aman ben onu 10000 adım diye okudum. :)) yuvarladım gitti.
Hergün 4000 adım 60 puan.
Bir hafta 60x7=420 puan yapar yürüyüş o zaman.

Arkadaşlar simdi spor puanlarina bakarken dagilimda adaletsizlik farkettim en sona benim ekledigim adet puanlardan sonra. Onlari duzenleyeyim dunden itibaren de onlara gore hesaplansin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…