evet olur ben varım.kendime rakip arıyorum squat için varmı kendine güvenenAslında su squat programlari var ya 30 günlük, ondan başlatabiliriz isteyenler arasindaben bir kac yil yapmıştım, bacaklarda ve basende bariz fark olmustu
bende bakıp toparlayabilirsem yaptıklarımı yazayım.toplam puanı yazmak yeterlimi pekiYa da spor tablosunun puanlarını yarin guncelleyeyim, gecen haftanin puanlarini tekrar hesaplamak isteyenler icin
Yarina kadar puanlarını gozden gecirmek isteyenler hesaplayip yazarsa sevinirim
Tamam günlük squata varım benevet olur ben varım.kendime rakip arıyorum squat için varmı kendine güvenen
Evet canım yeterli, takildigin yer olursa sorarsinbende bakıp toparlayabilirsem yaptıklarımı yazayım.toplam puanı yazmak yeterlimi peki
Ben geçen haftayı sporsuz kapattım yani kayda değer bisey yoktu. Ama atlama ipim hazır şimdilik bugün icin 300 atladım bile beş dk sürmedi ter totomdan geçti:)) bundan sonra buna da dikkat edeceğim.Arkadaşlar tabloyu guncelliyorum, bildirim yapmayan yok, ilginize teşekkürler
Ptesi icin hedefini yazmayanlar ve yazmak isteyenler yazabilir mi?
Ayrica spor puanlarini yazmayanlar da var, ben ve feyza kaydetmedik. Kaydedenler yazabilir mi? Puanları da guncelleyeyim
Günlük sporlarini bi yere kaydetmeyi unutma canim puanlarini hesaplayipBen geçen haftayı sporsuz kapattım yani kayda değer bisey yoktu. Ama atlama ipim hazır şimdilik bugün icin 300 atladım bile beş dk sürmedi ter totomdan geçti:)) bundan sonra buna da dikkat edeceğim.
Geçtiğimiz hafta ödem attığımı düşünüyorum, su an 61,5 olduğumu varsayarsak önünüzdeki pzt sabah insallah 60,8 olacağım:) Allahım insallah çok amin
Ahahahaaa aynenCogumuz senin o gun cozuttugunu her gün yapiyoruz
Ahahahaaa aynen
Tamam günlük squata varım ben
Onların hepsi ayni sayilarla ilerliyor zaten, onlardan birine bakip yapariz, burdan da gunluk sorariz birbirimize olur mu
Kendi spor programimi guncellersem
Günlük squat
150x2 dumbell
100 ipsiz ziplama bu haftalik bu yeter bana.
Pilates topu bulunca da onu eklerim, top yerine gecebilecekleri denedim tatmin etmedi.
:))) Bu motivasyonla kesin hedefe ulaşmalıyım pazartesi.La Que Sabe menü puanını da ekledim 1 e çıktın
Azmin zaferi ,-5lerden 1e
Beni -15 ten kurtaracak bi uygulamamiz yok henüz
Dersteyim ve akşam kabak yapacağım çok heyecanlıyımAkşam doğum gününe gideceğim.
Şimdiden birşey yememeye şartladım kendimi. Haberdar ederim sizleri
Sizde durumlar nasıl
Aynen, eksilerden kurtulurken spor ve menü puanin heba oldu:))) Bu motivasyonla kesin hedefe ulaşmalıyım pazartesi.
Paartesi 55.4 tümArkadaşlar tabloyu guncelliyorum, bildirim yapmayan yok, ilginize teşekkürler
Ptesi icin hedefini yazmayanlar ve yazmak isteyenler yazabilir mi?
Ayrica spor puanlarini yazmayanlar da var, ben ve feyza kaydetmedik. Kaydedenler yazabilir mi? Puanları da guncelleyeyim
@kolera88 kol olcun eksik canim, söylemeyi unuttum
Kizlar tablodaki bilgilerinizi kontrol eder misiniz?
Spor puanları ve menu puanı eklenmedi.
Ben bu hafta haftanin en iyi besleneni olarakLa Que Sabe secmek istiyorum ve +1 puan veriyorum. Sizlerin fikirlerine de açığım?
Kendinizi de onerebilirsiniz, gozumden kaçmış olabilir? Yani en iyi 2-3 kisi de olabilir anlaminda..
Ben de dün manavdan aldırdım esimeDersteyim ve akşam kabak yapacağım çok heyecanlıyımKavuştuk kabakla