- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Oooo neler olmuşSabah her şey cok güzeldi iki haslanmış yumurta ve bol su ile güne başladım. Okula gittim bir de ne göreyim mudur tepsi tepsi su börekleri ve baklavaları dizmiş bugün genel kurul vardıbir minik dilim su böreği yedim, baklavayı namahrem ettim kendime göz ucuynan bilem bakmadım
Öğle Dr kontrolüm vardı eşim tutturdu ille de yemek ille de yemek... hastanenin karşısında avm var bir saat de boşluk; el mecbur yedik. Pizza ile pide arasında kaldım önce, kaşarlı sucuklu pizza da karar kıldım yanında bi büyük ayran cabasi.
Akşam kayınvalideme misafir gelecekti, ben ıslak keki yaptım gittim ama ağzıma sürmedim vicdan azabindan, bir kaşık pilav yanına uç kaşık kavurma yedim. Bir kepçe de tarhana var tabi.
Bu kadar. Pzt hedefi hayal oldu , yarin sabah tartıya çıkmaya korkuyom
Verirsin inşallah canımBenim yarin ptesiye göre arti orasi kesin de, bari ptesi 100gr cık vereydim
Kabak detoksuDetoks derken? Ne yapayım mesela? En son dört beş yıl önce bi ayran detoksu yapmıştım bi arkadaşla da, üçüncü günün sonunda yemek yiyememistim bulantıdan
OooooMenümü yazayım ben de..
sabah foto attım zaten
ÖĞLEN
Yoğurtlu semizotu yemeği
Tereyağlı erişte
5 kare bitter çikolata
Akşam
Kalan semizotu
2 kaşık kadar et sote
400 ip atladım. Gittikçe artırıyorum..
Genel olarak iyi, aksam ekmek yemesen olurduMenü
Kahvaltı
Peynirli yumurta
Zeytin
1 dilim çavdar
Öğle
Yarım kase çorba
1 biber dolması (etli idi bol)
2 yk yoğurt
(Okulda yiyorum)
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Menemen 3 yk
1 dilim çavdar
Zeytin peynir
Yeşil çay ve kuşburnu çayı içtim
Su 1.600
Okulda çok wc çıkmak istemediğimden az içtim
Canım yemeyecektim ama Menemeni ekmeksiz yiyemeidmGenel olarak iyi, aksam ekmek yemesen olurdu
Olsam super olur valla. :)Çok güzel valla, azimli gördüm seni. Mezunlardan biri olacaksın bence
Olacaksın canım sana güveniyoruz :)Olsam super olur valla. :)
Evet Türk kahvesi. Gün içinde de filtre. Ama sabaha Türk kahvesi yakışıyor. :)Gel vatandaş gel kavurmaya gelben de yapardım ama oğlum yemeyince yapmaz oldum canım
hımmm 5.30 diyorsun, okurken nasıl aşka geldim anlatamamŞimdi adetim ama namaza başlayınca geri yapmamaya çalışacağım Türk kahvesi içiyorsun değil mi?
Evet haklısın canımAfiyet olsun canim, sütlaç olmasa iyiymis
Kaymağı da yumurtalı yapabilirsin
Öz olmuştur inşallah diyelimAllah razı olsun sultanım
Çok çalışamadım ama olsun az da olsa bakabildim
Ayy çok utanıyorumAman Allah ımmmm
Sütlaç mıııııı
afiyet bal şeker olsunEvet Türk kahvesi. Gün içinde de filtre. Ama sabaha Türk kahvesi yakışıyor. :)
Canım tarçınlı süt denedin miEvet haklısın canımhiç denemedim nasıl yapıyorsun kaymaklı?
Öz olmuştur inşallah diyelim
Ayy çok utanıyorumtatlı krizim geçmiyor bi türlü
afiyet bal şeker olsunYağ yakanından
Vuhuuu sütlaç gitti o zaman
Yani biraz daha iyiyim yediğimiz birşey dokundu galiba eşimin ki de rahatsız cunkuO zaman menü Harika :)
AA iyi misin şimdi canjm
Umarım iyisindir
Günaydın zamancım. Minyon tarikatıGünaydın minyonlar tarikatı:)
Kahve iyidir.
Kalkınca su. Sonra kahve.Günaydın zamancım. Minyon tarikatı
Senin konuşmalarına bayılıyorum.
Şimdi bacım aç karnına mı içiyorsun o kahveyi. Kalkar kalkmaz yani
Erken kalktım ben de dedim zaman yazmıştır, kahve kokusunu yaymıştır şimdi bi bakıyım.Kalkınca su. Sonra kahve.
Bu sabah 5.30 kalkış.
Esimin beslenmesini hazırladım ardından ütü yaptım. Sonra kahve :)
Ordan bakınca çok mu psikopatça? :))