Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Menümü de yazayım beşik sallarkwn☺️
Sabah 8.30
Omlet domates salatalık 2 ceviz yeşil zeytin(kendim kurdum) bal(doğal) kaymak(haftada bir ya da iki yoğurt için süt aldığımda yapıyorum)

Öğlen bi kepçelik kase sütlaç:KK43:
Akşam 4-5 gibi mangal pirzola, salata☺️❤️
İp atmadıktan sonra yeşil çay içerim bi de yatmadan biberiye cgdmk cgdmk

Sabah 8.30
Omlet domates salatalık 2 ceviz yeşil zeytin(kendim kurdum) bal(doğal) kaymak(haftada bir ya da iki yoğurt için süt aldığımda yapıyorum)

Afiyet olsun canim, sütlaç olmasa iyiymis ☺️
Kaymağı da yumurtalı yapabilirsin :KK66:

Sabah her şey cok güzeldi iki haslanmış yumurta ve bol su ile güne başladım. Okula gittim bir de ne göreyim mudur tepsi tepsi su börekleri ve baklavaları dizmiş bugün genel kurul vardı:KK43: bir minik dilim su böreği yedim, baklavayı namahrem ettim kendime göz ucuynan bilem bakmadım:KK43:
Öğle Dr kontrolüm vardı eşim tutturdu ille de yemek ille de yemek... hastanenin karşısında avm var bir saat de boşluk; el mecbur yedik. Pizza ile pide arasında kaldım önce, kaşarlı sucuklu pizza da karar kıldım yanında bi büyük ayran cabasi.
Akşam kayınvalideme misafir gelecekti, ben ıslak keki yaptım gittim ama ağzıma sürmedim vicdan azabindan, bir kaşık pilav yanına uç kaşık kavurma yedim. Bir kepçe de tarhana var tabi.
Bu kadar. Pzt hedefi hayal oldu , yarin sabah tartıya çıkmaya korkuyom:KK43:

Sabah her şey cok güzeldi iki haslanmış yumurta ve bol su ile güne başladım. Okula gittim bir de ne göreyim mudur tepsi tepsi su börekleri ve baklavaları dizmiş bugün genel kurul vardı:KK43: bir minik dilim su böreği yedim, baklavayı namahrem ettim kendime göz ucuynan bilem bakmadım:KK43:
Öğle Dr kontrolüm vardı eşim tutturdu ille de yemek ille de yemek... hastanenin karşısında avm var bir saat de boşluk; el mecbur yedik. Pizza ile pide arasında kaldım önce, kaşarlı sucuklu pizza da karar kıldım yanında bi büyük ayran cabasi.
Akşam kayınvalideme misafir gelecekti, ben ıslak keki yaptım gittim ama ağzıma sürmedim vicdan azabindan, bir kaşık pilav yanına uç kaşık kavurma yedim. Bir kepçe de tarhana var tabi.
Evet kahvaltıdan sonrasi ofsayt olmuş:duduk:

Canım dengeleme yapabilirsin bugun çok yediysen abartiysan yarın çok hafif şeylerle atlat günü yada detoks yap yani her gün dikkat edilmiyor böyle şeyler hep olacak onemli olan dengeleme:KK66:

Detoks derken? Ne yapayım mesela? En son dört beş yıl önce bi ayran detoksu yapmıştım bi arkadaşla da, üçüncü günün sonunda yemek yiyememistim bulantıdan:KK43:

Detoks derken? Ne yapayım mesela? En son dört beş yıl önce bi ayran detoksu yapmıştım bi arkadaşla da, üçüncü günün sonunda yemek yiyememistim bulantıdan:KK43:
Yani detokslar çok iyi gelmiyor sa yapma sağlık daha önemli hafif geçirmeye bak gününü artı görmezsin insallah

Selam kizlar masallah cosmussunuz gecmise donup menulere bakicam.

Ben bugun sabahi yazim aksama esimin okulunda yemek varmis ne olacagi mechul :)
Sabah: 2 yumurta, 1 bardak sut, 1 dilim ekmek uzerine krem peynir
Ara: 1 muz , 1 bardak sut
Güzelll :)
Aleyküm selam tatlııım

Afiyet olsun ♥️

Menümü yazayım ben de..
sabah foto attım zaten
ÖĞLEN
Yoğurtlu semizotu yemeği
Tereyağlı erişte

5 kare bitter çikolata

Akşam
Kalan semizotu
2 kaşık kadar et sote

400 ip atladım. Gittikçe artırıyorum..
Eriste ve 5 kare çikolata erken saatlerde oldugu icin tolere edilir sanki.
Spor da gayet iyi :KK66:

Bugün yediklerimi yazıyım hemen :KK59:

Sabah 12:00 = domates, salatalık, zeytin, peynir bol yeşillik ( yumurtayla domatesi aynı kahvaltı da yiyemiyorum:işsiz: )

Ara : yeşil çay

Akşam: 20:00 2 kaşık taze fasulye, 1 orta boy biber dolması( bulgurlu) :kk77: Yoğurt , salata

2,5 lt su

Henüz spor yapmadım. :KK43:
Ooo çok iyi menü♥️
Kahvaltı yok direkt öğlene gectim bugün
Dunden kalanlar vardi onlaei yedim
Hepsi 50ser gr falan
Yoğurtlu kabak
Yoğurtlu semizotu salatası
Tavuk sote
Ara
1 mürdüm eriği
1 kucuk muz

Akşam
Yeşil mercimek yemegi
Soğanlı semizotu salatası
Az yoğurtlu semizotu salatası
Yoğurtlu kabak
100 gr kavun
Büyük fincan kahve
2lt olur anca
100 ip
Canım seninki de güzel maşallahhhh

Afiyet olsun canım(olmuştur gerçi bu saate☺️☺️☺️)

Canım ip olmadan başlayabilirsin, ben iple denedim oğlum çok köste
K oldu, ben de ipsiz atladım☺️

Gece soriciiimmm kaç tane siye☺️☺️❤️

Allah affetsin canım☺️☺️Günah çıkartmak ister misin☺️☺️
allah zihin açıklığı versin Feyzam ben de hızını uyutabilirsem ip atlayıp duşa gireceğim☺️
Allah razı olsun sultanım ♥️

Çok çalışamadım ama olsun az da olsa bakabildim ♥️

Sabah 8.30

Aman Allah ımmmm
Sütlaç mıııııı

X