Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Menümü de yazayım beşik sallarkwn
Sabah 8.30
Omlet domates salatalık 2 ceviz yeşil zeytin(kendim kurdum) bal(doğal) kaymak(haftada bir ya da iki yoğurt için süt aldığımda yapıyorum)

Öğlen bi kepçelik kase sütlaç
Akşam 4-5 gibi mangal pirzola, salata
İp atmadıktan sonra yeşil çay içerim bi de yatmadan biberiye cgdmk

Afiyet olsun canim, sütlaç olmasa iyiymis
Kaymağı da yumurtalı yapabilirsin

Sabah her şey cok güzeldi iki haslanmış yumurta ve bol su ile güne başladım. Okula gittim bir de ne göreyim mudur tepsi tepsi su börekleri ve baklavaları dizmiş bugün genel kurul vardı bir minik dilim su böreği yedim, baklavayı namahrem ettim kendime göz ucuynan bilem bakmadım
Öğle Dr kontrolüm vardı eşim tutturdu ille de yemek ille de yemek... hastanenin karşısında avm var bir saat de boşluk; el mecbur yedik. Pizza ile pide arasında kaldım önce, kaşarlı sucuklu pizza da karar kıldım yanında bi büyük ayran cabasi.
Akşam kayınvalideme misafir gelecekti, ben ıslak keki yaptım gittim ama ağzıma sürmedim vicdan azabindan, bir kaşık pilav yanına uç kaşık kavurma yedim. Bir kepçe de tarhana var tabi.
Bu kadar. Pzt hedefi hayal oldu , yarin sabah tartıya çıkmaya korkuyom

Evet kahvaltıdan sonrasi ofsayt olmuş

Canım dengeleme yapabilirsin bugun çok yediysen abartiysan yarın çok hafif şeylerle atlat günü yada detoks yap yani her gün dikkat edilmiyor böyle şeyler hep olacak onemli olan dengeleme

Detoks derken? Ne yapayım mesela? En son dört beş yıl önce bi ayran detoksu yapmıştım bi arkadaşla da, üçüncü günün sonunda yemek yiyememistim bulantıdan

Detoks derken? Ne yapayım mesela? En son dört beş yıl önce bi ayran detoksu yapmıştım bi arkadaşla da, üçüncü günün sonunda yemek yiyememistim bulantıdan
Yani detokslar çok iyi gelmiyor sa yapma sağlık daha önemli hafif geçirmeye bak gününü artı görmezsin insallah

Selam kizlar masallah cosmussunuz gecmise donup menulere bakicam.

Ben bugun sabahi yazim aksama esimin okulunda yemek varmis ne olacagi mechul :)
Sabah: 2 yumurta, 1 bardak sut, 1 dilim ekmek uzerine krem peynir
Ara: 1 muz , 1 bardak sut
Güzelll :)
Aleyküm selam tatlııım

Afiyet olsun

Eriste ve 5 kare çikolata erken saatlerde oldugu icin tolere edilir sanki.
Spor da gayet iyi

Ooo çok iyi menü
Canım seninki de güzel maşallahhhh

Allah razı olsun sultanım

Çok çalışamadım ama olsun az da olsa bakabildim

Aman Allah ımmmm
Sütlaç mıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…