Cok iyiEki Görüntüle 2186637
Spora ek olarak, 100 ip atlama, 3200 adım 150 kalori
3 litre su
Aralarda şekersiz kahve
Bugün böyle kapanmistir.
Aynen canım bana biraz öyle ağır geliyor böyle daha çok seviyorum bu arada bitter i de yemedimAaa güzelmiş
Az da kakao atsak çikolatalı gibi oluuuur
Feyza bacim 100 diyorKayınvalideme geldim
Benim spor da akşama kaldı.
Kaç ip atlamayı düşünüyorsun
Yazz bakalim yaz yazBen bugün çohbüyük gunahlar işledim menü menü yazmıyom(
KatılıyorumÇok güzel valla, azimli gördüm seni. Mezunlardan biri olacaksın bence
Ben şu anda 300 atladım, oğlum evde zıplama dediği için bıraktım. Birazdan bi seri daha yapmayı düşünüyorum
Aferin sen de yol gösterKızlar diğer topiği okusalar, bana yazdıklarını bi görseler..
Donemedi, bana camur atiyoKolera sahalara döndü
Kolay gelsin canımKızlar ben ders çalışmaya gidiyorum geleceğim ara ara öpüyorum hepiniziiiii
Sen cozutmazsin bilirim benSelam kizlar masallah cosmussunuz gecmise donup menulere bakicam.
Ben bugun sabahi yazim aksama esimin okulunda yemek varmis ne olacagi mechul :)
Sabah: 2 yumurta, 1 bardak sut, 1 dilim ekmek uzerine krem peynir
Ara: 1 muz , 1 bardak sut
Cok guzel menuler, tebrikler kızlarBugün yediklerimi yazıyım hemen
Sabah 12:00 = domates, salatalık, zeytin, peynir bol yeşillik ( yumurtayla domatesi aynı kahvaltı da yiyemiyorum)
Ara : yeşil çay
Akşam: 20:00 2 kaşık taze fasulye, 1 orta boy biber dolması( bulgurlu)Yoğurt , salata
2,5 lt su
Henüz spor yapmadım.
Gel vatandaş gel kavurmaya gelSenin menuye de duyan gelmiş
Kavurmayi biz de sabah da yeriz.
Hatta bazen yumurtalı yaparım harika olur
hımmm 5.30 diyorsun, okurken nasıl aşka geldim anlatamamBenim ufaklık 8'de büyük 9.45'te yatar.
Ortalığı toparlar bir kahve yaparim. Netfilix'i acar, bir iki bolum dizi izler en geç 24'te yatarım. Bazen 1'e doğru. Vücudumuzun sandığımız kadar çok uykuya ihtiyacı yok aslında. Eskiden ne çok uyurdum. Alışmak zor oluyor ama alışınca da her şey düzenli ve stressiz oluyor. En önemlisi az uyudugumda kendimi dinç hissediyorum. Çok uyudugumda ayılamıyorum artık. Sabah en geç 5.30'da kalkmış oluyorum. Eşim o 6'da çıkıyor. Sonrasında uyumuyorum. Sporu o saatlerde yapiyorum genelde.
Afiyet olsun canım(olmuştur gerçi bu saateEki Görüntüle 2186375 Günaydın kızlar:)
Kahvaltı fotosu atıyım dedim
Canım ip olmadan başlayabilirsin, ben iple denedim oğlum çok kösteCanim zıplamadım ama genişle uğraştım oynadim bol bol, banyosu hoplatmasi uyutmadı derken benim de uykum geldikendime atlama ipi alacağım en kısa zamanda. Bir de suyu yazmıyorum ben, içiyorum çünkü. Temiz her gün uç litrem var:)
Gece soriciiimmm kaç tane siyeBen de uyudum, yeni kalkiyorum
Aksama ip atlarim insallah
Allah affetsin canımBen bugün çohbüyük gunahlar işledim menü menü yazmıyom(
allah zihin açıklığı versin Feyzam ben de hızını uyutabilirsem ip atlayıp duşa gireceğimKızlar ben ders çalışmaya gidiyorum geleceğim ara ara öpüyorum hepiniziiiii
Kahvaltı yok direkt öğlene gectim bugün
Dunden kalanlar vardi onlaei yedim
Hepsi 50ser gr falan
Yoğurtlu kabak
Yoğurtlu semizotu salatası
Tavuk sote
Ara
1 mürdüm eriği
1 kucuk muz
Akşam
Yeşil mercimek yemegi
Soğanlı semizotu salatası