Hic ask yaşamadık kendisiyle, gorucu usulü oldu bi ara, anlasamadik ayrildikBenim de ortam yok. Bir ask yasarim bir nefret. Oysa bu is duzenli olunca guzel
Şöyle evde falan gezinirken eriyiversin istiyorumberaber severiz belli mi olur :)
Hosgeldin findikkurduMerhaba bende katılabilir miyim
hahaha hatta uzanıp dizi izlerkenŞöyle evde falan gezinirken eriyiversin istiyorum
O kadar da tembel olmayalım lütfenhahaha hatta uzanıp dizi izlerken
Hosgeldin findikurdu
Kendini tanıtır mısın?
Genelde zayiflamak icin yapiyoruz onda da kisa zamanda cok fazla yapiliyor. Sonra da bikio birakiyoruz. Su kilo gitsin de onu da bir duzene koymak lazimEvet düzenli olunca nasıl da güzel sonuç veriyor. ortasını bulmak lazım.
Evlenmeden once calisiyor muydun ? Yada simdi calisiyor musun?Tabikii
23 yasinda 1 yillik evliyim evlenince yeme isini abartip cok kilo alanlardanim . yaklasik 17 kilo aldim daha sonra bunun 8i ni geri verip tekrar geri aldim tekrar 87ye ciktim simdi 83.4 kilom boyum 159 uzun sureli hedefim yaza kadar 58 kiloya dusmek yilbasina kadarda 65 kiloya dusmek hedefim
Genelde zayiflamak icin yapiyoruz onda da kisa zamanda cok fazla yapiliyor. Sonra da bikio birakiyoruz. Su kilo gitsin de onu da bir duzene koymak lazim
1 yilda mi 17 kilo aldinTabikii
23 yasinda 1 yillik evliyim evlenince yeme isini abartip cok kilo alanlardanim . yaklasik 17 kilo aldim daha sonra bunun 8i ni geri verip tekrar geri aldim tekrar 87ye ciktim simdi 83.4 kilom boyum 159 uzun sureli hedefim yaza kadar 58 kiloya dusmek yilbasina kadarda 65 kiloya dusmek hedefim
Aslinda daima yapilabilecek en basit olani belki de leslie 5k 45 dk. Yani aslinda hareketli olmadığımız günler o yapılabilir.Genelde zayiflamak icin yapiyoruz onda da kisa zamanda cok fazla yapiliyor. Sonra da bikio birakiyoruz. Su kilo gitsin de onu da bir duzene koymak lazim
Ben de ondan korkuyorum iste, sporu hic mi hic sevmedigimden devam ettirebilecegimi sanmiyorum, sporla zayiflarsam tamam daha fit olucam ama sporu birakirsam da cok kolay eski halime donucem. Halbuki yeme seklimi tamamen degistirebilmek bana daha olasi ve surdurulebilir geliyor, o yüzden diyet ustunden yurumeyi yegliyorum ama o zaman da fit olmam icin 40lari ucundan da olsa gormem gerekecek gibiAslında ikisini bir arada yaparsak hem sarkma olmaz hem de daha fit görünürüz.
Yaklaşık 5 sene öncefndkkrdu ile bi topiğimiz vardı. hem sağlıklı beslenip hem de çılgınlar gibi spor yapıyorduk. kısa zamanda etkisini gördük :) tabi sonra zayıfladık sporu erteledik derken yine eski halimize döndük
şimdi tekrar aynı azimle sahalardayız dimifndkkrdu
Evlenmeden once calisiyor muydun ? Yada simdi calisiyor musun?
Ben kilo verdikten sonra gunde yarim saatlik bir duzen oturtmak istiyorum.Yani sadece zayif olmak degil mesele. Simdi yasimiz 30 larda cogumuzun ama zaman gectikce zayif da olsak sarkmalar, bacaklardaki damarlar sunlar bunlar daha bir suru sorun ortaya cikacak.Ben de ondan korkuyorum iste, sporu hic mi hic sevmedigimden devam ettirebilecegimi sanmiyorum, sporla zayiflarsam tamam daha fit olucam ama sporu birakirsam da cok kolay eski halime donucem. Halbuki yeme seklimi tamamen degistirebilmek bana daha olasi ve surdurulebilir geliyor, o yüzden diyet ustunden yurumeyi yegliyorum ama o zaman da fit olmam icin 40lari ucundan da olsa gormem gerekecek gibi
Ben de ondan korkuyorum iste, sporu hic mi hic sevmedigimden devam ettirebilecegimi sanmiyorum, sporla zayiflarsam tamam daha fit olucam ama sporu birakirsam da cok kolay eski halime donucem. Halbuki yeme seklimi tamamen degistirebilmek bana daha olasi ve surdurulebilir geliyor, o yüzden diyet ustunden yurumeyi yegliyorum ama o zaman da fit olmam icin 40lari ucundan da olsa gormem gerekecek gibi
Ben de calisiyordum. 5 ay evdeydim 10 kiloya yakin aldim. Cok farkediyor malesefevliyken ogrenciydim bu sene mezun oldum is ariyorum 2 universite mezunuyum . Biri tarih diger tibbi laboratuvar . sagliktan ilerlemek istiyorum fakat torpil istiyorlar malesef oda bende yok o yuzden simdilik evdeyim
Aslında ikisini bir arada yaparsak hem sarkma olmaz hem de daha fit görünürüz.
Yaklaşık 5 sene öncefndkkrdu ile bi topiğimiz vardı. hem sağlıklı beslenip hem de çılgınlar gibi spor yapıyorduk. kısa zamanda etkisini gördük :) tabi sonra zayıfladık sporu erteledik derken yine eski halimize döndük
şimdi tekrar aynı azimle sahalardayız dimifndkkrdu
Ben de calisiyordum. 5 ay evdeydim 10 kiloya yakin aldim. Cok farkediyor malesef