Haftada ikiser ikiser dimigeçen şubat mayıs arası diyet yaptım 4 kilo vermiştim.izine ayrıldım uzak tutamadım kendimi yemeklerden tekrar aldım.ama burası iyi gelecek gibi bana sıkı tutarsam şöyle ikişer ikişer aksa kilolar ne güzel olur
çokta kilo yokmuş sende boya göre bikaç kilo gitse yeterli gibi.bekarmısın sen
tabi haftadaHaftada ikiser ikiser dimi
geçen şubat mayıs arası diyet yaptım 4 kilo vermiştim.izine ayrıldım uzak tutamadım kendimi yemeklerden tekrar aldım.ama burası iyi gelecek gibi bana sıkı tutarsam şöyle ikişer ikişer aksa kilolar ne güzel olur
benim yağ göbekte önce onu eritmeliyim.egzersiz programı hazırladım kendimeYağlı olduğum için daha kalın görünüyorum
Hayır 3 senelik evliyim :)
benim yağ göbekte önce onu eritmeliyim.egzersiz programı hazırladım kendime
ay inşallah yaa kurtulmak istiyorum vBirlikten kuvvet doğar
Birbirimize destek olursak 3 er 5 er gider kilolar
yarın paylaşayım çıkıyordum siteden .mesaim doluyorBenim de göbek ve basen kısmı sıkıntılı. Rica etsem paylaşabilir misin fikir olur bizlere de :)
tamam canım yarın görüşürüz :)yarın paylaşayım çıkıyordum siteden .mesaim doluyor
Zaten kilosu az olanlar genelde spora ihtiyaç duyuyor. 50-60li rakamlarda olup hala zayiflama gruplarında dolasiliyorsa sporsuz vucudu istedigi gibi sekillenmedigindendir.fit değil de yağlıyım diyelim armut biçiminde vücudum.
Aynen 10 fark olmazsa olmazz
Haftada 7-8 verenler! varken lafi mi olur canimtabi haftadaoyle olursa ben birbuçuk ayda bitiririm bu işi
Zaten kilosu az olanlar genelde spora ihtiyaç duyuyor. 50-60li rakamlarda olup hala zayiflama gruplarında dolasiliyorsa sporsuz vucudu istedigi gibi sekillenmedigindendir.
Hic sevemedim su sporu ve kendimi bildigim bileli de yağlarım hep sallanırAynen canım :/ sporla da bi barışsak ne güzel olur .
Haftada 7- 8 veren kimmis, cok ayip valla.Haftada 7-8 verenler! varken lafi mi olur canim
Ama sunu ayda 4 yapalim yahu
Benim de ortam yok. Bir ask yasarim bir nefret. Oysa bu is duzenli olunca guzelHic sevemedim su sporu ve kendimi bildigim bileli de yağlarım hep sallanır
Hic sevemedim su sporu ve kendimi bildigim bileli de yağlarım hep sallanır
Benim de ortam yok. Bir ask yasarim bir nefret. Oysa bu is duzenli olunca guzel