- 6 Aralık 2016
- 1.784
- 2.046
Haftada yedi sekiz basıl veriliyor yahu ne yapıyorlar da veriyorlar ben niye veremiyomHaftada 7-8 verenler! varken lafi mi olur canim
Ama sunu ayda 4 yapalim yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada yedi sekiz basıl veriliyor yahu ne yapıyorlar da veriyorlar ben niye veremiyomHaftada 7-8 verenler! varken lafi mi olur canim
Ama sunu ayda 4 yapalim yahu
Ah ah o zamanlar nasilda azimliydik nasilda zayiflamistik 53 kiloydum 53 ah ahh.
Simdi meydanlara geri donduk yine zayiflayacagiz ayni azimle
Haftada yedi sekiz basıl veriliyor yahu ne yapıyorlar da veriyorlar ben niye veremiyom
Malesef . Kilo almaya cok yatkin bir bunyem var zaten birde evliligin ilk aylarinda her gun abartarak yedigimiz icin ben kilo alirken esim sadece 4 kilo aldi ben sistikce sistim1 yilda mi 17 kilo aldin
Bu sefer ipin ucunu bırakmak yok
Malesef . Kilo almaya cok yatkin bir bunyem var zaten birde evliligin ilk aylarinda her gun abartarak yedigimiz icin ben kilo alirken esim sadece 4 kilo aldi ben sistikce sistim
62.6 ile katıldım bu topige, gerçi o zaman 64 olduğunu zannediyordum ama. Hedef önümüzdeki pzt 61.5, yeni yıla kadar 55 insallah Allahım cok aminOnlar 100 kilo üstüdür senin kilon kaç
Ahahaaa biz de eşimle ilk yılımızı +10 ar kilo ile kapatmıştık:)) oluyor öyle:))Malesef . Kilo almaya cok yatkin bir bunyem var zaten birde evliligin ilk aylarinda her gun abartarak yedigimiz icin ben kilo alirken esim sadece 4 kilo aldi ben sistikce sistim
62.6 ile katıldım bu topige, gerçi o zaman 64 olduğunu zannediyordum ama. Hedef önümüzdeki pzt 61.5, yeni yıla kadar 55 insallah Allahım cok amin
Aslaaaa zaten gecen hafta yuruyuse basladim bu hafta baska seylerde eklemem lazim sıkılasmak icin
Evet en azından hareketli olmadığımız zamanlar bi 30-45 dk dk ayırmak gerek..Ben kilo verdikten sonra gunde yarim saatlik bir duzen oturtmak istiyorum.Yani sadece zayif olmak degil mesele. Simdi yasimiz 30 larda cogumuzun ama zaman gectikce zayif da olsak sarkmalar, bacaklardaki damarlar sunlar bunlar daha bir suru sorun ortaya cikacak.
Evlendigimde 51dim ama hic öyle dal gibi değildim. Hafif baliketli. Kemiklerim ince gerçekten ve yag oranım fazla. 50 beni kaldirir diye düşünüyorum.40 lar sağlıklı olur mu bilemem ben en son 51,3 gördüm hastalandım. o günden sonra da 50 sevdam bitti.
İşin özü sağlıklı beslenmek dediğin gibi.
En basitin de yürüyüş bile ne kadar fark yaratır.
Biz baya çığırından çıkmıştık
Ay yok yaa yalan onlar yalanHaftada yedi sekiz basıl veriliyor yahu ne yapıyorlar da veriyorlar ben niye veremiyom
Evlendigimde 51dim ama hic öyle dal gibi değildim. Hafif baliketli. Kemiklerim ince gerçekten ve yag oranım fazla. 50 beni kaldirir diye düşünüyorum.
İlahi senToplu evet, yani sabah derken yarın demek istedim
bütün ben de yarın erken kalksam da bi kahve içsem zaman gibi dedim ama gece geç yatınca kalkamıyorum, bakalım ne yapacağım zümremSelamlar, ne bu durgunluk?
Bundan sonra sabah kahvesinde buraya bir uğrayayım. Bugün gelmedim, ben de dahil her taraf miskinlik olmuş:))
Çok doğru bir tespitGenel olarak sporu sevmiyoruz sanırımZaten kilosu az olanlar genelde spora ihtiyaç duyuyor. 50-60li rakamlarda olup hala zayiflama gruplarında dolasiliyorsa sporsuz vucudu istedigi gibi sekillenmedigindendir.
51 i 52 yaparsan altına imzamı atarım, sanki beni anlattınEvlendigimde 51dim ama hic öyle dal gibi değildim. Hafif baliketli. Kemiklerim ince gerçekten ve yag oranım fazla. 50 beni kaldirir diye düşünüyorum.
arada yapiyorum onu kuzumEliptik ne durumda. ona başlamadın mı henüz?
10 ile iyi kapatmissiniz ben 17 olunca kapattimAhahaaa biz de eşimle ilk yılımızı +10 ar kilo ile kapatmıştık:)) oluyor öyle:))
Hem sandvic hem de bulgur pilavi fazla olmus sanki canimMenü bildiriyorum;
Sabah: 2haslanmis yumurta, birer kibrit kutusu eski kasar ve koy peyniri, siyah-yeşil zeytin toplam 10-12 tane falan. Domates salatalık.
13.00 civarı: metro ya gitmiştim şef saatiymiş yemek ikram ettiler yok demedim vallahi, bir karton bardak kuşkonmazlı balkabagi çorbası ve küçük bir tavuklu sandviç.
Akşam: zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya, bulgur pilavı, yeşil salata ve bir bardak ayran. Birazdan da bi sade Türk kahvesi içerim ve gün kapanır.
Spor gene çocuk bakma, birazdan uyumayan bebeyi ayakta sallama, en az bi saat uyutamama:)))