bak ayağımı sürüdümde geldim .bir yeni arkadaş daha geldiMerhaba, bende varım kabul ederseniz
Senden minnoslar da varyokk uzun değilminnoşum ben 158 cm boyum.ilk hedef 60. inşallah olur sonrada 57 kilo
Merhaba, hoşgeldinMerhaba, bende varım kabul ederseniz
bak ayağımı sürüdümde geldim .bir yeni arkadaş daha geldi
hadi ya..grup olarak minyonmuyuz yoksa.listeye bakayım biSenden minnoslar da var
Sen onu 55e çekersin
Cok kilon yok
Bize olculerini verir misin ?
Merhaba, hoşgeldin
Kendini tanitir misin
Bizler de minnosuz canim ya, cogunluk minnos ve ogretmenyokk uzun değilminnoşum ben 158 cm boyum.ilk hedef 60. inşallah olur sonrada 57 kilo
Hosgeldin canim, aynen hepimiz yazi tontik gecirdik kismet yeni yilaHoşbuldum:)
Hemen yazıyım
Boy:1,63
Kg: 63
Hedef : 53
Bu yaz olmadı madem yeni yıla fit giriyim
Hosgeldin canim, aynen hepimiz yazi tontik gecirdik kismet yeni yila
Olur tabihadi ya..grup olarak minyonmuyuz yoksa.listeye bakayım bi
bayadır ölçmüyorum ölçüp yarın yazayım olurmu?
boy olarak sıkıntı yok ama kilo sanırım en fazla bende .iki çocuk arka arkaya olunca toparlanamadım. ne güzel en kutsal meslek sahibisiniz.bende memurum.Bizler de minnosuz canim ya, cogunluk minnos ve ogretmen
Fitsin bence aslındaHoşbuldum:)
Hemen yazıyım
Sporu seviyorsun sankiHoşbuldum canım, bu sefer tembellik yapmak yok
çokta kilo yokmuş sende boya göre bikaç kilo gitse yeterli gibi.bekarmısın senHoşbuldum:)
Hemen yazıyım
Olsun toparlarsin, benimkilerin arasinda 6 yas var ama ben + kilo alıp da hamile kaldimboy olarak sıkıntı yok ama kilo sanırım en fazla bende .iki çocuk arka arkaya olunca toparlanamadım. ne güzel en kutsal meslek sahibisiniz.bende memurum.
geçen şubat mayıs arası diyet yaptım 4 kilo vermiştim.izine ayrıldım uzak tutamadım kendimi yemeklerden tekrar aldım.ama burası iyi gelecek gibi bana sıkı tutarsam şöyle ikişer ikişer aksa kilolar ne güzel olurOlsun toparlarsin, benimkilerin arasinda 6 yas var ama ben + kilo alıp da hamile kaldim
İkisinin kilolarini da neredeyse verdim sayılır
Fitsin bence aslında
Ama cogumuz illa ki su 10 farkı istiyoruz dimi, ben dahil