Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

62.6 ile katıldım bu topige, gerçi o zaman 64 olduğunu zannediyordum ama. Hedef önümüzdeki pzt 61.5, yeni yıla kadar 55 insallah Allahım cok amin

Çok yakın kilolarımız :) ben de 63 üm şuan regliyim pazartesi hedefim yok.
Ama yeni yıla 53 -hedefliyorum.
İnşAllah hepimiz hedefimize ulaşırız

Evet en azından hareketli olmadığımız zamanlar bi 30-45 dk dk ayırmak gerek..

Evlendigimde 51dim ama hic öyle dal gibi değildim. Hafif baliketli. Kemiklerim ince gerçekten ve yag oranım fazla. 50 beni kaldirir diye düşünüyorum.

Menü bildiriyorum;
Sabah: 2haslanmis yumurta, birer kibrit kutusu eski kasar ve koy peyniri, siyah-yeşil zeytin toplam 10-12 tane falan. Domates salatalık.
13.00 civarı: metro ya gitmiştim şef saatiymiş yemek ikram ettiler yok demedim vallahi, bir karton bardak kuşkonmazlı balkabagi çorbası ve küçük bir tavuklu sandviç.
Akşam: zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya, bulgur pilavı, yeşil salata ve bir bardak ayran. Birazdan da bi sade Türk kahvesi içerim ve gün kapanır.
Spor gene çocuk bakma, birazdan uyumayan bebeyi ayakta sallama, en az bi saat uyutamama:)))

Toplu evet, yani sabah derken yarın demek istedim
İlahi sen
Selamlar, ne bu durgunluk?
Bundan sonra sabah kahvesinde buraya bir uğrayayım. Bugün gelmedim, ben de dahil her taraf miskinlik olmuş:))
bütün ben de yarın erken kalksam da bi kahve içsem zaman gibi dedim ama gece geç yatınca kalkamıyorum, bakalım ne yapacağım zümrem

Zaten kilosu az olanlar genelde spora ihtiyaç duyuyor. 50-60li rakamlarda olup hala zayiflama gruplarında dolasiliyorsa sporsuz vucudu istedigi gibi sekillenmedigindendir.
Çok doğru bir tespitGenel olarak sporu sevmiyoruz sanırım
Evlendigimde 51dim ama hic öyle dal gibi değildim. Hafif baliketli. Kemiklerim ince gerçekten ve yag oranım fazla. 50 beni kaldirir diye düşünüyorum.
51 i 52 yaparsan altına imzamı atarım, sanki beni anlattın

Ben 51 e düşene kadar günde 1000 ip atlamayı planlıyorum, sonrasında da bölgesel hareketlerle sıkılaşmayı düşünüyorum.regl sebebiyle bütüne kadar erteledim ip atlamayı ama bütün başlarım ibşallahİki gündür de yine dışarda idim hep menüler yalan oldu ve +0,5 gördüm sabah ama ip farkediyor bende, cumaya eksiye düşüp pazartesi bi aferin alırım

Hem sandvic hem de bulgur pilavi fazla olmus sanki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…