- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
aaa akşam toplu yazmıyor muyuzSabah bekliyorum artik menuyu
Yok her gun farklı kaloriyle besleniyorsun. Ama benim gibi bol karbonhidratli tutarsan ya veremezsin ya da az az gider. Yoksa rahat ve sürdürülebilirZig zag öğün değiştirme gibi mi oluyor. Ben de aralıklı oruç denemek istiyorum ama cesaret edemedim.
Ben benim oğlanı kreşe alıştırayım da direk spora başlıcam o zaman daha iyi olacak eminim. O da en az 15 günü bulacak gibi
Toplu evet, yani sabah derken yarın demek istedimaaa akşam toplu yazmıyor muyuzSabah yazarım canım inşallah
Günaydın kimse yazmamış yahu :)Gunaydin
Yeni grup da kurtaramicak bizi sanırım, pek asılan olmuyor ..Günaydın kimse yazmamış yahu :)
Günaydın dedim ama sabahlari baska da uğrayan yok pekSelamlar, ne bu durgunluk?
Bundan sonra sabah kahvesinde buraya bir uğrayayım. Bugün gelmedim, ben de dahil her taraf miskinlik olmuş:))
Neyyy kim kurtulamıyor ben hepinizi ceker kurtarırım yoldaşlarım, yılmak yokkk:))Yeni grup da kurtaramicak bizi sanırım, pek asılan olmuyor ..
Gunaydin canim anca aydi yetistimGunaydin
Akicilik yok ki kuzum, herkesin kendince sebepleri var, pek zaman ayrılamıyor demek ki. Muhabbet olmayınca da motivasyon olmuyor. Grubu tabi ki kapatmicaz da artik oyle boyle idare edicez.Neyyy kim kurtulamıyor ben hepinizi ceker kurtarırım yoldaşlarım, yılmak yokkk:))
Yok canım kapandığı yok tabi de aktiflik de sart haniay bende kendime yeni diyet grubu buldum derken kapanıyormu topik
Tabiki ne yilmasi daha yeni basladikNeyyy kim kurtulamıyor ben hepinizi ceker kurtarırım yoldaşlarım, yılmak yokkk:))
Günaydın, tabi orda gün yeni ayiyorGunaydin canim anca aydi yetistim
Aslinda gayet iyiyiz canim ya bi bugun boyle olmus o da olur yani, cok kalabalik degiliz sonuctaAkicilik yok ki kuzum, herkesin kendince sebepleri var, pek zaman ayrılamıyor demek ki. Muhabbet olmayınca da motivasyon olmuyor. Grubu tabi ki kapatmicaz da artik oyle boyle idare edicez.
Kararliyim, Allah sağlık verdiği surece istedigim vucuda sahip olmadan buradan ayrilmak istemiyorum
merhaba.34 yaşındayım kilo vermek istiyorum.ik oğlum var.çalışıyorum.69 kiloyum hedefim 60 ama kendimi hizaya koyamadım.topik ararken buraya denk geldim.Yok canım kapandığı yok tabi de aktiflik de sart hani
Hosgeldin
Bize kendini tanitsana
Akicilik yok ki kuzum, herkesin kendince sebepleri var, pek zaman ayrılamıyor demek ki. Muhabbet olmayınca da motivasyon olmuyor. Grubu tabi ki kapatmicaz da artik oyle boyle idare edicez.
Kararliyim, Allah sağlık verdiği surece istedigim vucuda sahip olmadan buradan ayrilmak istemiyorum
Tabiki ne yilmasi daha yeni basladik
Allah bağışlasınmerhaba.34 yaşındayım kilo vermek istiyorum.ik oğlum var.çalışıyorum.69 kiloyum hedefim 60 ama kendimi hizaya koyamadım.topik ararken buraya denk geldim.
yokk uzun değilAllah bağışlasın
Boyun uzun sanirim 60 yeter dedigine göre