- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Canım akşam da güzel olsaymışcgdmk benim hedefim de 56.
teletubbies biz aynı kilodayız. Ama sana rakip olamam, ben veremicem galiba.
Su içemiyorum çünkü bugün 1 lt anca..
sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Lor peyniri
Ceviz, biraz bal
Öğlen
3 4 kaşık Bulgurlu mercimekli pilav
Kıyma kavurması az ekmekle
Akşam da
Kalan mantı vardı onu yedim artık..
Canım
54 diyorum@kolera88Verano_porteno @hussuk @srplmtmtk @yolcukardelen @Hedef38beden34
Kizlar haftalik hedef koymak isterseniz yazar mısınız
Bence iyi, gozume batan cok bisey olmadı ama kaloriyi merak ettimMenü:
Kahvaltı
1 peynirli yumurta 3 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşil çay
Öğle
3 yk domates çorbası
1 yk et
Az patlıcan püresi
2 yk yoğurt
Akşam
Frında but ve 1 patates
Şehriye çorbası
1 armut
bir bağ üzüm
1 gün kurusu
Az kayısı çekirdeği
7000 adım :
600 zıplama
Su 2,5 ve içiyorum hala
cgdmk
Cozutmamaya calis, kalori belirlecgdmk 61.5 diyorum o halde pzt hedefini. Gerçi Cmt bi yere davetliyim haftasonu cozuturum ben kesin Pazar kahvaltısı falan derken
Canıııım
Kahvaltıda sadece geri kalanlar kısmuını beğendim
Kuru ile semizotu da güzel ama kalanı :/
Kalorisi evet düşük ama kh çok canım :/
Su güzel spor da güzel :)
Yeni bitti sayilirCanım olur arada olsun
Umarım ulaşırsın
Regl falan ne alemde
Bol sebze, cok iyiBen de menumu yazayim
Sabah: ceyrek avokado, 2 yum, 1er yk yulaf ve tereyagi, 1 er tatli kasigi corek otu ve keten tohumu ile omlet. Buna diyet omleti derim artik cok sik yapiyorum 400 kal fln
1 greyfurt
Oglen: haslama brokoli, marul ve salatalik
Aksam: 1 dolu tabak kiymali karnabahar, yogurt
Spor henuz yok aksam baslicam artik
Hesaplamadım ama 1000 den fazladır cnım bu rahatBence iyi, gozume batan cok bisey olmadı ama kaloriyi merak ettim
Öğlen pilav ile yenilebilirdi kavurma ekmek yerine, ben ettim sen etmecgdmk benim hedefim de 56.
teletubbies biz aynı kilodayız. Ama sana rakip olamam, ben veremicem galiba.
Su içemiyorum çünkü bugün 1 lt anca..
sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Lor peyniri
Ceviz, biraz bal
Öğlen
3 4 kaşık Bulgurlu mercimekli pilav
Kıyma kavurması az ekmekle
Akşam da
Kalan mantı vardı onu yedim artık..
Ödem ondan olabilir canım belkiYeni bitti sayilir
Benim de hic gelmiyor icimdenNaptin kolera , aksam ki manti yerine hafif biseyler yeseydin. Ben de spora baslayamadim bi turlu olmuyor icimden gelmiyor. Ne guzel yapiyordum
Sabah bekliyorum artik menuyuCanımkusıra bakma aklımda ama bi türlü yazamadım, dün de buhün de çok yoğundu saçma sapan oldu menülerde ama sabahtan söz adam edicimm kendimi Ölçüleri de atıyorum hemen inşallah
54 diyorumbi taraftan emzirme bi taraftan adet kan şekerimi çok düşürüyor sanırım.koca yaz geçti hele İzmir’de bile sıcaklarda dondurma yemeyen ben deli gibi tatlı istiyorum.ama geçecek geçmeli geçti
Sağol canım hemen kaydediyorumEki Görüntüle 2185975
cgdmk canım son iki ölçü arasında aldığım ölçüleri bulamadım tam ip atladığım zamanların ölçüsüydü ve son ölçülerinden daha iyiydi.olaki elime geçerse atarım İp atlamaya başlayınca haftalık ölçü alacağım inşallah
Evet sanki gibi gibiHesaplamadım ama 1000 den fazladır cnım bu rahat
Yok kararliyim basliycam da iste Allah yuru ya kulum demedi henuz
Evet dunku detoksta bol kavun vardi, o da gaz yapiyor, sistim sistim biraz. Ben bunyem alismisken zig zaga devam edeyim. Az öz olsun. Belki bu haftaya listeye girebilirsem diye seeyettiydim de olmadi, haftaya artik nasipseÖdem ondan olabilir canım belki
Bir de karbonhidrat da ödem yapar sanırım biraz fazlaydı
Zig zag öğün değiştirme gibi mi oluyor. Ben de aralıklı oruç denemek istiyorum ama cesaret edemedim.Evet dunku detoksta bol kavun vardi, o da gaz yapiyor, sistim sistim biraz. Ben bunyem alismisken zig zaga devam edeyim. Az öz olsun. Belki bu haftaya listeye girebilirsem diye seeyettiydim de olmadi, haftaya artik nasipse