Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Zig zag öğün değiştirme gibi mi oluyor. Ben de aralıklı oruç denemek istiyorum ama cesaret edemedim.
Ben benim oğlanı kreşe alıştırayım da direk spora başlıcam o zaman daha iyi olacak eminim. O da en az 15 günü bulacak gibi
Yok her gun farklı kaloriyle besleniyorsun. Ama benim gibi bol karbonhidratli tutarsan ya veremezsin ya da az az gider. Yoksa rahat ve sürdürülebilir :KK66:

Neyyy kim kurtulamıyor ben hepinizi ceker kurtarırım yoldaşlarım, yılmak yokkk:))
Akicilik yok ki kuzum, herkesin kendince sebepleri var, pek zaman ayrılamıyor demek ki. Muhabbet olmayınca da motivasyon olmuyor. Grubu tabi ki kapatmicaz da artik oyle boyle idare edicez.
Kararliyim, Allah sağlık verdiği surece istedigim vucuda sahip olmadan buradan ayrilmak istemiyorum :KK66:

Akicilik yok ki kuzum, herkesin kendince sebepleri var, pek zaman ayrılamıyor demek ki. Muhabbet olmayınca da motivasyon olmuyor. Grubu tabi ki kapatmicaz da artik oyle boyle idare edicez.
Kararliyim, Allah sağlık verdiği surece istedigim vucuda sahip olmadan buradan ayrilmak istemiyorum :KK66:
Aslinda gayet iyiyiz canim ya bi bugun boyle olmus o da olur yani, cok kalabalik degiliz sonucta

Tabiki ne yilmasi daha yeni basladik :super:

Aynen ben de öyle:)

X