Güzel menü canım
Sana birisini hatırlattı mıııı2 ayda yaklaşık 25 kilo harikamaasallah
Ooo hadi bakalım simit güzel değil kalanı iyi :)Menü bildiriyorum;
Sabah 10gibi 1simit (yemeyeydim eyiydi ) 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 10ar yeşil ve siyah zeytin, birer kibrit kutusu eski kasar ve köy peyniri.
16.30 bir küçük dilim kavun, bir kaç kuru üzüm.
Akşam yemeğini pişerse yiyeceğim ins, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya. Su iki Buçuk litre icmisimdir, normalde de fazla içtiğim icin hesabını yapmıyorum.
Kızlar ben dayanamayıp bu sabah tartıldım hamile kaldığım kiloya inmişim nihayet sanırım ödemi atıyorum su an. Ama bu bile o kadar mutlu etti ki anlatamam. Hedefim yoktu korkudan 62yi görsem iyiydi diyordum ama bu ay sonuna kadar 59 u görmek diyorum ve arttırıyorum:)))
Ben düz 56 diyorum hedefKızlar ayrica ptesiye kadar olan haftalık hedefini yazmak isteyenler yazabilir mi?
Bir de spordan sorumlu bakan olmak isteyen
Evet cikolata yedigimde yada cayi kacirdigimda bile kotu oluyorum. Onlarda da az da olsa kafein var yaHala tansiyonunu yukseltiyor mu
Alamadım canım ya ölçülerden eksik kalacagim
57'yi ucundan görmek istiyorum desem çok mu uçmuş olurum acep. 57.900 ne güzel olur ama. Gerçi hafta sonuna regl de bekliyorum ama olsun. O ödem gidecek nasılsa.Kızlar ayrica ptesiye kadar olan haftalık hedefini yazmak isteyenler yazabilir mi?
Bir de spordan sorumlu bakan olmak isteyen
Hatirlatmaz miSana birisini hatırlattı mıııı
Çikolata icin iyi olmuşEvet cikolata yedigimde yada cayi kacirdigimda bile kotu oluyorum. Onlarda da az da olsa kafein var ya
Aklinda olsun canim, alir almaz yaz kaydedeyimAlamadım canım ya ölçülerden eksik kalacagim
57.9 yazıyorum o zaman57'yi ucundan görmek istiyorum desem çok mu uçmuş olurum acep. 57.900 ne güzel olur ama. Gerçi hafta sonuna regl de bekliyorum ama olsun. O ödem gidecek nasılsa.
60.5 diyorum canim, ilk hafta nazlanmaz heralde@kolera88Verano_porteno hussuk S srplmtmtk @yolcukardelen Hedef38beden34
Kizlar haftalik hedef koymak isterseniz yazar mısınız
Kırmaz seni herhalde60.5 diyorum canim, ilk hafta nazlanmaz heralde
Senin kacti cnmKırmaz seni herhalde
59.5 yazdımSenin kacti cnm