Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yaziim yaziim evet menumu yaziim artik
Ayakustu sabah 1 dilim ekmek, biraz soğanlı yumurta yedim peynirle

Ara 2 kucuk lahana sarmasi
8-10 patlamış mısır

Akşam 16.30da
Et yemeği
1 yemek kaşığı kadar pilav
Turp, yeşillik
İsirgan böreği (unsuz gibi bisey)
Tavuklu karnabahar yemeği
Yoğurt
Cok gibi ama hepsinden azar azar vardı, dunden kalma yemekler.
1lt su, suyu cogaltmaliyim

Afiyet olsun, gayet güzel menü

Su son 2 haftayi iyi degerlendirelim, kendi aramizda yarislar falan yapalım. ben rekabet ortaminda cok gaza gelen biriyim

Menummm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Yumurta
Peynir, zeytin, az reçel

Ara
Okulda yerli mali haftasi muhabbetleri devam ediyor, ben de 2 kucuk portakal ve bir elma yedim.

Akşam
3-3.5 kepçe çorba
Zeytin
3 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
3 dilim ayva
Su yine az, 1 lt

Arkadaşlar her gün kilo bildirimi yapmak istiyorum, bu beni cok motive ediyor. Sizi olumsuz etkilemezse buraya yazmak istiyorum ya da günlük açabilirim.

Arkadaşlar her gün kilo bildirimi yapmak istiyorum, bu beni cok motive ediyor. Sizi olumsuz etkilemezse buraya yazmak istiyorum ya da günlük açabilirim.
Yaz yaz bence sıkıntı yok. Yarışa ben varım çünkü tekrar kilo almaya başladım. Bugun aksama kadar harika gittim; akşam teyzemlere geçtik. kısırdan tut sarmaya böreğe kadar. Doyana kadar affetmedim.
Yarin isi sıkı tutarım ama pers sabah kahvaltıya misafirim var o gün ipin ucu kaçar gene.
Hedefim 31 aralık günü 56yi görmek, göremezsem bana -yüs puan ver gapdanım

Bence sen istesen ulaşırsın rahat 56ya. Cok iyi gidiyorsun cunku dikkat edince. Bugün geçti yapacak bisey yok, persemPe gunu de aksamk corba ve salatayla gecir yya da sadece protein+salata, tamamdir
Seninle iyi kapisilir aaslinda amma ve lakin sen affetmezsin
Sen veranoyla cok yakınsın, ben de o zaman arkanızdan kosturayim
Ama ben dün 61ten, bugün 60a dustum

Ay çok gaza geldim. Sen de yaparsin ne var bogazimizi tuttuk mu is bitiyo aslinda. Her bir lokma kaçamakta kumbaraya beser lira mi atsak napsak hemen yarın olsun başlayalım Verano_porteno let’s go bacım

Ay çok gaza geldim. Sen de yaparsin ne var bogazimizi tuttuk mu is bitiyo aslinda. Her bir lokma kaçamakta kumbaraya beser lira mi atsak napsak hemen yarın olsun başlayalım Verano_porteno let’s go bacım
Kumbara fikrini sevdim, kızım da cok sevinecek her kacamakta 5 lira atayım.
Cizgimi belirteyim, 2 dilim ekmekten fazlası, pirinç pilavı, makarna, manti, borek, kek, çikolata, kola vs. Ve 2 porsiyondan fazla meyve, 1den fazla kurubaklagil, aklima gelenler.
Hedefim 18 ocağa kadar 1 kez kacamak, yilbasinda. Yılbaşı akşamı bas bas paraları kumbaraya

Kv gidiyor yarin son kez aksam yemeginde dağıtıp baslıyorum.
Zaten birakmistim birde kv sayesinde börek çörek tatli çok feci saçmaladım.
Perşembe sabahı dünya dursa ben durmam sabah sporla başlıyorum ve meydan okuyorum alayınıza

2 haftada 4 kilo

54 kilo olmuşum tutmayın beni

O da guzel fikir vallla , ankaraya donunce hemen bi kumbara alirim. Burdayken de bi kutu uydururum. Ya cook zor degil iste bi gaza geldik mi tamam :))) fit kizlar rock bacimmmm

Ooo cok iddialisin dostum
Tamam bakalım haydin yaris zamani
Ben de 57.9 diyorum

3 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…